ID articol : 00198952 / Ultima modificare : 24.05.2018

Actualizare de firmware pentru televizoarele Android de la Sony din 2018 (seriile XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 şi AF8) – 24 mai 2018

Produse şi categorii aplicabile pentru acest articol

Ne face plăcere să vă anunţăm că o nouă actualizare de firmware (6.560) va fi lansată direct pe televizorul dvs. pe 23 mai 2018 şi va fi implementată gradual în decursul lunii iunie.

Această nouă versiune de firmware îmbunătăţeşte şi mai mult performanţa televizorului dvs., oferind următoarele upgrade-uri:

  • Introduce compatibilitate Dolby Vision pentru aplicaţiile/serviciile de redare video în flux real instalate pe televizor, precum Amazon Prime Video şi Netflix.*
  • Introduce funcţia de adăugare a aplicaţiilor noi în „My Apps” (Aplicaţiile mele) din bara de meniu a televizorului


Alte aspecte principale/îmbunătăţiri includ:

  • Îmbunătăţeşte controlul X-Motion Clarity


Modul recomandat pentru a beneficia de această actualizare este să vă asiguraţi de faptul că setarea Automatic software download (Descărcare automată a software-ului) de pe televizorul dvs. este ACTIVATĂ. Astfel, televizorul dvs. ar trebui să primească în mod automat actualizarea în următoarele săptămâni.

Alternativ, puteţi descărca actualizarea firmware de pe site-ul de asistenţă pentru Europa şi vă puteţi actualiza televizorul cu ajutorul unui dispozitiv de memorie flash USB.

Sony ţine întotdeauna cont de feedbackul primit de la clienţi şi face eforturi pentru a aduce inovaţii şi pentru a asigura o calitate superioară a produselor.
 

[Seriile de model de televizor aplicabile]

  • Televizoare Android de la Sony 2018: seriile XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 şi AF8

 

Nu sunteţi sigur care este seria de model a televizorului dvs.? Iată câteva exemple:

  • KD-43XF8096

  • KD-55XF9005

  • KD-65AF8
     

* Anumite televizoare Sony (seriile XF90 şi AF8) vor accepta Dolby Vision cu actualizarea de software care va fi implementată în Europa în iunie 2018. Pentru a putea viziona conţinut Dolby Vision, aplicaţia/serviciul de redare video în timp real trebuie să accepte Dolby Vision. Pentru mai multe informaţii, contactaţi furnizorul aplicaţiei/serviciului. În plus, după ce televizorul Sony primeşte actualizarea de software, dispozitivele cu redare Dolby Vision (cum ar fi playerele de redare media în timp real şi playerele UHD Blu-ray) care sunt conectate la televizorul Sony prin HDMI vor necesita, de asemenea, o actualizare de software pentru a accepta redarea Dolby Vision prin dispozitiv. Pentru mai multe informaţii despre momentul actualizării unui anumit player, contactaţi furnizorul player-ului.