Despre această descărcare

Pentru posesorii de NW-E99, oferim fişierul de instalare a MP3 File Manager versiunea 1.2 şi driverul Network Walkman.

MP3FileManager.exe, care este un fişier executabil pentru lansarea software-ului MP3 File Manager şi fişierele asociate sunt preinstalate în unitate din fabrică.

Dacă software-ul şi fişierele asociate sunt şterse accidental prin formatare, etc, le puteţi restabili utilizând acest fişier de instalare MP3 File Manager.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie următoarele instrucţiuni, pentru a asigura executarea corespunzătoare a programului.

Aceste drivere acceptă următorul produs:

 • Network Walkman NW-E99

Acestea au următoarele cerinţe de sistem:

 • Sistem de operare: Windows XP Media Center Edition 2005 / Windows XP Media Center Edition 2004 / Windows XP Media Center Edition / Windows XP Professional / Windows XP Home Edition / Windows 2000 Professional / Windows Millennium Edition / Windows 98 Second Edition
 • PROCESOR: Pentium ll 400 MHz sau superior
 • RAM: Minim 64MB
 • Hard disc: Minim 5MB
 • Ecran: 800 Ã- 600 16 biţi sau mai mult
 • Portul USB acceptă USB (Denumit anterior USB 1.1)

Instalare

Vă rugăm să parcurgeţi paşii de mai jos pentru a descărca programul de instalare a MP3 File Manager şi/sau PA_Driver.exe:

 1. Creaţi un folder pentru a stoca fişierele descărcate în hard discul dumneavoastră. În procedura de mai jos, presupunem faptul că acest folder este creat cu denumirea C:\mp3_Inst.
 2. Executaţi clic pe "Download" [Descarcă] mai jos pentru a accepta declaraţia de neasumare a răspunderii şi pentru a descărca următoarele fişiere:
  • Driver: PA_driver.exe (dacă este necesar)

   Dacă SonicStage a fost instalat în calculatorul dumneavoastră (utilizând CD-ROM-ul inclus), nu este necesar să descărcaţi fişierul PA_Driver.exe

  • MP3 File Manager:
   • MP3FileManager_1.2_Update_ENU.exe (Engleză) sau
   • După finalizarea descărcării, selectaţi [Views] [Vizualizări] - [Details] [Detalii] în Explorer pentru a verifica dimensiunea fişierului. Dacă dimensiunea fişierului nu este aceeaşi cu dimensiunea afişată mai sus, încercaţi să descărcaţi fişierul din nou.
 3. Instalaţi driverul (dacă este necesar):

  Dacă SonicStage nu este instalat în calculatorul dumneavoastră utilizând CD-ROM-ul inclus, instalaţi fişierul PA_driver.exe înainte de a instala fişierul de instalare a MP3 File Manager. Parcurgeţi paşii de mai jos.

  1. Închideţi toate aplicaţiile.
  2. Executaţi clic pe Start şi apoi pe Run [Executare].
  3. Răsfoiţi la C:\mp3_Inst\PA_Driver.exe şi executaţi clic pe OK. După care, va fi afişată fereastra "InstallShield Wizard".
  4. Urmăriţi mesajul afişat pe ecran.
  5. Este afişat mesajul Setup has finished installing Personal Audio Driver on your computer (Programul de configurare a finalizat instalarea Personal Audio Driver în calculatorul dumneavoastră) atunci când actualizarea este finalizată. După care, executaţi clic pe [Finish] [Terminare]. După instalarea PA_Driver.exe, unitatea poate fi conectată la calculator.
 4. Program de instalare MP3 File Manager:
  1. . Închideţi toate programele software.
  2. Conectaţi unitatea la calculatorul dumneavoastră, cu ajutorul cablului USB dedicat furnizat.
  3. Executaţi clic pe Start, după care pe Run [Executare].
  4. Răsfoiţi la
   • C:\mp3_Inst\MP3FileManager_1.2 _Update_ENU.exe"
  5. . Urmaţi mesajele casetei de dialog şi accesaţi următorul ecran.
  6. Selectaţi unitatea (Removable Disk [Disc amovibil] (E:)) din caseta cu listă verticală şi accesaţi următorul ecran.
  7. Litera "(E:)" a unităţii diferă în funcţie de mediul de calcul.
  8. Dacă "Removable Disk (E:)" [Disc amovibil] nu apare în caseta cu listă verticală, deconectaţi unitatea şi reconectaţi-o la calculator.
  9. Urmăriţi mesajul afişat pe ecran.
  10. Pe ecran este afişată instalarea finalizată a "MP3 File Manager".
 5. După instalare, verificaţi dacă programul software "MP3FileManager.exe" şi fişierele asociate din folderul "ESYS" sunt instalate cu succes în Network Walkman, parcurgând paşii de mai jos:
  1. Deschideţi "My Computer" [Calculatorul meu] şi executaţi dublu clic pe "Removable Disk (E:)" [Disc amovibil] pentru a explora memoria flash încorporată a unităţii.
  2. Executaţi dublu clic pe folderul "ESYS" pentru a-l deschide. Dacă toate fişierele următoare sunt stocate în folderul "ESYS", software-ul MP3 File Manager este instalat cu succes:
   • CHNDLL.dll (48 KB)
   • help.htm (5.66 KB)
   • MP3FileManager.exe (1,72 MB)

Informaţii despre fişier

Nume fişier

 • MP3FileManager_1.2_Update_ENU.exe

Dimensiune fişier

 • -