ID articol : S700024750 / Ultima modificare : 06.04.2010

nVidia Graphics (web announcement)


  4 august 2009


  În luna iulie 2008, firma NVIDIA a anunţat oficial deficienţe legate de unele procesoare grafice ale lor (GPU), care provin de la o eroare de producţie la materialul cip-ului grafic în cauză. Totodată NVIDIA şi Sony au verificat împreună dacă modelele VAIO, echipate cu acest procesor grafic, au fost de asemenea afectate de acest lucru. Verificarea a indicat totuşi la acel moment că la modelele VAIO nu au apărut nici un fel de probleme.
  După o verificare vastă, Sony a trebuit însă să constate că un procentaj redus de computere VAIO, echipate cu cip-ul grafic NVIDIA în cauză, ar putea acum totuşi fi afectate.
  Aceste computere ar putea uneori reda distorsionat video-uri şi ar afişa litere în mod aleatoriu sau un ecran gol.

  Remedierea erorii

  În cadrul asigurării calităţii vaste, a noastră, noi preluăm costurile de reparaţie (piese de schimb şi timpul de lucru), fără contraserviciu, într-o perioadă de patru ani de la data achiziţionării modelelor în cauză (vezi lista în continuare) pentru toţi clienţii, care trebuie să predea pentru reparaţie computerul lor VAIO datorită problemelor cu procesorul grafic NVIDIA.
  Dacă modelul dumneavoastră este indicat în următoarea listă, atunci noi dorim să vă invităm să vă adresaţi la VAIO Support, pentru a dispune efectuarea lucrărilor de service.

  Modele afectate

  •    VGN-FZ11x, VGN-FZ18x, VGN-FZ21x, VGN-FZ31x, VGN-FZ38x
  •    VGN-AR11x, VGN-AR21x, VGN-AR31x
  •    VGN-C1Zx, VGN-C2Zx
  •    VGC-LM1xx, VGC-LM2xx
  •    VGC-LT1xx, VGC-LT2xx