Experiența captivantă a sporturilor
Bilet în primul rând

Încorporând tehnologii avansate pentru imagine și sunet, televizoarele Sony BRAVIA® aduc sportul la viață chiar în sufrageria dvs., oferind imagini fidele realității și un sunet tridimensional, atmosferic.

Priviți imaginea în ansamblul ei

Prindeți fiecare detaliu al acțiunii la rezoluție 4K HDR. Vedeți chiar mai mult conținut cu un televizor cu ecran mare. Toată lumea din cameră are vizibilitate optimă grație tehnologiei noastre X-Wide AngleTM, care permite vederea din orice unghi a imaginilor de calitate excepțională, reprezentative pentru Sony.

Performanță neîntreruptă

Sportul de tip are nevoie de claritate. X-Motion ClarityTM de la Sony afișează imaginile fluid și clar, fără neclarități, chiar și în cele mai rapide scene, deci veți trăi la maximum fiecare tur de pistă, fiecare boltă și fiecare victorie.

Televizor convenţional
TELEVIZOR CONVENŢIONAL
X-Motion Clarity
TELEVIZOR CU X-MOTION CLARITY

IMAGINE SIMULATĂ

Sunet care creează emoție, întotdeauna perfect sincronizat

TV-urile standard au boxa sub ecran, însă TV-urile noastre cu Acoustic Multi-Audio™ au două boxe de poziționare a sunetului în spatele ecranului, pentru a urmări direct acțiunea de pe ecran, iar amplificatoare independente cresc presiunea și stabilitatea. Totul sună realist, ca și când v-ați afla pe stadionul echipei preferate.

Acustic Multi-Audio este disponibilă pe TV-urile seria XH90 de minim 65” și seria XH95 de minim 55". Controlul independent al amplificatoarelor este disponibil pe TV-urile din seria XH95 de 55”-75"

Sony BRAVIA®, creat pentru sport
Cele mai bune TV-uri Sony 4K LCD – Seria XH95

TV-urile convenționale utilizează un singur un rând de LED-uri, dar cele Full Array LED din seria XH95 de la Sony au la bază puternicul procesor de imagine X1™ Ultimate, plasând LED-urile pe întregul ecran, pentru a releva toate detaliile întrecerii.

Seria XH90 – sport cu contrast și culori intense

Televizorul XH90 vă va captiva. Se bazează pe procesorul nostru Picture Processor X1™, astfel că fiecare detaliu este dezvăluit prin tehnologia Full Array LED și este afișat la uimitoarea rezoluție Ultra HD 4K.

Seria A8 – puternică, superbă, captivantă

Același procesor care stă la baza televizoarelor noastre 8K este cel care dă viață seriei A8, afișând evenimentele cu o calitate uimitoare a imaginilor OLED, perfect sincronizate cu tehnologia noastră sonoră Acoustic Surface AudioTM.

Credeți că spațiul dvs. este prea mic? Mai gândiți-vă.

Grație progreselor în ceea ce privește tehnologia de imagine și designul, vă puteți bucura de experiența ecranului de dimensiuni mari chiar și în încăperile mai mici. Ecranele la înaltă rezoluție vă permit să fiți mai aproape de acțiune, iar ramele mai subțiri maximizează dimensiunile ecranului fără a crește dimensiunile totale ale televizorului.

Apropiaţi-vă de acţiune
Mai aproape de acțiune 

Televizoarele 4K de astăzi oferă imagini clare și fine, chiar și când stați aproape de ecran sau vizionați pe ecrane mari. În general, recomandăm ca înălțimea televizorului să fie 2/3 din distanța dintre televizor și poziția dvs. de vizionare. Distanță de vizionare: ①55”: 100 cm ②65": 120 cm ③75": 140 cm ④85": 160 cm

Ecran mai mare la aceeași dimensiune
Ecran mai mare la aceeași dimensiune

Grație ramelor mai subțiri de pe cele mai noi televizoare ale noastre, puteți alege un ecran mai mare fără a crește dimensiunea totală a televizorului. Vizionarea este mai captivantă, deoarece vă concentrați pe acțiune, nu pe rama ecranului.