ID articol : 00161833 / Ultima modificare : 30.01.2018

Politică de confidenţialitate privind Aplicație pentru proiector portabil Ultra Short Throw

  Politică de confidenţialitate privind Aplicație pentru proiector portabil Ultra Short Throw

  Această Politică de confidențialitate explică următoarele elemente:

  i.Cum poate Sony Corporation ("Sony", "noi", "a noastră", "al nostru", ale noastre", "ai noştri" sau "nouă") citi, colecta, utiliza şi/sau stoca informaţii despre modul în care dvs. utilizaţi "Aplicație pentru proiector portabil Ultra Short Throw".

  ii. modul în care ne puteţi contacta.

  Vă rugăm să citiți prezenta Politică de confidențialitate și să ne indicați dacă sunteți de acord cu termenii acesteia selectând butonul sau caseta de selectare ce descrie acordul sau refuzul dvs. Prezenta Politică de confidențialitate este, în completarea oricărei alte politici de confidențialitate care s-ar putea aplica interacțiunilor dvs. cu orice afiliat, filială, produs, software sau serviciu Sony.

  1. Despre Aplicație pentru proiector portabil Ultra Short Throw

  Aplicație pentru proiector portabil Ultra Short Throw este o aplicaţie care vă este necesară pentru a putea utiliza proiectorul dvs. portabil cu distanță de proiecție ultra-scurtă.

  2. Informaţii colectate în timpul utilizării de către dvs. a Aplicație pentru proiector portabil Ultra Short Throw ("aplicaţia")

  Informaţii colectate în mod automat

  Atunci când dvs. utilizați aplicația, Sony poate primi anumite informații în mod automat:

  § informații despre dispozitiv, care sunt înregistrate de către un utilizator în aplicaţie
  (de ex., ID-ul dispozitivului, numele modelului, numele producătorului)

  § informații despre aplicație (de ex., ID-ul aplicației sau versiunea aplicației)

  § informații despre modul în care dvs. utilizaţi aplicaţia

  Informațiile colectate în mod automat descrise mai sus vor fi încărcate cu un număr unic atribuit dispozitivelor pe care este instalată această aplicație, care ne permite să distingem datele primite de la un astfel de dispozitiv față de cele primite de la alte dispozitive.

  Informațiile colectate în mod automat descrise mai sus sunt utilizate doar în scopuri statistice. Sony nu va trimite niciun fel de comunicări de marketing nesolicitate.

  În cazul în care doriți să opriți colectarea automată a datelor, ar trebui să încetați utilizarea aplicaţiei/să dezinstalați aplicația.

  3. În ce alt mod utilizează Sony informațiile dvs.?

  Pentru dezvoltarea produselor și serviciilor viitoare

  Sony poate colecta și/sau analiza informațiile menționate în Secțiunea 2, în vederea îmbunătățirii produselor și serviciilor noastre și a dezvoltării altora noi.

  Pentru a proteja Sony și pe utilizatorii săi

  Sony poate colecta și/sau analiza informațiile menționate în Secțiunea 2, în vederea identificării potențialelor amenințări de securitate și pentru a proteja Sony, pe utilizatorii și pe afiliații săi.

  4. Cine altcineva mai are acces la informațiile dvs.?

  Nu vom partaja informațiile cu nimeni altcineva.

  5. Păstrarea datelor, gestionarea informațiilor dvs.

  Vom păstra informațiile descrise în Secțiunea 2 pentru perioada de timp în care utilizați aplicațiile și pentru o perioadă de șase luni după aceasta. În cazul în care doriţi ca noi să ştergem datele de utilizator pe care ni le-aţi furnizat prin intermediul aplicaţiilor, contactaţi-ne la sediul companiei Sony din regiunea dvs.: http://www.sony-europe.com şi vă vom răspunde într-un mod și într-un termen rezonabil. Vă rugăm să rețineți că unele sau toate datele furnizate de utilizator pot fi necesare pentru ca aplicațiile să funcționeze corect, şi este posibil ca păstrarea anumitor informații să fie impusă prin lege.

  6. Transferul informațiilor dvs. la nivel internațional

  Aplicațiile sunt disponibile pentru utilizatorii din întreaga lume. Informațiile dvs. vor fi procesate, stocate și transferate în scopurile prezentate în Secțiunile 2 și 3, în țările din afara Spațiului Economic European (SEE) și/sau a țării dvs. de reședință, inclusiv, în special, în Japonia. Informațiile dvs. vor fi procesate de către personalul care operează în afara SEE și/sau a ţării dvs. de reședință, care lucrează pentru noi sau pentru unul dintre furnizorii noștri de servicii, și pot fi văzute de către astfel de personal în aceste țări. Protecția datelor și legile privind confidențialitatea în aceste țări nu pot oferi același nivel de protecție ca și în cadrul SEE și/sau în țara de reședință și este posibil să aveți mai puține drepturi legale în ceea ce privește informațiile.

  7. Securitate

  Sony adoptă măsuri rezonabile de securitate, menite să protejeze împotriva pierderii, utilizării inadecvate sau modificării informațiilor dvs. Deși ne străduim să vă protejăm informațiile, nu putem garanta securitatea informațiilor pe care ni le-aţi transmis prin intermediul aplicației sau pe care le stocăm pe sistemele noastre sau care sunt stocate pe sistemele cu contractori de terţă parte.

  8. Politica noastră referitoare la copii

  Sony se angajează să respecte toate legile și reglementările în vigoare privind colectarea, stocarea și utilizarea informațiilor cu caracter personal referitoare la copii. În cazul în care sunteți părinte sau tutore și sunteţi îngrijoraţi de faptul că copilul dvs. ne-a furnizat informații personale fără consimțământul dvs., ar trebui să ne contactați conform indicaţiilor de mai jos.

  9. Drepturi de confidențialitate

  În unele țări, inclusiv în țările din cadrul SEE, aveți anumite drepturi în ceea ce privește informațiile cu caracter personal pe care Sony le deține despre dvs. Acestea pot include dreptul de a solicita o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre dvs., iar dvs. ne puteți solicita să corectăm, modificăm, șterge sau bloca astfel de informații cu caracter personal. În cazul în care doriţi să vă exercitaţi oricare dintre aceste drepturi, contactaţi-ne la sediul companiei Sony din regiunea dvs.: http://www.sony-europe.com

  10. Modificări

  Sony poate actualiza prezenta Politică de confidențialitate din când în când și din orice motiv.
  Sony vă va informa despre modificările aduse Politicii de confidențialitate, prin intermediul aplicației.
  În cazul în care doriți să verificați Politica de confidențialitate în orice moment, faceți clic pe următoarea adresă URL: Privacy policy

  11. Informații de contact

  Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de confidențialitate sau dacă doriți să vă exercitaţi un drept legal pe care l-aţi putea avea în ceea ce privește informațiile dvs. cu caracter personal, contactaţi-ne la sediul companiei Sony din regiunea dvs.: http://www.sony-europe.com

  Ultima actualizare 09/09/2016