ID articol : 00229609 / Ultima modificare : 03.07.2019

Setarea datei nu se afişează corect - 4 iulie 2019

  Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră continuu faţă de produsele Sony.

  Am identificat o problemă pentru anumite produse care determină afişarea incorectă a datei de poziţionare GPS. Aceasta este cauzată de fenomenul „GPS Week Number Rollover” (Reiniţializarea săptămânii GPS): numărul săptămânii din dată trimis de satelitul GPS se resetează la 0 o dată la fiecare 1024 de săptămâni. Având în vedere că acest fenomen a avut loc pe 7 aprilie 2019 (ora Japoniei), data GPS nu a mai fost recunoscută, ceea ce a modificat în mod neintenţionat data. În plus, funcţia Auto Time Correct (Corecţie automată oră) a fost afectată.

  Toate camerele video digitale Handycam®, binoclurile cu înregistrare digitală, camerele digitale cu un singur obiectiv α™ (Alpha™) şi camerele foto digitale Cyber-shot® cu obiective interschimbabile lansate între 2010 şi 2013 sunt afectate. Puteţi verifica modelele afectate în secţiunea [Applicable Products and Categories of This Article] ([Produse şi categorii aplicabile pentru acest articol]).

  Pentru a evita această problemă, setaţi funcţia Auto Time Correct (Corecţie automată oră) la OFF (Dezactivat) şi setaţi din noua ora, înainte de a utiliza produsul. Vă asigurăm că nu există probleme cu rezultatele de poziţionare GPS sau cu funcţiile de corecţie automată a zonei.

  Dorim să ne cerem scuze faţă de clienţii noştri pentru întârzierea acestui anunţ.

  De asemenea, dorim să ne cerem scuze şi pentru orice neplăceri cauzate. Sperăm că veţi continua să susţineţi produsele Sony.