ID articol : 00254037 / Ultima modificare : 15.11.2021Tipărire

Notificare de schimb gratuit pentru unităţile de căşti WI-SP510 afectate identificabile după numărul de serie – 19 noiembrie 2021

  Stimate client valoros Sony,

  Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră continuu faţă de produsele Sony.

  Ne-a fost adus la cunoştinţă faptul că unele unităţi WI-SP510 pot întâmpina o problemă în care căştile nu mai pornesc, lucru care poate fi cauzat de coroziunea apei.

  Pentru a soluţiona această problemă, Sony a decis să extindă garanţia unităţilor WI-SP510 afectate până la 30 noiembrie 2022. În cazul în care căştile dumneavoastră fac parte dintre unităţile afectate, identificate prin numărul de serie, şi întâmpinaţi această problemă, puteţi schimba unitatea WI-SP510 afectată. Vă rugăm să verificaţi dacă unitatea dumneavoastră îndeplineşte criteriile de eligibilitate enumerate mai jos.

  Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate şi dorim să vă mulţumim pentru înţelegerea dumneavoastră.

  Eligibilitate pentru schimb

  Nume de model aplicabil

  WI-SP510 

  Numere de serie aplicabile 

  Doar un număr limitat de căşti WI-SP510 pot fi potenţial afectate de acest fenomen şi schimbate gratuit. Dacă întâmpinaţi această problemă, vă rugăm să introduceţi numărul de serie al unităţii dumneavoastră în instrumentul de verificare a numărului de serie de mai jos pentru a verifica dacă unitatea dumneavoastră poate fi schimbată. 

  Dacă unitatea dumneavoastră WI-SP510 se numără printre modelele afectate, o puteţi schimba la magazinul de unde aţi achiziţionat-o. Dacă acest lucru nu este posibil, sub instrumentul de verificare va apărea un link către localizatorul nostru de magazine, cu indicaţii către cel mai apropiat magazin unde puteţi schimba unitatea.  

  Cum să verificaţi numele modelului şi numărul de serie ale căştilor

  Numele modelului este trecut pe bateria reîncărcabilă încorporată.

  Numărul de serie este tipărit pe unitatea dreaptă (R) a căştilor şi este vizibil după îndepărtarea vârfului căştii şi a suportului pentru arc.

   

  Perioada de înscriere pentru programul de schimb gratuit

  Programul de schimb gratuit este valabil până la 30 noiembrie 2022.