ID articol : 00186202 / Ultima modificare : 07.12.2021Tipărire

Problemă posibilă la redarea de pe CD în cazul radioului portabil CFD-S70

  Serviciul gratuit de reparaţii s-a încheiat.

  Serviciul gratuit de reparaţii CFD-S70 descris în anunţul de mai jos s-a încheiat în data de 30 noiembrie 2021. Sony va continua să ofere asistenţă pentru acest produs, în conformitate cu regulile şi reglementările noastre pentru serviciul de reparaţii. (Adăugat în data de 1 decembrie 2021)  

   


  Stimate client valoros Sony,

  Este posibil ca unele radiouri portabile CFD-S70 să prezinte o problemă legată de situaţia posibilă în care nu vor reda CD-urile cu muzică din cauza unei probleme la preluarea optică, piesa internă care citeşte datele înregistrate pe un CD audio. Produsele afectate pot fi identificate după numărul serial, după cum se explică detaliat mai jos.

  Pentru a soluţiona această problemă, vă vom asigura asistenţa necesară pentru unitatea afectată până la data de 30 noiembrie 2021.

  Dacă aveţi un model afectat care nu redă CD-urile cu muzică din cauza problemei la preluarea optică şi care se încadrează în gama de numere seriale identificate, returnaţi produsul la centrul de service Sony autorizat (ASC). Dacă diagnosticul confirmă că problema este cauzată de o defecţiune a preluării optice, vi se va asigura asistenţa necesară.

  Vă mulţumim pentru sprijinul dvs. neîntrerupt şi ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate.

   

  Cum ştiu dacă există posibilitatea ca modelul meu să fie afectat?

  • Aveţi grijă să verificaţi dacă CD-urile dvs. pot fi redate de alte CD playere, asigurând faptul că problema nu este cauzată de CD-uri zgâriate sau de alţi factori similari
    
  • Verificaţi numărul serial al produsului cu ajutorul verificatorului nostru pentru numere seriale. Dacă unitatea dvs. este confirmată ca fiind afectată, veţi fi direcţionat către instrumentul de localizare a centrelor de service autorizate, care vă va ajuta să identificaţi un centru ASC din apropiere.
    
  • Dacă radioul dvs. CFD-S70 prezintă probleme de redare şi a fost verificat cu ajutorul verificatorului nostru pentru numere seriale, vă rugăm să îl returnaţi către un centru de service autorizat În cadrul centrului veţi primi asistenţă în proces 


  Unde pot găsi numărul serial?

  185712_public_CFD-S70

  1. Numele modelului şi numărul serial se află pe partea inferioară a produsului.
  2. Numele modelului CFD-S70 este scris pe partea exterioară, în timp ce eticheta cu numărul serial este lipită pe partea interioară a capacului compartimentului pentru baterii
  3. Deschideţi capacul compartimentului pentru baterii pentru a localiza numărul serial