XS-W104ES

Duceți sunetul pe noi culmi

Nu doar bas, subwooferul XS-W104ES completează muzica dvs. Căutați putere pe care să o puteți simți? Vreți să fiți învăluit de sunet? Subwooferul Mobile ES îmbunătățește orice experiență de ascultare în mașină.

BOXE ȘI SUBWOOFERE

XS-W104ES | Subwoofer Mobile ES™ de 10" (25 cm), cu impedanță de 4 ohmi

XS-W104ES
XS-W104ES

Preț recomandat

1.238,00 LEI

Siglă mobile ES
Despre pasiunea noastră și tehnologia fără compromisuri.
Diafragmă realizată din material MRC în formă de fagure, cu o rigiditate structurală de 10 ori mai mare
Subwoofer cu diafragmă din MRC în formă de fagure

Aclamatul nostru material celular ranforsat cu mică (MRC) pentru diafragmă a fost îmbunătățit și mai mult, printr-o structură din fibră în formă de fagure, pentru o rigiditate și o receptivitate de neegalat. Îmbunătățirile de-a lungul anilor de dezvoltare a materialului MRC au produs un difuzor de 10 ori mai rigid decât conurile convenționale bazate pe matrice PP, pentru un sunet natural, cu distorsiune redusă și un răspuns în frecvență amplu.

Element surround cu margine cu crestături separate

Elementul surround al difuzorului woofer prezintă o altă tehnologie exclusivă Sony, cu crestături curbate distincte care îmbunătățesc simetria amplitudinii verticale, pentru distorsiuni reduse considerabil și claritate sporită.

Imagine cu subwooferul XS-W104ES inversat cu flux de aer
Structură a cadrului cu cinci axe și difuzor de aer dinamic

Cadrul cu cinci axe dispersează rezonanța, în timp ce difuzorul de aer dinamic integrat asigură o circulație eficientă a aerului, pentru o deplasare fluidă a conului și pentru răcirea bobinei vocale.

Spider cu înălțime progresivă

Spiderul cu acustică optimizată permite o manipulare mai precisă a puterii și a fluxului de aer, având un profil conceput pentru o amortizare mai rapidă și mai precisă a conului boxei. Pentru a crește integritatea semnalului și a preveni interferențele sonore, firul de plumb al bobinei vocale este, de asemenea, cusut de spider, reducând mișcarea firului.

Imagine cu terminalele de intrare placate cu aur ale subwooferului XS-W104ES
Terminale de intrare placate cu aur

Terminalele cu arc placate cu aur acceptă cabluri de boxă de până la AWG#10.

Detalierea structurilor

Descoperiți structurile boxei Mobile ES, inclusiv soluții mecanice nou aplicate, cum ar fi elementul surround cu margine cu crestături separate, designul cadrului cu cinci axe și difuzorul de aer dinamic. 

Secțiune transversală adnotată a subwooferului XS-W104ES

Seria Mobile ES

Bucurați-vă de divertisment excelent în mașină

Concepute pentru a oferă plăcerea de ascultare supremă pe drum, produsele Mobile ES Series reunesc muzica și conectivitatea, pentru o experiență de condus mai incitantă ca niciodată.

Specificaţii şi funcţii

Îmbogățiți și îmbunătățiți experiența de ascultare în mașină cu subwoofer-ul Mobile ES XS-W104ES. Diafragma din MRC în formă de fagure de 10" este proiectată special pentru a livra un bas puternic și precis și pentru a minimiza distorsiunea, putând completa orice sistem.
  • Diafragmă din MRC în formă de fagure, pentru un sunet puternic cu mai puțină distorsiune

  • Putere maximă 1.800 W/putere RMS 450 W

  • Element surround cu margine cu crestături separate, pentru minimizarea distorsiunii și un sunet mai clar

  • Designul cadrului cu cinci axe dispersează rezonanța

  • Difuzorul de aer dinamic asigură o circulație eficientă a aerului pentru deplasarea fluidă a conului și pentru răcire

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor