ID articol : 00190835 / Ultima modificare : 28.03.2018

Actualizare de firmware pentru televizoarele Android de la Sony din 2016 şi 2017 (seriile XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94 şi A1) – ažuriranja od 28 martie 2018

Produse şi categorii aplicabile pentru acest articol

Ne face plăcere să vă anunţăm că o nouă actualizare de firmware (6.285) va fi lansată direct pe televizorul dvs. pe 28 martie 2018 şi va fi implementată gradual în decursul lunii aprilie.

Această nouă versiune de firmware îmbunătățește si mai mult performanța televizorului dvs., oferind următoarele upgrade-uri: :

 • Introduce compatibilitate Dolby Vision pentru aplicaţiile/serviciile de redare video în flux real instalate pe televizor (precum Amazon Prime Video şi Netflix)*
  • Numai ZD9, XE94, XE93 şi A1

Alte aspecte principale/îmbunătățiri includ:

 • Îmbunătăţeşte experienţa utilizatorului la accesarea Managerului de servicii Samba TV
 • Rezolvă o problemă legată de redarea video pe Amazon Prime, care implică imagini îngheţate şi erori de sincronizare a vocii
 • Rezolvă o problemă legată de amplificatorul audio care nu comută automat intrarea la intrarea TV atunci când se foloseşte funcţia „BRAVIA Sync Control” (Control sincronizare BRAVIA)
 • Şi multe altele...

Pentru lista complete de caracteristici şi beneficii sau pentru a descărca acest firmware, vizitaţi pagina de produs specifică a televizorului dvs.

Modul recomandat pentru a beneficia de această actualizare este să vă asiguraţi de faptul că setarea Automatic software download (Descărcare automată a software-ului) de pe televizorul dvs. este ACTIVATĂ. Astfel, televizorul dvs. ar trebui să recepţioneze în mod automat actualizarea, în următoarele săptămâni.

Alternativ, puteţi descărca actualizarea firmware de pe site-ul de asistenţă pentru Europa şi vă puteţi actualiza televizorul cu ajutorul unui dispozitiv de memorie flash USB.
Sony ţine întotdeauna cont de feedbackul primit de la clienţi şi face eforturi pentru a aduce inovaţii şi pentru a asigura o calitate superioară a produselor.

[Seriile de model de televizor aplicabile]


Nu sunteţi sigur care este seria de model a televizorului dvs.? Iată câteva exemple:

 • KD-55A1
 • KD-65ZD9
 • KD-55XE8096


*Anumite televizoare Sony (seriile ZD9, XE94, XE93 şi A1) vor accepta Dolby Vision cu actualizarea de software care va fi implementată în Europa în aprilie 2018. Pentru a putea viziona conţinut Dolby Vision, aplicaţia/serviciul de redare video în timp real trebuie să accepte Dolby Vision. Pentru mai multe informaţii, contactaţi furnizorul aplicaţiei/serviciului. În plus, după ce televizorul Sony primeşte actualizarea de software, dispozitivele cu redare Dolby Vision (cum ar fi playerele de redare media în timp real şi playerele UHD Blu-ray) care sunt conectate la televizorul Sony prin HDMI vor necesita, de asemenea, o actualizare de software pentru a accepta redarea Dolby Vision prin dispozitiv. Pentru mai multe informaţii despre momentul actualizării unui anumit player, contactaţi furnizorul player-ului.


Actualizarea firmware-ului: Dolby Vision ajunge în televizoarele Android din 2016 şi 2017 (seriile ZD9, XE93, XE94 şi A1) ale Sony – Actualizare 31 ianuarie 2018

Dorim să vă informăm că actualizarea de firmware anunţată mai jos va fi amânată. Inginerii noştri se ocupă în continuare de reglarea fină a firmware-ului pentru a asigura cea mai bună experienţă posibilă cu noua versiune.

Vom actualiza acest articol cu un nou program de actualizare cât mai curând posibil. Pentru cele mai recente evenimente, vă recomandăm să marcaţi această pagină. Alternativ, puteţi adăuga modelul dvs. în aplicaţia mobilă Support by Sony pentru a primi o notificare instantanee despre produs.

Dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi răbdare.


Actualizarea firmware-ului: Dolby Vision ajunge în televizoarele Android din 2016 şi 2017 (seriile ZD9, XE93, XE94 şi A1) ale Sony – 18 decembrie 2017

Ne bucurăm să vă putem anunţa că o nouă actualizare a firmware-ului este programată pentru lansare direct pe televizorul dvs. începând cu sfârşitul lunii ianuarie 2018.

Această actualizare va accepta funcţionalitatea Dolby Vision şi se va lansa treptat în Europa în decursul lunii februarie.

Modul recomandat pentru a beneficia de această actualizare este să vă asiguraţi de faptul că setarea Automatic software download (Descărcare automată a software-ului) de pe televizorul dvs. este ACTIVATĂ. Astfel, televizorul dvs. ar trebui să recepţioneze în mod automat actualizarea în perioada menţionată mai sus.

Sperăm că vă veţi bucura de această nouă caracteristică.


Sărbători fericite din partea Asistenţei Sony!


Modele aplicabile:

 Televizoare Android 2017 Seria XE94, XE93 şi A1
 Televizoare Android 2016 Seria ZD9

 

Nu sunteţi sigur care este seria de model a televizorului dvs.? Iată câteva exemple:

 • KD-55A1
 • KD-65ZD9
 • KD-75XE9405


NOTA: YouTube Ajutor - Gestionarea setarilor pentru subtitrari