Reinventarea sunetului

O imagine atractivă merită un sunet captivant. Televizoarele Sony au tehnologii de sunet unice și avansate pentru a vă plasa exact în mijlocul acțiunii, pentru un divertisment captivant.

O dimensiune a sunetului cu totul nouă

Cu funcția Acoustic Surface Audio+™, sunetul este redat direct de pe ecran, iar trei elemente de acționare din partea din spate a televizorului vibrează pentru a crea acustică sincronizată cu imaginea. Două subwoofere orientate lateral asigură un bas puternic și un efect spațial care permite sunetului să treacă dintr-o parte în cealaltă a încăperii.

Televizorul A9F se transformă într-o boxă centrală

Sunet exact din zona centrală

Mod boxă centrală televizor

Conectați un amplificator la conectorul de ieșire de pe partea din spate a AF9 pentru a-l transforma într-o boxă centrală de înaltă calitate. Cu Acoustic Surface Audio+™ veți auzi fiecare cuvânt și fiecare notă din filme și concerte, direct de pe ecran.

Ecran cu sunet 

Cu tehnologia Acoustic Surface™, sunetul provine direct din ecran. Doi actuatori inovatori din spatele televizorului vibrează delicat pentru a crea sunetul în imagine, astfel încât dialogurile și efectele speciale pot fi auzite exact în locul potrivit. Un subwoofer asigură basul profund și puternic pentru scenele dinamice de acțiune.

Reglaj fin în fiecare clipă 

Sony ClearAudio+ reprezintă o serie de tehnologii audio concepute să regleze fin sunetul televizorului în mod automat pentru o experiență mai realistă și mai captivantă, indiferent ce vizionați.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase