Modele aplicabile

Aceste informaţii sunt destinate următoarelor modele:

 • NWZ-X1050
 • NWZ-X1060

Despre această descărcare

IMPORTANT:
 • Acest serviciu de descărcare s-a finalizat. (Adăugat pe 1-6-2018)
 • Programul de actualizare a firmware-ului NWZ-X1050/1060 (lansat pe 16-12-2010) nu va mai fi disponibil de pe 31 mai 2018. (Adăugat pe 8-3-2018)

Posesorilor de dispozitive WALKMAN NWZ-X1050/X1060, le oferim un serviciu de descărcare a programului de actualizare a firmware-ului.
Vă rugăm să citiţi cu atenţie următoarele instrucţiuni:

Modul de confirmare a modelului şi a versiunii firmware-ului

 1. Apăsaţi butonul HOME [Pagina de pornire] până când este afişat meniul Home [Pagina de pornire].
 2. Selectaţi(Setări),Common Settings[Setări uzuale] şiUnit Information[Informaţii despre unitate]. Confirmaţi modelul şi versiunea firmware.


Înainte de modernizare

Pentru a efectua această actualizare, dispozitivul WALKMAN trebuie să aibă un spaţiu liber de minim 50 MB. Parcurgeţi paşii de mai jos pentru a confirma spaţiul liber disponibil.

 1. Apăsaţi butonul HOME [Pagina de pornire] până când este afişat meniul Home [Pagina de pornire].
 2. Selectaţi(Setări),Common Settings[Setări uzuale] şiUnit Information[Informaţii despre unitate].
  Confirmaţi "Free/Total Memory Space" [Spaţiul de memorie liber/total].

Recomandăm insistent să salvaţi mai întâi toate datele (muzică şi fişiere) conţinute în dispozitivul dumneavoastră WALKMAN pe calculator, înainte de a continua actualizarea.

Îmbunătăţiri

Această actualizare păstrează următoarele funcţii după modificarea planificată a metodei de recepţionare a materialului video YouTube, modificare care va duce la dezactivarea funcţiilor dacă actualizarea nu este aplicată.

 • Funcţiile „Keyword Search” (Căutare cuvânt cheie) şi „Related Videos” (Materiale video asociate).
 • Funcţia „Related Links” (Legături asociate), care este accesată din ecranul de redare muzică pentru căutarea materialelor video YouTube.

Cerinţe de sistem

Hardware

 • PROCESOR
  • Windows 7: Pentium lll 1 GHz sau superior
  • Windows Vista: Pentium lll 800 MHz sau superior
  • Windows XP: Pentium lll 500 MHz sau superior
 • Memorie
  • Windows 7: Minim 1 GB (versiunea pe 32 de biţi)/ minim 2 GB (versiunea pe 64 de biţi)
  • Windows Vista: Minim 512 MB
  • Windows XP: Minim 256 MB
 • Rezoluţie ecran: Minim 800 x 600 (este recomandată o rezoluţie de minim 1024 x 768)
 • Culori ecran: High Color (16 biţi) sau superior

Instalare

Procedura de actualizare

 1. Executaţi clic pe butonul Download [Descarcă] de mai jos pentru a începe descărcarea programului. Salvaţi fişierul NWZ-X1000_V1_11.exe (45.805 KB) în calculatorul dumneavoastră.
 2. După finalizarea descărcării, conectaţi dispozitivul dumneavoastră WALKMAN la calculator prin intermediul USB.
 3. Închideţi toate programele care rulează în calculatorul dumneavoastră.
 4. Executaţi dublu clic pe fişierul "NWZ-X1000_V1_11.exe" salvat şi urmaţi instrucţiunile afişate pe ecran, asigurându-vă că dispozitivul WALKMAN nu este deconectat de la calculator înainte ca actualizarea să fie încheiată, deşi pot fi afişate uneori pe calculator mesaje de deconectare a USB.
 5. La finalul procesului de actualizare, este afişat un mesaj pentru a vă anunţa acest lucru. Executaţi clic pe Finish [Terminare].
  Dispozitivul dumneavoastră WALKMAN este în acest moment actualizat.

Notă:
În momentul descărcării programului şi actualizării firmware-ului, conectaţi-vă la calculator cu numele de administrator sau cu orice nume care aparţine administratorului. Dacă sunteţi utilizator de Windows 7 sau de Windows Vista, este afişat mesajul "Windows needs your permission to continue" [Windows are nevoie de permisiunea dumneavoastră pentru a continua] în caseta de dialog User Account Control [Control cont utilizator]. Executaţi clic pe Continue [Continuare] pentru a continua, după care urmaţi anunţurile.

Atunci când este finalizată actualizarea

Asiguraţi-vă că dispozitivul dumneavoastră WALKMAN este actualizat în mod corect, verificând versiunea firmware-ului:

 1. Apăsaţi butonul HOME [Pagina de pornire] până când este afişat meniul Home [Pagina de pornire].
 2. Selectaţi (Setări), Common Settings [Setări uzuale] şi Unit Information [Informaţii despre unitate]. Confirmaţi modelul şi versiunea firmware.

Erori care pot avea loc în timpul procesului de actualizare.

 • În cazul în care este afişat următorul mesaj în calculatorul dumneavoastră: The update data file cannot be transferred because there is not enough available disk space in the device [Fişierul cu date pentru actualizare nu poate fi transferat deoarece nu este disponibil suficient spaţiu pe discul dispozitivului].
  Ştergeţi câteva melodii din unitate sau transferaţi-le în calculator, pentru a avea un spaţiu de minim 50 MB disponibil pe disc. După care, încercaţi din nou efectuaţi actualizarea.
 • În cazul în care este afişat următorul mesaj în calculatorul dumneavoastră: The software update of the NWZ-X1050 (or NWZ-X1060,) device to version 1.11 timed out [Actualizarea software-ului dispozitivului NWZ-X1050 (sau NWZ-X1060) la versiunea 1.11 a depăşit timpul]
  Este posibil ca actualizarea să fi eşuat. Executaţi clic pe Finish [Terminare]. Parcurgeţi Procedura de modernizare şi încercaţi din nou să efectuaţi modernizarea.

Informaţii despre fişier

Nume fişier

 • NWZ-X1000_V1_11.exe

Dimensiune fişier

 • 44.74 Mb