Sony BRAVIA® XG95 TV – cu
un pas înainte

Funcțiile
TV-ului LED Full Array Sony BRAVIA® XG95

Ecran mare, divertisment sportiv dinamic

Vedeți fiecare secvență a acțiunii la rezoluție 4K HDR. Concepute pentru vizionarea spectaculoasă pe marele ecran, televizoarele Sony BRAVIA® vă atrag atenția și privirile pentru o experiență cu adevărat captivantă.

Credit pentru imagine: Mine Kasapoglu

Imagini luminoase și clare, chiar și la viteze record

Pe unele ecrane, sporturile pot apărea puțin neclare, dar tehnologia noastră X-Motion ClarityTM păstrează cât se poate de clare scenele cu acțiune rapidă. Fie că este vorba despre ultimul viraj în ac de păr de dinaintea liniei de finiș sau despre șutul de la 30 de metri care aduce victoria, luminozitatea și detaliile sunt păstrate în fiecare moment al acțiunii, astfel încât să nu pierdeți nicio secvență.

IMAGINE SIMULATĂ

Fiți cu ochii pe primul loc, indiferent de unghiul de vizionare

Vedeți culori vii, realiste, chiar și din lateral, pe acest televizor cu unghi larg de afișare. Tehnologia noastră X-Wide Angle scoate în evidență nuanțele uimitoare ale afișajului TRILUMINOSTM, de care vă puteți bucura de unde vă aflați în cameră.

Televizor LED 4K – creat pentru campioni

Biletul dvs. pentru nivelul suprem de realism

Procesorul X1 UltimateTM este cel mai puternic pe care l-am folosit, detectând sute de obiecte și optimizând luminozitatea, detaliile și culoarea. Rezultă o experiență de vizionare realistă, ca și când v-ați afla în primul rând al evenimentului.

X1 Ultimate
X1 Ultimate

IMAGINE SIMULATĂ

Sport pe TV-ul LED Full Array XG95 cu estompare locală 

Multe TV-uri LED au „iluminare pe margine”: sursa de lumină provine dintr-o bandă de LED-uri de sub panou sau din jurul panoului. Acest lucru permite producerea de TV-uri subțiri, ieftine, dar nu este potrivit pentru sporturi; zonele luminoase nu sunt strălucitoare, iar zonele negre par gri sau albastre.

Sportul poate avea de suferit și pe TV-urile „cu iluminare directă”. Banda cu LED-uri este plasată direct în spatele panoului și trimite lumina prin ecran. Sporturile pot părea mai luminoase, dar se pot confrunta cu halouri de lumină în jurul obiectelor luminoase de pe fundaluri întunecate, cu o culoare imprecisă în zonele întunecate, iar TV-ul este mai gros.

Full Array LED
LED DE MARGINE CONVENȚIONAL
Full Array LED
FULL ARRAY LED

IMAGINE SIMULATĂ

Tehnologia Full Array LED cu estompare locală afișează sporturile așa cum acestea trebuie văzute. LED-urile sunt plasate pe tot ecranul, iar fiecare zonă este controlată în timp real, astfel că imaginea oferă întotdeauna nuanțe de negru și vârfuri de luminozitate mai precise. Rezultatul: momentele sportive de neuitat sunt realiste și intense, pe măsură ce acțiunea se derulează în fața ochilor dvs.

*Imagini simulate.

Vedeţi. Auziţi. Trăiţi experienţa.

Lăsați-vă captivat de fiecare victorie cu imagini fidele realității și o acustică pe măsură. Imaginile 4K cu detalii superbe se sincronizează cu sunetul prin tehnologia noastră Sound-from-Picture RealityTM pentru o experiență audio-vizuală de neuitat, ca și evoluția sportivilor de pe ecran.

Echipa câștigătoare: sincronizarea imagine-sunet

Cu Acoustic Multi-AudioTM se adaugă două tweetere de poziționare a sunetului la boxele cu gamă completă existente, pentru experiența Sound-from-Picture RealityTM. Această sincronizare dintre sunet și imagini oferă o experiență de vizionare captivantă; fie că acțiunea are loc pe stadionul echipei dvs. preferate sau pe circuitul de curse, Acoustic Multi-AudioTM vă ajută să pătrundeți în inima acțiunii.

Trăiți atmosfera la maxim

În modul Audio Sport, ambianța arenei este surprinsă fidel și adusă la viață în sufrageria dvs.

Construit pentru succes

Grație designul curat, minimalist, XG95 vă ajută să vă concentrați asupra a ceea ce este important: jocul.

Glisare

Alte televizoare OLED BRAVIA® recomandate pentru a vă bucura de toată acțiunea de pe teren.

Laureatul televizor AG9

TV Ultra HD 4K cu cel mai puternic procesor de imagine, X1™, peste 8 milioane de pixeli OLED auto-iluminați, controlați individual, disponibil cu o dimensiune a ecranului de 77”, ideală pentru fanii sporturilor care doresc să vadă fiecare detaliu.

Descoperiți gama noastră de televizoare BRAVIA®

De la gama noastră de televizoare LED 4K XG85 până la modelele OLED 4K AG8, fiecare televizor a fost pregătit pentru a vă permite să vă bucurați de toate sporturile preferate.