Modele aplicabile

Acest driver este destinat următoarelor modele de amplificatoare pentru căşti:
 • TA-ZH1ES

Despre această descărcare

 • Nume: Driver de amplificator pentru căşti versiunea 1.0.0
 • Data lansării: 12/10/2016
 • Este necesară descărcarea? Descărcarea este esenţială dacă doriţi să conectaţi amplificatorul pentru căşti la un PC care rulează Windows
 • Beneficii şi îmbunătăţiri: Veţi putea utiliza amplificatorul portabil pentru DAC Hi-Res/căşti împreună cu Windows PC

Cerinţe de sistem

Driverul de amplificator pentru căşti este compatibil cu majoritatea versiunilor uzuale pentru Microsoft Windows.

 • Windows 11 Home/Pro
 • Windows 10 Home/Pro (32 de biţi/64 de biţi)
 • Windows 8.1 (32 de biţi/64 de biţi)
 • Windows 8 (32 de biţi/64 de biţi)
 • Windows 7 (Service Pack 1 sau o versiune ulterioară, 32 de biţi/64 de biţi)
 • Windows Vista pe 32 de biţi (Service Pack 2 sau o versiune ulterioară, 32 de biţi/64 de biţi)

Asigurați-vă că ați instalat cele mai recente actualizări Windows pentru sistemul dvs. Reţineţi că acest software nu este garantat pentru operarea pe toate computerele, chiar dacă acestea întrunesc cerinţele de sistem menţionate mai sus

Toate sistemele de operare trebuie preinstalate din fabrică. Nu putem garanta că driverul va funcţiona pe sisteme de operare care au fost modernizate, construite personal sau care sunt parte a unor sisteme de operare multiple (adică medii multi-boot).

Hardware
 • Port USB disponibil (compatibil USB 2.0)

Descărcare

Înainte de a instala driverul de amplificator portabil pentru DAC Hi-Res/căşti, trebuie să descărcaţi fişierul driverului. Acesta va conţine tot ce vă trebuie pentru instalarea driverului.

Asigurați-vă că sunteți conectat ca Administrator computer, pentru a putea descărca fișierul driverului. Trebuie să consultaţi manualul pentru Windows PC ca să aflaţi cum să vă conectaţi ca administrator.

 1. Asiguraţi-vă că sunteţi conectat la Internet
 2. Începeţi procesul de descărcare dând clic pe legătura de mai jos
 3. Citiţi Acordul de licenţă pentru descărcarea de software şi, dacă sunteţi de acord, daţi clic pe Accept Agreement (Accept acordul)
 4. Atunci când apare căsuţa de dialog Salvare fişier, selectaţi folderul de pe unitatea hard disk unde doriţi să descărcaţi driverul
 5. Următorul fişier va fi descărcat în folderul selectat: [Sony_Headphone_Amplifier_Driver_V1.0.0.zip] (Dimensiune fişier: 58,1 MB (61.017.769 biţi))

Notă: Nu permiteţi sistemului să activeze modul de suspendare, modul inactiv sau modul de hibernare în timpul descărcării

Instalare

De îndată ce fișierul a fost descărcat, sunteți pregătit să instalați driverul de amplificator pentru căşti.

Pentru a instala software-ul, pur și simplu urmați instrucțiunile de mai jos pentru sistemul de operare.

În timpul instalării acestui fișier, asigurați-vă că sunteți conectat ca Administrator. Trebuie să consultaţi manualul pentru Windows PC ca să aflaţi cum să vă conectaţi ca administrator.

 1. Nu conectaţi amplificatorul pentru căşti înainte de a instala driverul
 2. Salvaţi tot lucrul şi închideţi toate celelalte programe
 3. Extrageţi fișierul comprimat și executați fişierul „Sony_Headphone_Amplifier_Driver_Setup.exe” din folder
 4. Respectaţi instrucţiunile din Asistentul de configurare pentru a instala driverul. Dacă apare ecranul User Account Control (Control cont utilizator), faceţi clic pe [Yes] (Da) sau [Continue] (Continuare).
 5. Amplificatorul pentru căşti va fi recunoscut după instalare
După instalarea driverului pentru Windows
 1. Conectaţi unitatea la PC cu un cablu USB. Utilizați portul USB (tip B) de pe panoul din spate al amplificatorului pentru căşti
 2. Porniţi amplificatorul pentru căşti
 3. Selectați funcția „PC (USB-B)” apăsând butonul INPUT (INTRARE) de pe unitate sau cu ajutorul telecomenzii
 4. În cazul în care instalarea a fost finalizată cu succes, „TA-ZH1ES” va fi adăugat în „Sunet, video şi controlere de joc” în Manager dispozitive.
Depanare: Nu este scos niciun sunet atunci când se utilizează portul USB din spate

Verificați următoarele elemente, în cazul în care nu puteți auzi sunetul de la PC.

 1. Verificări asupra amplificatorului pentru căşti
  1. Asigurați-vă că alimentarea este pornită și că volumul este setat în mod corespunzător.
  2. Confirmați că selecția de Intrare este setată la PC (USB-B).
 2. Verificări asupra PC-ului care rulează Windows
  1. Confirmaţi faptul că driverul a fost instalat corect. În cazul în care instalarea driverului a reușit, TA-ZH1ES ar trebui să apară în Device Manager (Manager dispozitive). Asigurați-vă că nu există semne de avertizare asociate. În cazul în care TA-ZH1ES nu este afișat, dezinstalați și reinstalați driverul.
   Note: Cum se deschide Device Manager (Manager dispozitive)
   • Pentru sistemele de operare Windows 10 și 11: Faceți clic dreapta pe StartDevice Manager (Manager dispozitive).
   • Pentru sistemele de operare Windows 7, Windows 8 și 8.1: Faceți clic pe Control Panel (Panou de control) → Hardware and Sound (Hardware și sunet) → Device Manager (Manager dispozitive).
   • Pentru sistemele de operare Windows Vista: Faceți clic pe Control Panel (Panou de control) → System and maintenance (Sistem și întreținere) → Device Manager (Manager dispozitive).
  2. Unele software-uri de redare permit utilizatorului să selecteze un dispozitiv pentru ieșirea sunetului. Dacă utilizați un astfel de software, confirmați faptul că Sony Headphone Amplifier Driver (Driver de amplificator pentru căști Sony) este selectat ca dispozitiv pentru ieșirea sunetului.
  3. Asigurați-vă că TA-ZH1ES este selectat ca Dispozitiv de redare pentru computerul dvs. (Control panel (Panou de control) → Hardware and Sound (Hardware și sunet) → Sunet). De asemenea, confirmați că Volumul este suficient de ridicat și că sunetul nu este dezactivat în meniul Property (Proprietate) al TA-ZH1ES.
   Note: Cum se deschide Control Panel (Panou de control)
   • Pentru sistemele de operare Windows 10 și 11: Apăsați combinația de taste Windows logo (Sigla Windows) și tasta R pentru a deschide caseta de dialog Run (Executare). Apoi tastați control și faceți clic pe OK.
   • Pentru sistemele de operare Windows 8 și 8.1: Apăsați combinația de taste Windows Logo (Sigla Windows) și tasta X pe tastatură, iar din listă, faceți clic pe Control Panel (Panou de control).
   • Pentru sistemele de operare Windows Vista și Windows 7: Faceți clic pe Start, apoi faceți clic pe Control Panel (Panou de control).