ID articol : 00243357 / Ultima modificare : 16.03.2020Tipărire

Politică de confidenţialitate

  Întrebări privind confidenţialitatea

  Cum obţin o copie a datelor mele sau cum îmi şterg contul?

  Pentru a primi o copie a datelor dvs. sau pentru a vă şterge contul, trebuie să vă validăm solicitarea. Contactaţi asistenţa pentru clienţi folosind adresa de e-mail asociată solicitării dvs.
   

  Cine guvernează datele mele?

  Dacă sunteţi un client Sony Mobile existent, datele dvs. sunt guvernate de Politica de confidențialitate Sony Mobile. Dacă sunteţi un utilizator nou sau aţi acceptat politica de confidențialitate Sony Europe după data de 1 martie, datele dvs. sunt guvernate de Politica de confidențialitate Sony Europe.
   

  Cum mă dezabonez de la buletinele informative?

  Ne pare rău că renunţaţi! Aveţi la dispoziţie o serie de metode prin care puteţi renunţa la buletinele informative, inclusiv:

  • Făcând clic pe legătura de dezabonare din partea inferioară a unui dintre e-mailurile noastre.
  • Dezabonarea de la buletinele informative Sony Electronics → conectaţi-vă în contul dvs. MySony şi modificaţi preferinţele privind buletinele informative.
  • Dezabonarea de la buletinele informative Sony Mobile → conectaţi-vă în contul dvs. Sony Mobile şi modificaţi preferinţele privind buletinele informative.
   • Prin Centrul nostru de contact.
     

   Ştergerea contului

   • Contul MySony (Sony Electronics) → Va trebui să vă conectaţi în cont pentru a-l putea şterge.
   • Sony Mobile → Va trebui să contactaţi asistenţa pentru clienţi, trimiţând o solicitare de ştergere a contului prin e-mail din contul dvs. Sony Mobile pe care doriţi să îl ştergeţi.

   Ţineţi cont de faptul că, dacă vă abonaţi la buletine informative cu mai multe adrese de e-mail, trebuie să vă dezabonaţi pentru fiecare dintre acestea. Alte companii din cadrul grupului Sony vor avea propriile buletine informative, pentru care Sony Europe B.V. nu este responsabilă. Pentru a nu mai primi buletinele informative ale acestora, trebuie să contactaţi compania relevantă.