Imagine unitate principală XS-AW8
XS-AW8, doar unitatea
XS-AW8, doar telecomanda

Caracteristici

Ultraingenios

Subwoofer extrem de elegant și cu adâncime redusă

Nu aveți spațiu pentru o incintă de subwoofer mare? Cu o adâncime de doar 3 1/8" (7,8 cm), subwooferul alimentat XS-AW8 se potrivește în spații înguste din vehicul și vă oferă un sunet puternic de bas, care va umple toată mașina.

Driver cu design optim

Difuzor proiectat optim și incintă din aluminiu turnat care asigură o rezonanță redusă

Pentru a reproduce sunetul puternic de bas în ciuda dimensiunile sale compacte, carcasa subțire este combinată cu o diafragmă unică de subwoofer rigidă. Amplificatorul încorporat integrează și un radiator robust, pentru a proteja difuzorul și amplificatorul, fără a introduce vibrații nedorite și distorsiuni armonice.

Telecomandă cu fir inclusă în pachet

Telecomandă cu fir inclusă

Telecomanda cu fir este inclusă și vă permite să reglați volumul subwooferului de pe scaunul șoferului.

Maximum 160 W (75 W RMS)

Putere de ieșire maximă de 160 W (75 W RMS)

Umpleți mașina cu o putere de ieșire maximă de 160 W (75 W RMS) și un sunet de bas natural și dinamic, grație circuitului nostru original de alimentare. Amplificatorul A/B este proiectat pentru a oferi o putere ridicată și un sunet natural, fără distorsiuni, chiar și la niveluri de ieșire ridicate.

Intrare de nivel ridicat

Intrare pentru nivel înalt/intrare audio în linie

Ce se întâmplă dacă utilizați un radio din fabrică care nu are ieșiri pre-amplificatoare? Pur și simplu conectați ieșirile pentru boxe ale receptorului la intrările pentru nivel înalt. Dacă receptorul are mufe pentru amplificatoare de putere externe, conectați-le la bornele CH1 (R) și CH2 (L). Grație compatibilității cu amplificatoare de putere de până la 5 V, puteți utiliza o intrare audio de tensiune mai mare, pentru a vă bucura de un semnal audio clar, cu mai puțin zgomot extern.

Controale pe o singură parte

Comenzi și conexiuni pe o singură parte

Conexiunile și comenzile pentru amplificator se află pe aceeași parte, pentru a simplifica instalarea și reglarea. Amplificatorul are un filtru trece-jos variabil, permițând conectarea simplă la surse cu gamă completă, inclusiv la intrările pentru boxe. Un comutator vă permite să personalizați ieșirea de fază a subwooferului, pentru a preveni orice reducere a răspunsului basului cauzată de anularea fazei de la alte boxe din sistemul dvs.

Specificaţii

Îmbogățiți experiența de ascultare în mașină cu subwooferul compact XS-AW8. Designul subțire permite instalarea în spații restrânse și va umple mașina cu o putere de ieșire maximă de 160 W (75 W RMS) și cu un bas natural și dinamic. Telecomanda cu fir este inclusă și permite controlul comod al nivelului de pe scaunul șoferului.
  • Subwoofer subțire de mare putere, de 8" (20 cm)

  • Incintă din aluminiu sigilată cu rezonanță redusă, cu adâncimea de 3 1/8" (7,8cm),

  • Amplificator încorporat de mare putere (maxim 160 W/75 W RMS) cu filtru trece-jos.

  • Intrare în linie și intrare pentru nivel înalt (boxă)

  • Telecomandă cu fir furnizată pentru controlul nivelului

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor