ID articol : 00204252 / Ultima modificare : 15.11.2018

Actualizare firmware pentru televizoarele Android 2018 de la Sony (seria AF9 şi ZF9) – de pe 15 noiembrie 2018

Produse şi categorii aplicabile pentru acest articol

Ne face plăcere să vă anunţăm că o nouă actualizare de firmware (6.0520) va fi lansată direct pe televizorul dvs. pe 15 noiembrie 2018 şi va fi implementată gradual în decursul lunii, pe toate televizoarele conectate la internet.

Această nouă versiune de firmware îmbunătăţeşte şi mai mult performanţa televizorului dvs., oferind următoarele upgrade-uri:

  • Pentru anumite limbi au fost adăugate descrieri ale ţării şi regiunii în meniul Language Settings (Setări limbă)
  • Îmbunătăţeşte performanţa generală a televizorului

NOTĂ: Pentru lista complete de caracteristici şi beneficii sau pentru a descărca acest firmware, vizitaţi pagina de produs specifică a televizorului dvs.

Modul recomandat pentru a beneficia de această actualizare este să vă asiguraţi de faptul că setarea Automatic software download (Descărcare automată a software-ului) de pe televizorul dvs. este ACTIVATĂ. Astfel, televizorul dvs. ar trebui să recepţioneze în mod automat actualizarea, în următoarele săptămâni.

Alternativ, puteţi descărca actualizarea firmware de pe site-ul de asistenţă pentru Europa şi vă puteţi actualiza televizorul cu ajutorul unui dispozitiv de memorie flash USB.

Sony ţine întotdeauna cont de feedbackul primit de la clienţi şi face eforturi pentru a aduce inovaţii şi pentru a asigura o calitate superioară a produselor.

[Seriile de model de televizor aplicabile]

Nu sunteţi sigur care este seria de model a televizorului dvs.? Iată câteva exemple:

  • KD-55AF9 
  • KD-65AF9
  • KD-75ZF9