ID articol : 00237616 / Ultima modificare : 07.03.2021

Xperia Companion

  Actualizare şi reparare software

  Xperia Companion oferă un mod simplu de instalare a actualizărilor de software noi, dar şi de efectuare a unei reparaţii de software – un mod simplu şi rapid de rezolvare a oricăror probleme de performanţă.

  Notă
  • Pe smartphone-urile Xperia lansate începând cu 2019, nu puteţi utiliza Xperia Companion pentru a vă restabili conţinutul. Utilizaţi Google Drive pentru a crea copii de siguranţă şi a vă restabili conţinutul.
  • Începând cu iunie 2020, am întrerupt compatibilitatea pentru funcţia „iCloud backup” (Copiere de siguranţă iCloud) utilizată pentru transferul datelor de pe telefoanele iOS pe smartphone-urile Xperia lansate înainte de 2018. Încă puteţi utiliza „iTunes backup” (Copiere de siguranţă iTunes) pentru a transfera datele de pe telefoanele iOS pe smartphone-urile Xperia lansate înainte de 2018.

  • În februarie 2021, am întrerupt compatibilitatea pentru următoarele funcții ale Xperia Companion pentru versiunile pe 32 de biți ale Windows.

  • Repararea software-ului

  • Actualizare software pentru smartphone-urile Xperia lansate înainte de 2015

  Xperia Companion este disponibil pentru Windows şi Mac OS. Faceţi clic pe linkurile de mai jos pentru a găsi instrucţiuni de instalare şi cerinţe de sistem relevante.

   Xperia Companion pentru Windows

  Xperia Companion pentru Mac OS