ID articol : 00204975 / Ultima modificare : 27.06.2019Tipărire

Notificare privind actualizările de software pentru camerele α7R III (ILCE-7RM3) şi α7 III (ILCE-7M3) - 7 decembrie 2018

  7 decembrie 2018

  Sony Corporation
  Sony Imaging Products & Solutions Inc.

   

  Notificare privind actualizările de software ale sistemului pentru clienţii care folosesc camerele digitale cu obiective interschimbabile α7R III (ILCE-7RM3) şi α7 III (ILCE-7M3)

   

  Vă mulţumim pentru utilizarea produselor Sony.

   

  Am fost informaţi că următoarele probleme ar putea apărea la camerele noastre digitale cu obiective interschimbabile α7R III şi α7 III.

  1. În cazuri rare, modelul dvs. α7R III sau α7 III s-ar putea opri din funcţiune în timpul scrierii datelor RAW pe un card SD care a fost deja utilizat de mai multe ori.

   Note:
   • Acest lucru poate cauza defecţiuni şi la fişierele care gestionează imaginile, prevenind afişarea imaginilor pe cameră.
   • Datele de imagine de pe cardul de memorie nu vor fi corupte sau şterse, cu excepţia datelor care erau scrise în momentul în care a intervenit întreruperea.
   • Dacă imaginile nu se mai afişează pe cameră, urmaţi paşii de mai jos pentru a folosi funcţia „Recover Image DB” (Recuperare BD imagine):
    • Selectaţi MENU (Meniu) → (Setup) (Configurare) → [Recover Image DB] (Recuperare BD imagine) → slotul cardului de memorie dorit → [Enter] (Introducere).
     Apoi, realizaţi o fotografie, creaţi copii de siguranţă pentru datele dvs. pe un PC sau pe alt dispozitiv şi formataţi cardul de memorie pe cameră.

      
  2. Ocazional, pentru modelul α7R III, realizarea unei fotografii în timpul folosirii funcţiei Auto Review (Auto-revizuire) ar putea cauza nefuncţionarea camerei.

   

  La mijlocul lunii decembrie vom pune la dispoziţie software de sistem actualizat care rezolvă problemele de mai sus. Până atunci, vă rugăm să luaţi în considerare următoarele precauţii.
  Notă: în timp ce ne pregătim să furnizăm un software de sistem nou, nu vom mai oferi software-ul de sistem curent ca actualizare.

  1. Înainte de a realiza fotografii noi, creaţi copii de siguranţă pentru datele dvs. şi formataţi cardurile de memorie din ambele sloturi din cameră, sau folosiţi un card de memorie nou.
  2. Asiguraţi-vă că funcţia Auto Review (Auto-revizuire) este dezactivată atunci când realizaţi fotografii.

   

  Dorim să ne cerem scuze pentru orice inconvenienţe apărute la utilizarea produselor afectate şi vă mulţumim pentru înţelegere.