ID articol : 00157569 / Ultima modificare : 16.02.2017Tipărire

Notă către posesorii de receivere AV STR-DG820 - 16/01/2009

16/01/2009

  Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră continuu faţă de produsele Sony.

  Sony a descoperit recent faptul că o cantitate limitată de receivere audio video STR-DG820 poate avea o problemă de sunet atunci când sunt conectate prin intermediul conectorului HDMI.

  Pentru a rezolva această problemă, receiverul dumneavoastră AV STR-DG820 trebuie să fie trimis la un centru de reparaţii Sony pentru o actualizare gratuită.

  SIMPTOM:

  Atunci când este conectat la un televizor Sony BRAVIA cu funcţia "BRAVIA Sync", nivelul sunetului dispozitivului STR-DG820 poate creşte brusc atunci când este utilizată telecomanda.

  MODELE ÎN CAUZĂ:

  Dacă numărul de serie (menţionat pe partea din spate a receiverului dumneavoastră AV) al receiverului dumneavoastră AV STR-DG820 AV este cuprins între următoarele numere de serie, iar versiunea firmware-ului este anterioară versiunii 1.50, vă rugăm să contactaţi Sony pentru o actualizare.

  • 6600006 ~ 6605109
  • 5500001 ~ 5504254
  • 5504255 ~ 5513637

   

  Image

  MOD DE VERIFICARE A VERSIUNII FIRMWARE:

  Apăsaţi lung butoanele "TONE MODE" [Mod de ton] şi "MUSIC" [Muzică] de pe panoul frontal. În timp ce ţineţi butoanele apăsate, porniţi unitatea cu ajutorul butonului "ON/STANDBY" [Pornire/Aşteptare] de pe unitate (nu de pe telecomandă).

   

  Versiunea firmware-ului va fi afişată pe ecran, în modul ilustrat mai jos. Dacă versiunea este anterioară versiunii 1.50, receiverul dumneavoastră AV trebuie să fie actualizat.

   

  Dacă receiverul dumneavoastră AV nu este cuprins în acest interval de numere de serie sau dacă are o versiune a firmware-ului ulterioară versiunii 1.50, acesta nu trebuie să fie actualizat.

  După actualizare, receiverul dumneavoastră AV va fi resetat la setările sale implicite, din fabrică.

   

  CONTRAMĂSURI:

  Pentru modelele afectate, va fi asigurat un program gratuit de actualizare în cadrul centrelor noastre de reparaţii. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi Sony.

  Între timp, recomandăm insistent să dezactivaţi "Control for HDMI function" [Control pentru funcţia HDMI] a dispozitivului dumneavoastră STR-DG820, urmând procedura de mai jos:

  Image

  1. Apăsaţi AMP MENU, după care apăsaţi butonul MENU de pe telecomanda receiverului STR-DG820.
  2. Apăsaţi în mod repetat Image pentru a selecta "HDMI".
  3. Apăsaţi Image sau pentru a accesa meniul.
  4. Apăsaţi în mod repetat Image pentru a selecta "CTRL:HDMI".
  5. Apăsaţi Image sau pentru a accesa parametrul.
  6. Apăsaţi în mod repetat Image pentru a selecta "CTRL OFF".

   

  Comanda funcţiei HDMI este dezactivată.

  Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi Sony.