Proaspăt lansat!
  Vă prezentăm Android 9 Pie

  Android 9 Pie vă are în centrul atenţiei. Doriţi ca smartphone-ul să fie personalizat în funcţie de nevoile dvs., pentru a vă uşura viaţa zilnică şi a vă permite să vă concentraţi pe ce contează. Noul software Android utilizează învăţarea programată şi tehnologia AI pentru a face fix acest lucru. Vă înţelege obiceiurile, apoi ajustează setările smartphone-ului astfel încât telefonul să se poată ocupa de lucrurile mărunte în locul dvs. Android 9 Pie este optimizat cu îmbunătăţiri care fac dispozitivul mai intuitiv ca niciodată.

  Citiţi mai departe pentru a afla mai multe despre noua dvs. platformă preferată!

  Se adaptează nevoilor dvs.

  Învăţarea programată este un ingredient cheie în noul Android 9 Pie. Să luăm ca exemplu caracteristica Adaptive Battery (Baterie adaptivă). Este o caracteristică care foloseşte învăţarea programată pentru a identifica aplicaţiile pe care nu le utilizaţi frecvent, pentru a vă asigura că nu consumă bateria rulând pe fundal. Împreună cu modul STAMINA al Xperia™, bateria va rezista şi mai mult ca înainte!

  O altă caracteristică inteligentă nouă asigurată de învăţarea programată este Adaptive Brightness (Luminozitate adaptivă). Adaptive Brightness (Luminozitate adaptivă) preia ajustările manuale ale luminozităţii ecranului în diferite situaţii de iluminare şi le utilizează pentru ajustarea automată a luminozităţii ecranului pentru dvs. Caracteristici cheie, adaptate nevoilor dvs.!

  Cireaşa de pe tort

  Mai mult, există o mulţime de mici reglaje ale caracteristicilor şi setărilor pe care le utilizaţi cel mai des. Apăsarea tastei pentru volum activează glisorul pentru volumul fişierelor media afişat pe ecran şi un buton pentru tonul de apel, facilitând reglarea volumului în timp ce ascultaţi muzică sau vizionaţi un videoclip.

  Iar atunci când realizaţi o captură de ecran, puteţi evidenţia detalii imediat utilizând meniul Edit (Editare) care se afişează, după care puteţi partaja fotografia cu prietenii.

  Un alt reglaj mic, dar util se referă la rotirea ecranului. Dacă modificarea orientării ecranului din meniul Settings (Setări) este un inconvenient, trebuie doar să rotiţi dispozitivul. Va apărea un buton care vă permite să modificaţi orientarea ecranului cu o singură atingere. Astfel de ajustări şi multe altele vor face diferenţa!

  Camera dvs. preferată a devenit şi mai impresionantă!

  Veţi iubi noul aspect minimalist şi simplificat al camerei! A fost reconcepută cu atenţie pentru ca toate elementele esenţiale să vă fie la dispoziţie atunci când doriţi să captaţi un moment. Trebuie doar să deschideţi aplicaţia Cameră şi să glisaţi spre stânga sau spre dreapta pentru a alege Photo (Fotografie) sau Video (Videoclip), apoi să captaţi. Asta e tot!

  Dacă doriţi să folosiţi caracteristici Xperia cum sunt modurile Super slow motion (Redare foarte lentă), Bokeh sau Manual, trebuie doar să atingeţi butonul MODE (Mod). Camera îşi va aminti caracteristica utilizată cel mai recent şi va afişa o pictogramă pe ecran pentru acces rapid şi simplu. Mai mult, caracteristicile utilizate frecvent, cum ar fi Brightness (Luminozitate), Resolution (Rezoluţie) şi Camera settings (Setări cameră) sunt acum uşor de accesat pe ecran. Acest aspect nou va fi lansat la cald împreună cu toate dispozitivele Xperia care funcţionează cu Android 9 Pie.

  Personalizaţi-vă liniştea sufletească

  Prea multe notificări vă pot distrage de la lucrurile importante din viaţă. Cu Android 9 Pie, notificările sunt mai uşor ca niciodată de gestionat. Dacă primiţi o notificare de care nu aveţi nevoie, apăsaţi lung pe aceasta pentru a accesa setările de notificare pentru aplicaţia respectivă şi dezactivaţi notificările. De asemenea, puteţi alege notificările pe care doriţi să le păstraţi din meniul Settings (Setări). În plus, dispozitivul va utiliza învăţarea programată pentru a selecta notificările pe care le primiţi. Dacă glisaţi frecvent notificările de la o anumită aplicaţie, dispozitivul va sugera dezactivarea completă a notificărilor aplicaţiei respective.

  Un alt beneficiu este caracteristica Do not disturb (Nu deranja) actualizată – aceasta a fost simplificată considerabil şi nu trebuie decât să o activaţi sau dezactivaţi. Apăsaţi lung pictograma Do not disturb (Nu deranja) din Quick settings (Setări rapide) şi veţi avea acces simplu la meniul Settings (Setări), de unde puteţi alege când şi ce (sau ce nu) doriţi să blocaţi.

  Continuaţi configurarea? Nicio problemă!

  Atunci când începeţi configurarea dispozitivului Xperia, este posibil să identificaţi aspecte care nu vă sunt familiare sau să vi se solicite să ajustaţi setări de care nu sunteţi sigur. Doriţi să grăbiţi procesul, aşa că omiteţi pasul respectiv şi reveniţi ulterior. Sună familiar?! Acum, cu noul asistent de configurare, este foarte simplu să reveniţi şi să continuaţi configurarea. La momentul potrivit pentru dvs., accesaţi Settings (Setări) sau doar glisaţi în jos şi atingeţi notificarea pentru a finaliza configurarea. Uşor de utilizat din mers!

  Ce poate face aceste telefon?

  Probabil aţi încercat comenzile vocale Google Assistant (Asistent Google) pentru ca dispozitivul să redea muzica preferată sau să caute pe web o locaţie pentru cină sau chiar pentru a cumpăra o felie de plăcintă. Acum, Google Assistant (Asistent Google) cunoaşte inclusiv totul despre Xperia! Spuneţi doar „OK Google” şi întrebaţi „What can this phone do?” (Ce poate face acest telefon?) şi veţi primi o listă de caracteristici exclusive Xperia excelente. Dacă doriţi să captaţi videoclipuri HDR 4K incredibile, spuneţi „Record 4K HDR movie” (Înregistrează un film HDR 4K). Aplicaţia camerei se va deschide cu setările video HDR 4K pregătite.

  Această caracteristică este disponibilă în engleză, franceză, germană, japoneză şi spaniolă începând cu septembrie 2018.

  Disponibilitatea actualizărilor software depinde de dispozitiv, ţară şi/sau operator. Ţineţi cont că, indiferent de versiunea Android, anumite caracteristici şi funcţionalităţi pot diferi, de asemenea, în funcţie de dispozitiv.