Reinventarea sunetului

O imagine atractivă merită un sunet captivant. Televizoarele Sony au tehnologii de sunet unice și avansate pentru a vă plasa exact în mijlocul acțiunii, pentru un divertisment captivant.

Ecran cu sunet 

Cu tehnologia Acoustic Surface™, sunetul provine direct din ecran. Doi actuatori inovatori din spatele televizorului vibrează delicat pentru a crea sunetul în imagine, astfel încât dialogurile și efectele speciale pot fi auzite exact în locul potrivit. Un subwoofer asigură basul profund și puternic pentru scenele dinamice de acțiune.

Reglaj fin în fiecare clipă 

Sony ClearAudio+ reprezintă o serie de tehnologii audio concepute să regleze fin sunetul televizorului în mod automat pentru o experiență mai realistă și mai captivantă, indiferent ce vizionați.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase

Efect cinematografic cu bara de sunet 

Asociați bara de sunet cu un televizor Sony compatibil cu Dolby Vision™ pentru o experiență cinematografică veritabilă, la dvs. acasă. Combinați imaginile excepționale cu sunetul profund și puternic. Unele modele au tehnologii precum Dolby Atmos® pentru poziționarea precisă a sunetului și efecte surround.

Spider-Man™: Homecoming este disponibil acum în format 4K Ultra HD™.