ID articol : 00171998 / Ultima modificare : 16.04.2019Tipărire

Notificare privind încetarea oferirii de asistenţă pentru produsele care utilizează sistemul de operare Windows Vista

  Postat: 02/03/2017


  Stimaţi clienţi valoroşi,

  Microsoft® Corporation a anunţat că va înceta oferirea de asistenţă pentru sistemul de operare Windows® Vista pe data de 11 aprilie 2017, moment din care actualizările de securitate, rezolvările de erori şi asistenţa tehnică nu vor mai fi oferite de Microsoft.


  În consecință, Sony nu va mai putea să ofere asistenţă în legătură cu orice noi probleme tehnice, legate de calitatea sau de securitatea produselor noastre în cazul în care acestea se referă la Windows Vista, și nu va mai putea să ofere actualizări de securitate sau să implementeze modificări și validări cu privire la produsele noastre care rulează pe Windows Vista.  Ca atare, vă rugăm să aveţi în vedere faptul că este posibil ca aceste produse să nu funcționeze în mod corespunzător sau în condiţii de siguranță, în cazul în care continuați să le utilizați cu Windows Vista.


  Anumite produse sunt compatibile cu versiuni mai noi ale sistemului de operare Windows.
  Verificaţi pagina de asistenţă specifică modelului dvs. pentru informaţii despre compatibilitatea cu sistemul de operare Windows şi pentru actualizări.


  Notă: Sony nu poate oferi asistenţă în legătură cu orice noi probleme tehnice, legate de calitatea sau de securitatea produselor noastre, cauzate de utilizarea acestora cu versiunile anterioare ale sistemului de operare Windows, cum ar fi Windows® 95, Windows® 98, Windows® Me, Windows® 2000, Windows® XP etc., pentru care Microsoft a încetat deja oferirea de asistenţă.