Despre această descărcare

Aceasta este pagina de modernizare a programului software pentru Memory Stick Editor versiunea 2.03 de la versiunea 1.2.

Înainte de descărcarea acestui software, vă rugăm să citiţi instrucţiunile de instalare de mai jos:*

Programe aplicabile:

Modernizarea la Memory Stick versiunea 2.03 este aplicabilă următoarelor programe:

 • Memory Stick Voice Editor versiunea 1.2 livrat împreună cu Memory Stick IC Recorder ICD-MS1

Funcţie adăugată

 • Windows® XP Professional şi Windows® XP Home Edition sunt acceptate în versiunea 2.03.
 • Denumirile şi funcţiile ferestrei principale a Memory Stick Voice Editor versiunea 2:03.
 • Panoul cu mesaje ale dispozitivului Memory Stick: Unitatea Memory Stick, folderele şi mesajele din Memory Stick sunt afişate.
 • Bara de meniuri: Puteţi accesa şi executa comenzile de meniu din bara de meniuri.
 • Bara de instrumente: Bara de instrumente conţine butoanele pentru sarcinile comune ale comenzii de meniu, asigurând o cale rapidă pentru îndeplinirea sarcinilor.
 • Panoul de mesaje ale calculatorului: Folderele şi mesajele stocate pe hard discul calculatorului dumneavoastră sunt afişate.
 • Panoul player: Panoul de player comandă operarea redării - Sunt afişate informaţiile mesajelor care sunt redate.
 • Butoanele pentru poştă şi recunoaşterea vocii: Puteţi expedia un mesaj e-mail vocal şi puteţi executa recunoaşterea vocii - Pentru a expedia un mesaj e-mail vocal, puteţi utiliza următorul software pentru e-mail Microsoft Outlook Express 5.0/5.5/6.0

Pentru detalii suplimentare, consultaţi fişierul de asistenţă online.

NOTE:

 • Memory Stick Voice Editor versiunea 2.03 este compatibil cu Windows® XP Professional şi Windows® XP Home Edition.
 • Pentru a actualiza în cadrul Windows® XP Professional sau Windows® XP Home Edition, instalaţi Memory Stick Voice Editor versiunea 1.2 în calculatorul dumneavoastră utilizând CD-ROM-ul.
 • Memory Stick Voice Editor versiunea 1.0/1.1/1.2 va fi dezinstalat atunci când este modernizat.
 • Înainte de instalare, asiguraţi-vă că vă conectaţi la Windows cu nume de utilizator care aparţine contului de utilizator al grupului Computer administrator [Administrator calculator]. Pentru a afla dacă numele de utilizator aparţine contului de utilizator al grupului Computer administrator [Administrator calculator], deschideţi fereastra [User Accounts] [Conturi utilizator] din [Control Panel] [Panou de control] şi consultaţi secţiunea de sub numele de utilizator afişat.
 • Nu puteţi utiliza următoarele funcţii ale Memory Stick Voice Editor versiunea 2 pentru un fişier MSV(ADPCM):
 • Schimbarea numelui de utilizator
 • Împărţirea sau combinarea
 • Redarea utilizând un marcaj
 • Modificarea setării de prioritate (O puteţi seta pe Memory Stick)

Instalare

Proceduri de descărcare a Memory Stick Voice Editor versiunea 2.03

 1. Creaţi un nou folder pe hard discul dumneavoastră pentru a stoca fişierul descărcat şi denumiţi-l MSVE_Up
 2. Executaţi clic pe Download [Descarcă] după citirea declaraţiei de neasumare a răspunderii de mai jos şi descărcaţi următorul fişier în folderul creat de dumneavoastră la Pasul 1: MSVE_203.exe (5,299KB)
 3. Atunci când descărcarea este finalizată, vă rugăm să verificaţi dimensiunea fişierului în Windows Explorer: Executaţi clic dreapta pe Start, executaţi clic pe Explore [Explorare], clic pe View [Vizualizare], după care pe Details [Detalii]. Răsfoiţi până la fişier şi, în cadrul Size [Dimensiune], verificaţi dacă dimensiunea este de 5.299 KB - Dacă dimensiunea este de 5.299 KB, atunci descărcarea a fost finalizată cu succes. Dacă dimensiunea nu este de 5.299 KB, vă rugăm să ştergeţi toate fişierele descărcate şi să efectuaţi din nou descărcarea - Este recomandată insistent copierea fişierelor descărcate pe dischete floppy pentru crearea unei copii de siguranţă.

Proceduri de instalare a Memory Stick Voice Editor versiunea 2.03

NOTĂ: În momentul instalării software-ului pe Windows XP, asiguraţi-vă că vă conectaţi la Windows cu nume de utilizator care aparţine contului de utilizator al grupului Computer administrator [Administrator calculator]. Pentru a afla dacă numele de utilizator aparţine contului de utilizator al grupului Computer administrator [Administrator calculator], deschideţi fereastra [User Accounts] [Conturi utilizator] din [Control Panel] [Panou de control] şi consultaţi secţiunea de sub numele de utilizator afişat.

Atunci când este finalizată descărcarea, vă rugăm să actualizaţi programul în Windows parcurgând următorii paşi:

 1. Înainte de instalare, instalaţi Memory Stick Voice Editor versiunea 1.2 în calculatorul dumneavoastră utilizând CD-ROM-ul.
 2. Închideţi toate aplicaţiile deschise.
 3. Executaţi clic pe Start , după care pe Run [Executare].
 4. Tastaţi calea directorului în care a fost descărcată modernizarea Memory Stick Voice Editor versiunea 2.03. De exemplu, C:\MSVE_Up\MSVE_203.exe.
 5. Executaţi clic pe OK pentru a începe instalarea.
 6. Atunci când următorul mesaj este afişat: The installation of Memory Stick Voice Editor Ver. 2.03 Upgrade has been successfully completed [Instalarea modernizării Memory Stick Voice Editor versiunea 2.03 a fost încheiată cu succes], executaţi clic pe Finish [Terminare].

NOTĂ: Acest program va verifica sistemul dumneavoastră de operare şi va instala automat programul corespunzător.

[Mod de utilizare]

Pentru a reda mesaje pe Memory Stick IC Recorder ICD-MS1 utilizând Memory Stick Voice Editor versiunea 2.03, este necesară următoarea configurare. După actualizare, configurarea pentru utilizarea în cadrul ICD-MS1 este setată automat. În cazul în care configurarea nu operează corespunzător, vă rugăm să consultaţi următoarele.

NOTĂ: Setaţi modul de fişier pentru salvare / adăugare >: Atunci când este adăugat un mesaj în Memory Stick, acesta trebuie să fie adăugat sub formă de fişier ADPCM. În plus, atunci când un mesaj este salvat în calculator, acesta trebuie să fie salvat sub formă de fişier ADPCM.

 1. În meniul Toolbar [Bară de instrumente], executaţi clic pe Option [Opţiune] - Este afişată fereastra Option [Opţiune].
 2. Executaţi clic pe secţiunea CODEC - Fereastra Setting [Setare], care este utilizată pentru setarea modului de fişier în vederea adăugării / salvării, este afişată.
 3. În cadrul Add to Memory Stick [Adăugare la Memory Stick], selectaţi caseta de selectare din faţa ADPCM (pentru ICD-MS1).
 4. În cadrul Save on the PC [Salvare pe calculator], selectaţi fişierele MSV (ADPCM: Pentru ICD-MS1).
 5. Executaţi clic pe OK.

Informaţii despre fişier

Nume fişier

 • MSVE_203.exe

Dimensiune fişier

 • 5.3 Mb