Despre această descărcare

Posesorilor de Walkman seria S, le oferim serviciul de descărcare a "programului de actualizare a firmware-ului NWZ-S638F/NWZ-S639F".
Asigurăm actualizarea firmware-ului la cea mai recentă versiune 1.11 pentru firmware-ul NWZ-S638FNWZ-S639F. Vă rugăm să citiţi cu atenţie următoarele instrucţiuni.

Produse ţintă

În continuare, sunt listate produsele ţintă ale acestui serviciu, a căror versiune de firmware trebuie să fie anterioară sau egală cu versiunea 1.10.

Îmbunătăţiri

În cazul produselor de mai sus, clienţii pot întâmpina următoarele simptome. Simptomele vor fi rezolvate cu ajutorul acestei actualizări de firmware.

 • În momentul redării fişierelor de muzică, este posibil ca, uneori, unităţile să nu poată fi operate şi apoi să se oprească şi repornească automat.

Modul de confirmare a modelului şi a versiunii firmware-ului

Vă rugăm să confirmaţi modelul şi versiunea firmware-ului din etapele de mai jos.

 1. Apăsaţi lung butonul BACK/HOME [Înapoi/Pagina de pornire] până când este afişat meniul Home [Pagina de pornire].
 2. Apăsaţi butonul /// pentru a selecta (Setări), după care apăsaţi butonul .
 3. Apăsaţi butonul /// pentru a selecta Common Settings [Setări uzuale], după care apăsaţi butonul .
 4. Apăsaţi butonul /// pentru a selecta Unit Information [Informaţii despre unitate], după care apăsaţi butonul .
  Confirmaţi modelul şi versiunea firmware.

Medii de calcul ţintă

Sistem de operare

 • Windows Vista® Ultimate (Service Pack 1 sau o versiune ulterioară)
 • Windows Vista® Business (Service Pack 1 sau o versiune ulterioară)
 • Windows Vista® Home Premium (Service Pack 1 sau o versiune ulterioară)
 • Windows Vista® Home Basic (Service Pack 1 sau o versiune ulterioară)
 • Windows® XP Professional (Service Pack 2 sau o versiune ulterioară)
 • Windows® XP Home Edition (Service Pack 2 sau o versiune ulterioară)
  (Versiunea pe 64 de biţi a sistemelor de operare nu este acceptată).

Cerinţe privind echipamentele hardwarePROCESOR: Pentium 4 1 GHz sau superior
Memorie: Minim 512 MB
Ecran: Minim 800 x 600 pixeli (este recomandată o rezoluţie de minim 1024 x 768 pixeli)
Culori ecran: High Color (16 biţi) sau superior

Înainte de descărcare

În momentul descărcării programului şi actualizării firmware-ului, conectaţi-vă la calculator cu numele de administrator sau cu orice nume care aparţine administratorului. Dacă sunteţi utilizator de Windows Vista, este afişat mesajul "Windows needs your permission to continue" [Windows are nevoie de permisiunea dumneavoastră pentru a continua] în caseta de dialog User Account Control [Control cont utilizator]. Executaţi clic pe Continue [Continuare] pentru a continua, după care urmaţi anunţurile.

Instalare

Vă rugăm să parcurgeţi paşii de mai jos pentru a descărca programul.

 1. Configuraţi un folder denumit "FWUP" în partiţia C a calculatorului, pentru a stoca fişierul descărcat în unitatea de hard disc.
 2. Descărcaţi următorul fişier, care este corespunzător pentru modelul dumneavoastră, în folderul configurat la Pasul 1.

  Model name [Denumire model]: NWZ-S638F/NWZ-S639F
  File name [Denumire fişier]: NWZ-S630F_V1_11.exe
  File size [Dimensiune fişier]: 28.553 KB

 3. După citirea acestor instrucţiuni, executaţi clic pe butonul Descarcă din partea de jos a paginii, selectaţi programul de actualizare pentru produsul pe care îl utilizaţi, iar descărcarea fişierului va fi iniţiată. Urmaţi casetele de dialog afişate pentru a descărca fişierul.

Procedura de actualizare

Atunci când descărcarea este încheiată, urmaţi paşii de mai jos pentru a actualiza programul.

Notă:

În momentul actualizării, unitatea necesită un spaţiu liber de aproximativ 30 MB. De asemenea, vă rugăm să transferaţi în prealabil toate melodiile şi datele de la unitate la calculator, deoarece melodiile şi datele se pot pierde în momentul actualizării, dacă acestea rămân în unitate. Nu putem garanta melodiile şi datele, în cazul în care acestea sunt deteriorate sau şterse de această actualizare.

Pregătirea (Setarea iniţializării unităţii "Walkman")

Notă:

Prin iniţializare, întregul conţinut, inclusiv unele meniuri de setare şi presetările posturilor de difuzare radio FM pe care le-aţi setat opţional, sunt resetate la setarea implicită, din fabrică. Datele despre muzică, fotografii şi filme nu sunt şterse.

 1. Apăsaţi lung butonul BACK / HOME [Înapoi/Pagina de pornire] în modul Pause [Întrerupere], până când este afişat meniul Home [Pagina de pornire].
 2. Apăsaţi butonul /// pentru a selecta (Setări), după care apăsaţi butonul pentru confirmare.
 3. Apăsaţi butonul /// pentru a selecta "Common Settings" [Setări uzuale], după care apăsaţi butonul pentru confirmare.
 4. Apăsaţi butonul /// pentru a selecta "Reset all Settings" [Resetare a tuturor setărilor], după care apăsaţi butonul pentru confirmare. Este afişat ecranul de confirmare în vederea restabilirii setărilor din fabrică.
 5. Apăsaţi butonul / pentru a selecta "Yes" [Da], după care apăsaţi butonul pentru confirmare. Este afişat "Restored factory settings" [Setări din fabrică restabilite].
Începeţi actualizarea
 1. După pregătire, conectaţi unitatea la calculator.
 2. Închideţi toate software-urile care rulează în Windows.
 3. Utilizatorii de Windows Vista: Executaţi clic pe butonul Start de pe bara de activităţi a calculatorului şi executaţi clic pe "Run..." [Executare...], urmat de All Programs [Toate programele] -Accessory [Accesoriu].
  Utilizatorii de Windows XP: Executaţi clic pe butonul Start de pe bara de activităţi a calculatorului şi executaţi clic pe Run... [Executare...] Va fi afişată caseta de dialog "Run..." [Executare...].
 4. Introduceţi "C:\FWUP\NWZ-S630F_V1_11.exe" în caseta de text "Open" [Deschidere] şi executaţi clic pe OK. Programul va fi pornit.
 5. Urmăriţi mesajul.
  Notă:
  • Vă rugăm să nu deconectaţi unitatea de la calculator în timpul actualizării.
  • În timpul actualizării, conexiunea USB este controlată automat, iar indicarea "Connecting USB" [Conectare USB] este dezactivată cu ajutorul comenzii. De asemenea, mesajul de deconectare USB poate fi afişat pe unele calculatoare.
 6. Atunci când este afişat mesajul care anunţă finalizarea actualizării, executaţi clic pe butonul Finish [Terminare].
Erori în timpul actualizării
 • Atunci când calculatorul afişează "The update data file cannot be transferred because there is not enough available disk space in the device" [Fişierul cu date pentru actualizare nu poate fi transferat deoarece nu este disponibil suficient spaţiu pe discul dispozitivului],ştergeţi câteva melodii din unitate sau transferaţi-le în calculator, pentru ca spaţiu disponibil pe disc să fie de minim 30 MB. După care, porniţi din nou actualizarea.
 • În cazul în care calculatorul afişează "The software update of the NWZ-S638F (or NWZ-S639F) device to version 1.11 timed out" [Actualizarea software-ului dispozitivului S638F (sau NWZ-S639F) la versiunea 1.11 a depăşit timpul].
  Acest lucru înseamnă că este posibil ca actualizarea să fi eşuat. Executaţi clic pe Finish [Terminare]. Parcurgeţi Procedura de actualizare şi reîncercaţi să efectuaţi actualizarea.
După actualizare

Vă rugăm să confirmaţi versiunea în momentul în care programul de actualizare este instalat cu succes, cu paşii din Modul de confirmare a modelului şi a versiunii firmware-ului din partea superioară a acestei pagini. Instalarea programului de actualizare este realizată cu succes atunci când este afişat "1.11" pe ecran.

Informaţii despre fişier

Nume fişier

 • NWZ-S630F_V1_11.exe

Dimensiune fişier

 • 27.88 Mb