Despre această descărcare

Pentru posesorii de SEP-30BT, oferim Serviciul de descărcare Rolly Remote 1.0.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie următoarele note.

Prin descărcarea şi instalarea programului Rolly Remote 1.0 în calculatorul dumneavoastră, precum şi prin actualizarea firmware-ului unităţii Rolly, vă permitem să controlaţi de la distanţă dispozitivul Rolly de la calculatorul dumneavoastră.

Creând o conexiune BLUETOOTH în modul de control BLUETOOTH între calculator* şi Rolly, veţi putea utiliza următoarele funcţii, controlând de la distanţă Rolly cu ajutorul calculatorului* dumneavoastră:

 • Veţi putea deschide lista de piese Rolly şi vizualiza titlul piesei muzicale redate în acel moment.
 • Veţi putea reda melodii după selectarea unei piese muzicale în Rolly şi veţi putea permite unităţii Rolly să se deplaseze liber (înainte, înapoi şi să se rotească, etc.) în funcţie de muzică.
 • Vă veţi putea bucura de muzică sau de mişcări conectând simultan până la 7 unităţi Rolly**.

* Vă rugăm să descărcaţi şi să instalaţi mai întâi Rolly Remote în calculatorul dumneavoastră. Calculatorul echipat cu BLUETOOTH trebuie să accepte un profil SSP pentru a crea o conexiune BLUETOOTH în modul de control BLUETOOTH. Conexiunea BLUETOOTH nu este acceptată neapărat pe toate calculatoarele cu aceleaşi profiluri precum cele ale acestei unităţi.

** În funcţie de calculator, este posibil ca Rolly Remote să nu poată conecta simultan până la şapte unităţi Rolly.

Executaţi clic aici pentru a accesa Serviciul de descărcare a programului de modernizare a firmware-ului SEP-30BT.

Produse ţintă

Player muzical de divertisment Rolly SEP-30BT

Medii de calcul ţintă

Sistem de operare
 • Windows Vista® Ultimate (care include Service Pack 1)
 • Windows Vista® Business (care include Service Pack 1)
 • Windows Vista® Home Premium (care include Service Pack 1)
 • Windows Vista® Home Basic (care include Service Pack 1)
 • Windows XP Media Center Edition 2005 (Service Pack 2 sau o versiune ulterioară)
 • Windows XP Media Center Edition 2004 (Service Pack 2 sau o versiune ulterioară)
 • Windows XP Professional (Service Pack 2 sau o versiune ulterioară)
 • Windows XP Home Edition (Service Pack 2 sau o versiune ulterioară)

Sistemele de operare suportate sunt limitate la versiunea în limba engleză. Versiunea pe 64 de biţi a sistemului de operare nu este acceptată. Alte sisteme de operare faţă de cele indicate anterior nu sunt acceptate.

Cerinţe privind echipamentele hardware
PROCESOR:

Pentru Windows Vista, Pentium III 800 MHz sau superior. Pentru Windows XP, Pentium III 450 MHz sau superior.

Memorie:

Pentru Windows Vista, minim 512 MB (este recomandat minim 1 GB). Pentru Windows XP, minim 256 MB (este recomandat minim 512 MB).

Ecran:

Minim 1024Ã-768 pixeli şi minim High color (16 biţi) (Setarea a 256 de culori sau mai puţin poate avea drept rezultat performanţe necorespunzătoare).

Instalare

Pentru a instala acest program software în Windows XP/ Windows Vista, vă rugăm să vă conectaţi utilizând un nume de utilizator cu privilegii de "Computer Administrators" [Administratori calculator] sau "Administrators" [Administratori].

Vă rugăm să parcurgeţi paşii de mai jos pentru a descărca fişierul de instalare Rolly Remote 1.0:

 1. Conectaţi calculatorul la Internet.

 2. Configuraţi folderul pentru stocarea fişierului descărcat pe hard discul dumneavoastră. Să presupunem că folderul creat aici este denumit rr10_dl şi este creat în partiţia C.

 3. Descărcaţi următorul fişier în folderul creat la Pasul 2: RollyRemoteInstaller_EU.exe (17.511KB).

 4. Durata standard de descărcare este de aproximativ 3 minute în cazul unei conexiuni de 1 Mbps şi de aproximativ 45 de minute în cazul unei conexiuni de 56 kbps. În funcţie de mediul de Internet, acest proces poate dura o perioadă considerabilă de timp şi este apreciată înţelegerea dumneavoastră. (După citirea acestor instrucţiuni şi selectarea butonului "Download" [Descarcă] din partea inferioară a acestei pagini, va începe descărcarea fişierului de mai sus. Urmaţi instrucţiunile din caseta de dialog afişată pe ecran).

 5. După finalizarea descărcării, selectaţi Views [Vizualizări]-Details [Detalii] în Explorer pentru a verifica dimensiunea fişierului. Dacă dimensiunea fişierului este aceeaşi cu cea afişată mai sus, descărcarea a fost finalizată cu succes. Dacă dimensiunea nu este identică cu cea afişată mai sus, ştergeţi fişierul şi încercaţi să-l descărcaţi din nou.
Notă:

Nu lăsaţi calculatorul dumneavoastră în modul de aşteptare/hibernare în timpul descărcării fişierului.

Procedura de instalare

Dacă este finalizată descărcarea RollyRemoteInstaller_EU.exe, vă rugăm să parcurgeţi paşii de mai jos şi să instalaţi programul software în Windows.

 1. Închideţi toate aplicaţiile deschise în acest moment şi deconectaţi echipamentele periferice (Rolly,etc.) de la calculatorul dumneavoastră.

 2. Executaţi clic pe Start din bara de sarcini şi executaţi clic pe Run [Executare]. Va fi afişată caseta de dialog RUN [Executare].

  În cazul Windows Vista, executaţi clic pe Start - All Programs [Toate programele] - Accessories [Accesorii]- Run [Executare] pentru a deschide caseta de dialog Run [Executare].

 3. Tastaţi C:\rr10_dl\RollyRemoteInstaller_EU.exe şi executaţi clic pe OK pentru a porni instalarea.

 4. Urmaţi instrucţiunile de pe ecran.

 5. Atunci când este afişat mesajul conform căruia este finalizată instalarea, executaţi clic pe butonul Finish [Terminare] şi reporniţi calculatorul.

 6. Porniţi Rolly Remote 1.0. Dacă Rolly Remote Versiunea 1.0.00.12050 se afişează afişat în caseta de dialog Version Information of Rolly Remote [Informaţii privind versiunea dispozitivului Rolly Remote], urmat de Help [Ajutor], programul a fost instalat cu succes.

Informaţii despre fişier

Nume fişier

 • ROLLYREMOTEINSTALLER_EU.EXE

Dimensiune fişier

 • 17.51 Mb