Despre această descărcare

Pentru posesorii de Network Walkman, oferim programul MP3 File Manager Ver.2.0 care poate transfera fişiere MP3 prin tragerea şi plasarea acestora în Network Walkman.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie următoarele instrucţiuni, în vederea executării corespunzătoare a programului.

Aceste drivere acceptă următorul produs:

 • NW-E103/E105/E107/E403/E405/E407/E503/E505/E507

Acestea au următoarele cerinţe de sistem:

 • Sistem de operare: Windows XP Media Center Edition 2005/Windows XP Media Center Edition 2004/Windows XP Media Center Edition/Windows XP Professional/Windows XP Home Edition/Windows 2000 Professional (SP3 sau o versiune ulterioară)/Windows Millennium Edition (cu excepţia versiunii în limba chineză simplificată)/ Windows 98 Second Edition (cu excepţia versiunii în limba chineză simplificată)
 • PROCESOR: Pentium ll 400 MHz sau superior
 • RAM: Minim 64MB
 • Hard disc: Minim 5MB
 • Ecran: 800 Ã- 600 16 biţi sau mai mult
 • USB

Instalare

Vă rugăm să parcurgeţi paşii de mai jos pentru a descărca programul de instalare a MP3 File Manager şi/sau PA_Driver.exe:

 1. Creaţi un folder pentru a stoca fişierele descărcate în hard discul dumneavoastră. În procedura de mai jos, presupunem faptul că acest folder este creat cu denumirea C:\mp3_Inst.
 2. Executaţi clic pe Download [Descarcă] mai jos pentru a accepta declaraţia de neasumare a răspunderii şi pentru a descărca următoarele fişiere:
  • Driver: PA_driver.exe (dacă este necesar)

   Dacă SonicStage a fost instalat în calculatorul dumneavoastră (utilizând CD-ROM-ul inclus), nu este necesar să descărcaţi fişierul PA_Driver.exe

  • MP3 File Manager:
   • MP3FMv2_ENG.exe

   După finalizarea descărcării, selectaţi Views [Vizualizări], după care Details [Detalii] în Explorer pentru a verifica dimensiunea fişierului. Dacă dimensiunea fişierului nu este aceeaşi cu dimensiunea afişată mai sus, încercaţi să descărcaţi fişierul din nou.

 3. Instalaţi driverul (dacă este necesar):

  Dacă SonicStage nu este instalat în calculatorul dumneavoastră utilizând CD-ROM-ul inclus, instalaţi fişierul PA_Driver.exe înainte de a instala fişierul de instalare a MP3 File Manager. Parcurgeţi paşii de mai jos.

  1. Părăsiţi toate aplicaţiile.
  2. Executaţi clic pe Start, după care executaţi clic pe Run [Executare].
  3. Răsfoiţi la C:\mp3_Inst\PA_Driver.exe şi executaţi clic pe OK. După care, va fi afişată fereastra expertului InstallShield.
  4. Urmăriţi mesajul afişat pe ecran.
  5. Este afişat mesajul Setup has finished installing Personal Audio Driver on your computer (Programul de configurare a finalizat instalarea Personal Audio Driver în calculatorul dumneavoastră) atunci când actualizarea este finalizată.
  6. După care, executaţi clic pe Finish [Terminare]. După instalarea PA_Driver.exe, unitatea poate fi conectată la calculator.
 4. Program de instalare MP3 File Manager:
  1. Părăsiţi toate aplicaţiile.
  2. Conectaţi unitatea la calculatorul dumneavoastră, cu ajutorul cablului USB dedicat furnizat.
  3. Executaţi clic pe Start , după care pe Run [Executare].
  4. Răsfoiţi la
   • MP3FMv2_ENG.exe
  5. Urmaţi mesajele casetei de dialog şi accesaţi următorul ecran.
  6. Selectaţi unitatea Removable Disk (E:) [Disc amovibil] (E:) din caseta cu listă verticală şi accesaţi următorul ecran.
  7. Litera (E:) a unităţii diferă în funcţie de mediul de calcul.
  8. Dacă Removable Disk (E:) [Disc amovibil] nu apare în caseta cu listă verticală, deconectaţi unitatea şi reconectaţi-o la calculator.
  9. Urmăriţi mesajul afişat pe ecran.
  10. Pe ecran este afişat MP3 File Manager installation complete [Instalarea MP3 File Manager finalizată].
 5. După instalare, verificaţi dacă programul software MP3FileManager.exe şi fişierele asociate din folderul MP3FM sunt instalate cu succes în Network Walkman, parcurgeţi paşii de mai jos:
  1. Deschideţi My Computer[Calculatorul meu] şi executaţi dublu clic pe Removable Disk (E:) [Disc amovibil] pentru a explora memoria flash încorporată a unităţii.
  2. Executaţi dublu clic pe folderul MP3FM pentru a-l deschide. Dacă toate fişierele următoare sunt stocate în folderul MP3FM, software-ul MP3 File Manager este instalat cu succes:
  3. Executaţi dublu clic pe MP3FileManager.exe, după care lansaţi MP3 File Manager.

   Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să consultaţi fişierul help.htm din folderul MP3FM cu informaţii privind operarea MP3 File Manager.

Informaţii despre fişier

Nume fişier

 • MP3FMv2_ENG.exe

Dimensiune fişier

 • -