Despre această descărcare

Este posibil ca funcţiile Search [Căutare] sau Shuffle/Repeat [Aleatoriu/Repetare] ale unui anumit număr de dispozitive WALKMAN Network NW-E403/NW-E405/NW-E407/ să nu opereze corect în anumite condiţii.

Pentru a rezolva această problemă, este asigurată o actualizare a firmware-ului.

Caracteristică suplimentară:

De asemenea, a fost adăugată o nouă funcţie Clock [Ceas] acestei actualizări (Clock 2 [Ceas 2]). Consultaţi imaginea de mai jos:

Unităţi afectate:

Network WALKMAN NW-E403/NW-E405/NW-E407/ cu versiunea firmware-ului 1.0

Observaţie importantă:

Executaţi clic pe butonul + pentru a citi procedura de descărcare şi instalare.

Citiţi declaraţia de neasumare a răspunderii din partea de jos a paginii şi executaţi clic pe butonul Descarcă pentru a descărca programul.

Instalare

Vă rugăm să urmaţi procedura de mai jos pentru a verifica versiunea firmware-ului instalată în dispozitivul dumneavoastră WALKMAN Network NW-E403/NW-E405/NW-E407/:

 1. Apăsaţi lung butonul SEARCH MENU [Meniu căutare], până când este afişat MENU [Meniu].
 2. Răsfoiţi la Advanced Menu [Meniu complex] şi apăsaţi pentru a confirma
 3. Răsfoiţi la Information [Informaţii], după care apăsaţi
 4. Dacă versiunea firmware-ului este 2.0, NU ESTE NECESAR SĂ ACTUALIZAŢI FIRMWARE-UL DISPOZITIVULUI DUMNEAVOASTRĂ Walkman Network NW-E403/NW-E405/NW-E407/. Selectaţi NO [Nu] şi EXIT [Ieşire].
 5. Apăsaţi SEARCH MENU [Meniu căutare] pentru a reveni şi părăsi fereastra.
 6. Dacă versiunea firmware-ului este 1.0:

  • Creaţi următorul folder în partiţia C:\ a calculatorului dumneavoastră: : WMFWUPG
  • Citiţi declaraţia de neasumare a răspunderii din partea de jos a paginii şi executaţi clic pe
   Descarcă pentru a descărca programul:

   NW-E40X_V2_0C.exe - 2239 Kb (în funcţie de modelul deţinut de dumneavoastră).
  • Urmaţi instrucţiunile şi salvaţi programul în C:\WMFWUPG
  • Verificaţi dacă dimensiunea fişierului descărcat este de 2239 Kb. În caz contrar, ştergeţi fişierul şi repetaţi pasul b.

  Înainte de a continua, trebuie să creaţi o copie de rezervă a tuturor datelor conţinute pe dispozitivul dumneavoastră WALKMAN Network NW-E403/NW-E405/NW-E407/ şi să eliberaţi minim 3 MB de memorie pe dispozitivul WALKMAN Network.

  Pentru a crea o copie de rezervă a datelor, citiţi informaţiile de mai jos. 7. Închideţi toate programele care rulează pe calculatorul dumneavoastră. (Dacă este activată opţiunea Run SonicStage automatically when an ATRAC Audio Device is connected [Executare automată a SonicStage atunci când este conectat dispozitivul audio ATRAC], dezactivaţi-o în SonicStage).
 8. În calculatorul dumneavoastră, accesaţi folderul C:\ WMFWUPG şi executaţi dublu clic pe NW-E40X_V2_0C.exe în funcţie de modelul pe care îl aveţi.
 9. Executaţi clic pe Unzip [Despachetare] pentru a decomprima toate fişierele din folderul C:\ WMFWUPG 10. Executaţi clic pe Close [Închidere] pentru a ieşi şi conectaţi Network WALKMAN în vederea modernizării.
 11. Deschideţi folderul conţinut în folderul C:\ WMFWUPG şi executaţi dublu clic pe FWUpdater.exe, după care urmaţi instrucţiunile afişate pe ecran.
 12. Nu deconectaţi cablul USB, chiar dacă nu se afişează USB Connect [Conectare USB] în dispozitivul dumneavoastră WALKMAN Network, sau în cazul în care calculatorul dumneavoastră afişează faptul că nu este conectat niciun dispozitiv USB.
 13. Când s-a terminat actualizarea, executaţi clic pe Finish [Terminare]
 14. Deconectaţi cablul USB de la dispozitivul dumneavoastră WALKMAN Network şi confirmaţi versiunea de firmware repetând pasul 1. Versiunea trebuie să fie 2.0
 15. Actualizarea firmware-ului este finalizată.

Vă rugăm să acceptaţi declaraţia de neasumare a răspunderii de mai jos pentru a începe descărcarea

Informaţii despre fişier

Nume fişier

 • NW-E40X_V2_0C.exe

Dimensiune fişier

 • 2.19 Mb