Despre această descărcare

Programul WAV Conversion Tool converteşte fişierele cu format OpenMG Audio în fişiere WAV (PCM). Acest software este destinat exclusiv utilizării cu fişierele de format OpenMG Audio care au fost înregistrate prin intermediul intrării MIC sau a unei intrări analogice (LINE IN) de la un dispozitiv Hi-MD şi încărcate în software-ul SonicStage. Aceste piese convertibile înregistrate cu ajutorul Hi-MD pot fi convertite în fişiere de format WAV utilizând WAV Conversion Tool.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie următoarele instrucţiuni.

Modele aplicabile

WAV Conversion Tool acceptă următoarele produse:
 • MZ-NH1 / NH900/ NHF800/ NH700 şi NH600

Instalare

Important:
 • Trebuie să aveţi SonicStage versiunea 2.1 sau o versiune ulterioară instalată în calculatorul dumneavoastră înainte de a descărca WAV Conversion Tool. Dacă nu aveţi SonicStage versiunea 2.1 sau o versiune ulterioară, trebuie să descărcaţi programul de actualizare SonicStage înainte de a instala WAV Conversion Tool. Pentru a verifica versiunea dumneavoastră de SonicStage:
  1. Porniţi SonicStage.
  2. Executaţi clic pe [Help] [Ajutor]-[About SonicStage] [Despre SonicStage] din meniul ferestrei SonicStage.
  3. Verificaţi versiunea de SonicStage din fereastra About SonicStage [Despre SonicStage]. Dacă este afişat textul "SonicStage Version 2.0.xx.xxxxx" sau o versiune anterioară, vă rugăm să instalaţi SonicStage versiunea 2.1 sau o versiune ulterioară, înainte de a descărca acest software.
 • Utilizatorii de Windows XP şi Windows 2000 trebuie să se conecteze cu un cont de administrator pentru a instala acest software. Trebuie să vă conectaţi cu un cont de Administrator sau Power User [Utilizator puternic] pentru a putea utiliza software-ul SonicStage şi WAV Conversion Tool.
 • Interfaţa şi fişierele de ajutor pentru WAV Conversion Tool sunt în limba engleză.

Vă rugăm să parcurgeţi paşii de mai jos pentru a descărca şi instala software-ul WAV Conversion Tool:

 1. Executaţi clic pe "Donwload" [Descarcă] mai jos pentru a accepta declaraţia de neasumare a răspunderii şi pentru a descărca următorul fişier:
  • WAVConversionToolSetup.exe (2.190 KB)
 2. Închideţi toate aplicaţiile, inclusiv SonicStage şi MD Simple Burner.
 3. Dacă produsul dumneavoastră Hi-MD este conectat la calculator, deconectaţi-l.
 4. Executaţi dublu clic pe WAVConversionToolSetup.exe pentru a începe instalarea, după care urmaţi instrucţiunile afişate pe ecran. Executaţi clic pe "Finish" [Terminare] atunci când instalarea este încheiată. Instalarea este încheiată.
Note:
 • SonicStage versiunea 2.1 sau o versiune ulterioară trebuie să fie instalată înainte de a instala WAV Conversion Tool.
 • Nu permiteţi sistemului să activeze modul de suspendare, modul inactiv şi modul de hibernare în timpul descărcării.
 • Acest program este destinat exclusiv utilizării pe un calculator echipat DOAR cu Windows XP Media Center Edition 2004, Windows XP Media Center Edition, Windows XP Professional, Windows XP Home Edition, Windows 2000 Professional, Windows Millennium Edition şi Windows 98 Second Edition de către producător. NU îl utilizaţi pe Macintosh, Windows 98 / 95, Windows NT sau pe oricare alt sistem de operare.
 • Acest program este protejat de legea drepturilor de autor. Nu aveţi dreptul de a transfera sau copia acest program.

Informaţii despre fişier

Nume fişier

 • WAVConversionToolSetup.exe

Dimensiune fişier

 • 2.14 Mb