ID articol : 00186971 / Ultima modificare : 17.10.2017

Notificare privind reparaţiile gratuite: Obiectiv interschimbabil Planar T* FE 50 mm F1.4 ZA - 17 octombrie 2017

  În cazul unui mic număr de obiective SEL50F14Z Planar T* FE 50 mm F1.4 ZA (montură tip E), interiorul obiectivului ar putea părea opac sau înceţoşat, afectând claritatea generală.

  Dacă aveţi unul sau mai multe dintre produsele aplicabile enumerate mai jos şi dacă acestea fac obiectul acestui fenomen rar (descris mai jos în detaliu), veţi fi eligibil pentru programul nostru de reparaţii gratuite. Vom repara obiectivele afectate, în mod gratuit, până la data de 31 octombrie 2019.

  Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să verificaţi detaliile de mai jos şi să ne contactaţi.

  Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această problemă şi vă mulţumim pentru înţelegerea dvs.


  Fenomen

  În cazul unui mic număr de obiective SEL50F14Z Planar T* FE 50 mm F1.4 ZA (pentru camera noastră foto digitală cu obiective interschimbabile α cu montură tip E), obiectivul ar putea părea opac sau înceţoşat.

  Cum trebuie să procedaţi:

  • Numai un număr limitat de unităţi fabricate este susceptibil de a fi afectat de acest fenomen rar. Validaţi dacă unitatea dvs. specifică ar putea fi afectată cu adevărat, cu ajutorul instrumentului nostru Verificatorul numărului serial.
  • Dacă experimentaţi aceste simptome, iar numărul dvs. serial este validat, mergeţi la un Centru de service autorizat din apropierea dvs. pentru efectuarea reparaţiei gratuite (dacă numărul dvs. serial este validat, veţi fi redirecţionat către un instrument de localizare al unui Centru de service autorizat). Alternativ, puteţi reveni la vânzătorul dvs. cu amănuntul.

   NOTĂ: Asiguraţi-vă că aveţi dovada achiziţiei (cum ar fi chitanţa de cumpărare) când mergeţi la un Centru de service autorizat sau când reveniţi la vânzătorul dvs. cu amănuntul.

   

  Unde pot găsi numărul serial?

  Numărul serial al producţiei este înscris pe plăcuţa de pe partea laterală a obiectivului.

  Număr produs SEL50F14Z

  Perioada de aplicare pentru programul de reparaţii gratuite

  • Valabil până la 31 octombrie 2019