ID articol : S700024751 / Ultima modificare : 06.11.2012Tipărire

Informaţii despre descărcările VAIO

  Acest articol oferă o prezentare generală a programelor care pot fi descărcate de pe website-ul nostru.

  Toate driverele şi actualizările disponibile pentru modelul dumneavoastră VAIO se pot găsi întotdeauna în secţiunea Descărcări aferentă modelului.
  În funcţie de modelul VAIO şi de sistemul de operare preinstalat, pot fi vizibile diferite subsecţiuni. Mai jos, o mică prezentare generală. 

  Ultimele descărcări

  Această secţiune conţine toate actualizările disponibile pentru sistemul dumneavoastră de operare preinstalat. Actualizările pot fi aplicaţii, drivere, actualizări de firmware de componente şi actualizări BIOS. 
  Acestea sunt adăugate pe bază de disponibilitate şi sunt destinate, în principal, rezolvării problemelor sau adăugării de funcţionalităţi.

  Majoritatea acestor drivere sunt, de asemenea, furnizate prin intermediul utilitarului preinstalat VAIO Update (Actualizare VAIO) sau VAIO Care (Întreţinere VAIO).  Vă recomandăm să instalaţi întotdeauna actualizările furnizate prin VAIO Update (Actualizare VAIO)/VAIO Care (Întreţinere VAIO).
  Notă: VAIO Update (Actualizare VAIO)/VAIO Care (Întreţinere VAIO) este disponibil numai pentru sistemul de operare preinstalat şi nu este acceptat dacă pe calculatorul VAIO este instalat un alt sistem de operare. 

  Drivere şi utilitare preinstalate

  Această secţiune conţine toate driverele şi utilitarele de bază preinstalate în sistemul VAIO. Acestea pot fi utilizate pentru reinstalarea unui driver corupt sau dacă doriţi să vă instalaţi propriul sistem de operare. 
  Ne străduim să le punem la dispoziţie pentru fiecare model VAIO.  

  Vă rugăm să reţineţi că driverele originale pot fi, de asemenea, situate pe hard disk, de obicei în folderul C:\Windows\Drivers sau C:\Drivers. La modelele mai vechi, le puteţi găsi pe discurile de recuperare. 

  Notă 1:  nu este posibilă furnizarea de asistenţă pentru aceste drivere.
  Nota 2:  nu avem dreptul de a publica aplicaţiile de instalare originale pentru aplicaţii terţe din această secţiune.  Driverele şi utilitarele publicate de noi au rolul de a determina funcţionarea corectă a calculatorului dumneavoastră VAIO; nu de a recrea mediul preinstalat original. 

  Readucere la starea iniţială / modernizarea sistemului de operare

  Doar pentru anumite modele, sunt furnizate drivere de readucere la starea iniţială a sistemului de operare, sau drivere de modernizare, precum şi instrucţiuni.    Pentru a şti care opţiuni sunt disponibile, vă rugăm să vizitaţi secţiunea Descărcări şi să verificaţi ce sisteme de operare sunt menţionate.

  Toate driverele disponibile curent sunt postate în secţiunea descărcări pentru calculatorul dumneavoastră VAIO.  Dacă un sistem de operare nu este menţionat, înseamnă că driverele pentru sistemul de operare respectiv nu sunt disponibile.
  Pentru modele cu Windows 8 preinstalat: drivere pentru downgrade nu sunt disponibile.

  Linux

  Din păcate, nu avem posibilitatea de a accepta sau furniza drivere pentru Linux.  Puteţi găsi ajutor din partea altor utilizatori din forumurile VAIO Discussion (Discuţii VAIO).