Despre această descărcare

Vă rugăm să citiţi cu atenţie următoarele instrucţiuni pentru a instala în mod corespunzător programul de actualizare.

Modele aplicabile

Programul SonicStage Simpler Burner versiunea 1.1 care este livrat împreună cu ATRAC CD Walkman [D-NE10/NE800/NE900/NE300/NE300CK/NE700/NE400]

Cerinţe de sistem

Windows XP Professional / Windows XP Home Edition cu programul SonicStage Simple Burner versiunea 1.1 instalat.

Îmbunătăţiri

Probleme rezolvate

Mediul de sistem cu Windows XP Professional Service Pack 2 se poate defecta.

Instalare

Înainte de descărcare

Acest program de actualizare este destinat exclusiv versiunii "1.1.00.09050" a SonicStage Simple Burner. Vă rugăm să verificaţi versiunea de SonicStage Simple Burner care este instalată în calculatorul dumneavoastră înainte de a descărca fişierul de program pentru actualizare.

 1. Porniţi SonicStage Simple Burner versiunea 1.1.
 2. Executaţi clic pe butonul CONFIG şi selectaţi fila Version [Versiune] - Verificaţi versiunea programului SonicStage Simple Burner.
 3. Dacă este afişat SonicStage Simple Burner Version 1.1.01.07070 în fereastra Version [Versiune], nu este necesară descărcarea şi instalarea acestui program de actualizare.
 4. Dacă este afişat SonicStage Simple Burner Version 1.1.00.09050 în fereastra Version [Versiune], vă rugăm să descărcaţi şi să instalaţi acest program de actualizare.

NOTĂ: Pentru utilizatorii de Windows XP Home Edition / Windows XP Professional, vă rugăm să vă conectaţi cu ajutorul contului de grup Administrator în momentul instalării acestui program de actualizare.

Proceduri de descărcare a programului de actualizare SonicStage Simple Burner versiunea 1.1

Vă rugăm să parcurgeţi paşii de mai jos pentru a descărca fişierul:

 1. Creaţi folderul denumit SSSB_Up în partiţia C.
 2. Descărcaţi următorul fişier Update_SSSB1101.exe (1,716KB) în folderul creat la Pasul 1.
 3. În momentul finalizării descărcării, vă rugăm să verificaţi dimensiunea fişierului, după cum urmează, în meniul View [Vizualizare], executaţi clic pe Details [Detalii] în Windows Explorer (Explorator Windows).
 4. Dacă dimensiunea fişierului este aceeaşi, descărcarea a fost încheiată cu succes. În caz contrar, vă rugăm să ştergeţi toate fişierele descărcate şi să efectuaţi din nou descărcarea.
Procedura de actualizare

După ce este finalizată descărcarea, vă rugăm să parcurgeţi paşii de mai jos pentru a instala programul de actualizare în calculatorul dumneavoastră.

 1. Închideţi toate aplicaţiile deschise în acest moment.
 2. Executaţi clic pe Start , după care pe Run [Executare].
 3. Tastaţi C:\SSSB_Up\Update_SS1101.exe şi executaţi clic pe OK - Va fi afişată fereastra InstallShield.
 4. Urmăriţi mesajul afişat pe ecran.
 5. Este afişat mesajul Setup has finished installing SonicStage Simple Burner Ver.1.1.01 Update Program on your computer (Programul de configurare a finalizat instalarea programului de actualizare a SonicStage Simple Burner versiunea 1.1.01 în calculatorul dumneavoastră) atunci când actualizarea este finalizată.
 6. Executaţi clic pe Finish [Terminare].
După actualizare
 1. Pentru a verifica dacă programul de actualizare este instalat cu succes, parcurgeţi procedura afişată în secţiunea Înainte de descărcare.
 2. Dacă este afişat SonicStage Simple Burner Ver.1.1.01.07070 în cadrul versiunii ferestrei CONFIG [Configurare], instalarea programului de actualizare a fost finalizată cu succes.
Anunţ important:

Înainte de descărcare, trebuie să acceptaţi termenii Acordului de licenţă pentru utilizatorul final de mai jos. După citirea acestui acord, executaţi clic pe "Download" [Descarcă] pentru a începe descărcarea.

Informaţii despre fişier

Nume fişier

 • Update_SSSB1101.exe

Dimensiune fişier

 • 1.68 Mb