ID articol : 00237616 / Ultima modificare : 23.05.2022Tipărire

Xperia Companion

  Actualizare şi reparare software

  Xperia Companion oferă un mod simplu de instalare a actualizărilor de software noi, dar şi de efectuare a unei reparaţii de software – un mod simplu şi rapid de rezolvare a oricăror probleme de performanţă.

  Notă
  • Funcția de actualizare software Xperia Companion nu poate fi utilizată cu smartphone-urile Xperia lansate în mai 2022 sau ulterior.
  • Pentru smartphone-urile Xperia lansate în mai 2022 sau ulterior, va trebui să configurați setarea de transfer de date pe smartphone-ul dvs. Xperia atunci când îl conectați la computer. După ce îl conectați la computer cu un cablu USB, găsiți și atingeți [Setări] > [Conectare dispozitiv] > [USB], apoi selectați [Transfer de fișier] pentru [Folosiți conexiunea USB pentru].
  • Începând cu iunie 2020, vom întrerupe compatibilitatea pentru funcţia „iCloud backup” (Copiere de siguranţă iCloud) utilizată pentru transferul datelor de la telefoanele iOS la smartphone-urile Xperia lansate înainte de 2018. Încă puteţi utiliza „iTunes backup” (Copiere de siguranţă iTunes) pentru a transfera datele de pe telefoanele iOS pe smartphone-urile Xperia lansate înainte de 2018.
  • Pe smartphone-urile Xperia lansate începând cu 2019, nu puteţi utiliza Xperia Companion pentru a vă restabili conţinutul. Utilizaţi Google Drive pentru a crea copii de siguranţă şi a vă restabili conţinutul.

  Xperia Companion este disponibil pentru Windows şi Mac OS. Faceţi clic pe linkurile de mai jos pentru a găsi instrucţiuni de instalare şi cerinţe de sistem relevante.

  Xperia Companion pentru Windows

  Xperia Companion pentru Mac OS