Despre această descărcare

 • Redarea formatului AAC* este acceptată fără vreo modificare a acestuia. (Fişierele cu format AAC din SonicStage CP pot fi transferate fără a fi convertite în format ATRAC).
 • Modul Artist Link Shuffle este adăugat modului Intelligent Shuffle.
 • Sunt adăugate funcţiile de afişare a ceasului şi de afişare a calendarului. Dacă utilizaţi CONNECT Player sau SonicStage CP, ceasul unităţii se sincronizează cu calculatorul dumneavoastră atunci când conectaţi unitatea la software-ul aplicaţiei.
 • Screensaver-ul poate fi selectat.
 • Funcţii îmbunătăţite ale controlerului opţional (RM-MC35ELK).
  * Următoarele fişiere AAC sunt acceptate de unitate:
 • AAC (Advanced Audio Coding)
 • Frecvenţă de eşantionare: 11,025/12/16/22,05/24/32/44,1/48 kHz
 • Rată de biţi: 16 - 320 kbps, VBR (Rată de biţi variabilă) este acceptată.

NOTĂ: Fişierele AAC cu drepturi de autor protejate nu pot fi redate. Nu este garantat faptul că toate fişierele AAC pot fi redate, chiar dacă sunt îndeplinite condiţiile de mai sus.

Caracteristică modificată:

 • Ordinea de sortare se bazează pe numărul melodiei din album şi nu pe ordinea alfabetică, atunci când selectaţi Artist ALL [Toţi artiştii] din arborele Artist al căutării List [Listă].
 • Este modificat conceptul de animaţie care este afişat în timp ce este accesată unitatea de hard disc.
 • Resetarea informaţiilor privind reluarea melodiei este interzisă în timpul operaţiei de reîncărcare.

Unităţi afectate:

WALKMAN Network NW-A1000 cu versiune de firmware până la 2.01

Observaţie importantă:

Executaţi clic pe butonul + pentru a citi procedura de descărcare şi instalare.

Citiţi declaraţia de neasumare a răspunderii din partea de jos a paginii şi executaţi clic pe butonul Descarcă pentru a descărca programul.

Instalare

Vă rugăm să urmaţi procedura de mai jos pentru a verifica versiunea de firmware instalată în dispozitivul dumneavoastră WALKMAN NW-A1000:

 1. Apăsaţi lung butonul BACK [Înapoi], până când este afişat meniul HOME [Pagina de pornire].
 2. Apăsaţi settings [Setări] ,(sus) / (jos) / (stânga) / (dreapta) pentru a selecta (config) [Configurare], după care apăsaţi (play) [Redare].
 3. Apăsaţi (sus) / (jos) la (Informaţii despre unitate), după care apăsaţi (play) [Redare].
 4. Confirmaţi versiunea de firmware
  • Creaţi următorul folder în partiţia C:\ a calculatorului dumneavoastră: : FWUP
  • Citiţi declaraţia de neasumare a răspunderii din partea de jos a paginii şi executaţi clic pe
   Descarcă pentru a descărca programul:

   NW-A1000_V3_00.exe - 6.037 Kb .
  • Urmaţi instrucţiunile şi salvaţi programul în C:\FWUP
  • Verificaţi dacă dimensiunea fişierului descărcat este de 6.037 Kb. În caz contrar, ştergeţi fişierul şi repetaţi paşii de descărcare.

Procedura de modernizare

Atunci când descărcarea este încheiată, vă rugăm să urmaţi paşii de mai jos pentru a moderniza programul.

Înainte de a actualiza firmware-ul, returnaţi toate fişierele de muzică şi fişierele de date ale unităţii în calculator. După actualizarea firmware-ului, este posibil să nu poată fi utilizate fişierele de muzică şi cele de date de pe unitate. Sony nu este responsabilă pentru fişierele de muzică şi cele de date care nu pot fi salvate în calculatorul dumneavoastră din cauza actualizării.

 1. Conectaţi unitatea la calculator.
 2. Executaţi clic pe butonul Start din bara de activităţi şi executaţi clic pe Run [Executare] - Se va deschide caseta de dialog Run [Executare].
 3. Răsfoiţi la C:\FWUP\NW-A1000_V3_00.exe din caseta de text Open [Deschidere] şi executaţi clic pe OK. Programul va fi pornit.
 4. Urmaţi capturile de ecran de mai jos

  *Dacă este indicat "Charge the device before performing the software update." [Încărcaţi dispozitivul înainte de efectuarea actualizării software], acest lucru înseamnă că bateria trebuie să fie reîncărcată. După care, actualizaţi din nou firmware-ul. 5. Acceptaţi Acordul de licenţă şi executaţi clic pe Next [Următorul]. 6. Conectaţi NW-A1000 la calculatorul dumneavoastră şi executaţi clic pe OK. 7. Închideţi toate programele şi executaţi clic pe OK. 8. Executaţi clic pe OK pentru a începe procesul de actualizare. 9. Îndepărtaţi în siguranţă dispozitivul USB de la calculator şi executaţi clic pe OK 10. După câteva secunde, firmware-ul se va actualiza automat pe dispozitiv. După ce este finalizată, acesta va reporni. Faceţi clic pe OK

După modernizare

Vă rugăm să confirmaţi versiunea atunci când programul de modernizare este instalat cu succes cu ajutorul paşilor de mai sus. Instalarea programului de modernizare este realizată cu succes atunci când este afişat "3.00" pe ecran.

Vă rugăm să acceptaţi declaraţia de neasumare a răspunderii de mai jos pentru a începe descărcarea

Informaţii despre fişier

Nume fişier

 • NW-A1000_V3_00.exe

Dimensiune fişier

 • 5.9 Mb