ID articol : 00226246 / Ultima modificare : 27.06.2019

Actualizare firmware pentru televizoarele Android 2018 de la Sony (seria AF9 şi ZF9) – de pe 27 martie 2019

  Ne face plăcere să vă anunţăm că o nouă actualizare de firmware (6.0744) va fi lansată direct pe televizorul dvs. pe 27 martie 2019 şi va fi implementată gradual în decursul săptămânilor următoare pe toate televizoarele conectate la internet.

  Această nouă versiune de firmware îmbunătăţeşte şi mai mult performanţa televizorului dvs., oferind următoarele upgrade-uri:

  • Acum puteţi instala şi utiliza aplicaţia Kodi
  • Acum, conţinutul YouTube HDR este detectat automat şi este afişat în format HDR

  NOTĂ: Pentru lista complete de caracteristici şi beneficii sau pentru a descărca acest firmware, vizitaţi pagina de produs specifică a televizorului dvs.

  Modul recomandat pentru a beneficia de această actualizare este să vă asiguraţi de faptul că setarea Automatic software download (Descărcare automată a software-ului) de pe televizorul dvs. este ACTIVATĂ. Astfel, televizorul dvs. ar trebui să recepţioneze în mod automat actualizarea, în următoarele săptămâni.

  Alternativ, puteţi descărca actualizarea firmware de pe site-ul de asistenţă pentru Europa şi vă puteţi actualiza televizorul cu ajutorul unui dispozitiv de memorie flash USB.

  Sony ţine întotdeauna cont de feedbackul primit de la clienţi şi face eforturi pentru a aduce inovaţii şi pentru a asigura o calitate superioară a produselor.

  [Seriile de model de televizor aplicabile]


  Nu sunteţi sigur care este seria de model a televizorului dvs.? Iată câteva exemple:

  • KD-55AF9 
  • KD-65AF9
  • KD-75ZF9