Salt la conţinut
Imagini cu Staţie de andocare cu difuzor şi AirPlay pentru iPhone/iPod
Imagini cu Staţie de andocare cu difuzor şi AirPlay pentru iPhone/iPod
Imagini cu Staţie de andocare cu difuzor şi AirPlay pentru iPhone/iPod

Andocaţi. Redaţi. Savuraţi.

Andocaţi iPhone-ul pentru a-l încărca în timp ce ascultaţi sau redaţi muzică wireless în timp real de pe iPad. Cu XA700, dvs. alegeţi. Staţia de andocare wireless pe 2.1 canale, de 60 W, cu difuzor şi AirPlay încorporat combină claritatea deosebită a sunetului cu aspectul deosebit.

Faceţi impresie

Modelul XA700 arată la fel de bine precum sună, cu linii rotunjite, distincte şi finisaje de înaltă calitate, de la boxele acoperite cu material textil şi până la detaliile mate din oţel inoxidabil.

Beneficiaţi de sunet bogat şi rafinat

Sistemul pe 2.1 canale, de 60 W, foloseşte o serie de tehnologii audio de la Sony pentru a furniza sunet impresionant, fără distorsiuni chiar şi la volum ridicat. De la radiatoarele pasive duble la procesarea Clear Phase şi boxele cu fluid magnetic, fiecare componentă joacă rolul său în producerea sunetului plin, detaliat, fidel sursei originale.

Redare wireless în timp real cu AirPlay

Eliberaţi-vă sunetul cu AirPlay

Cu AirPlay încorporat, puteţi reda muzică wireless în timp real de pe iPad, iPhone, iPod touch sau Mac®. Astfel, puteţi ţine dispozitivele la îndemână şi puteţi păstra controlul asupra listei de redare.

Specificaţii
  • Staţie de andocare wireless cu difuzor Made for iPod/iPhone/iPad

  • AirPlay încorporat pentru redare wireless în timp real de pe dispozitive Mac

  • Sistem pe 2.1 canale cu putere de 60 W

  • Boxe cu fluid magnetic şi Clear Phase D.S.P.

  • Telecomandă wireless

Tip boxă
Boxă pe 2.1 canale
Dimensiune boxă
48 mmx2
Putere de ieşire
60 W
Terminale de intrare şi ieşire
Mufă cu 8 pini pentru iPhone 5, 5S, 5C şi iPod Touch 5
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător