Reinventarea sunetului

O imagine atractivă merită un sunet captivant. Televizoarele Sony au tehnologii de sunet unice și avansate pentru a vă plasa exact în mijlocul acțiunii, pentru un divertisment captivant.

Tehnologie Sound-from-Picture Reality™

O dimensiune a sunetului cu totul nouă

Cu Acoustic Surface Audio+™ și modul de redare prin boxa din centrul televizorului, sunetul vine direct din mijlocul ecranului, iar dispozitivele de acționare din spatele televizorului vibrează pentru a crea un sunet care se mișcă odată cu imaginea. Mai mult, două subwoofere oferă un bas puternic și un efect de umplere a spațiului care permite sunetului să călătorească dintr-o parte a alta a camerei.

Televizorul A9F se transformă într-o boxă centrală
Sunet exact din zona centrală

Mod boxă centrală televizor

Conectați un amplificator la conectorul de ieșire de pe spatele televizorului pentru a-l transforma într-o boxă centrală de înaltă calitate. Cu Acoustic Surface+™, veți auzi fiecare cuvânt și fiecare notă din filme și concerte, direct de pe ecran.

Ecran cu sunet 

Cu tehnologia Acoustic Surface Audio™, sunetul vine direct dinspre ecran. Două disppozitive de acționare inovatoare din spatele televizorului vibrează pentru a crea un sunet care se deplasează odată cu imaginea, astfel dialogul și efectele speciale pot fi auzite din locul perfect.

Sunet dinspre ecran, ca si cum ați fi acolo

Luați loc în primul rând. Sound-from-Picture Reality™, împreună cu tehnologia noastră Acoustic Multi-Audio™ vă pune direct în centrul concertelor muzicale și al filmelor.

Patru boxe frontale

Patru boxe frontale poziționate optim deasupra și dedesubtului televizorului simulează sunetul din centrul ecranului pentru ca imaginile și sunetul să fie aliniate cu precizie. 

Tweetere de poziționare a sunetului

Adăugând două tweetere de poziționare a sunetului în spatele televizorului la sistemul audio, sunetul este simulat din centrul ecranului, potrivind impecabil imaginile cu sunetul. 

Tweeter încorporat în ramă, care vibrează
Tweeter încorporat în ramă

Un tweeter încorporat în ramă vibrează și funcționează ca o boxă care permite sunetului să urmărească acțiunea, oferindu-vă o experiență cu adevărat captivantă.

Reglaj fin în fiecare clipă 

Sony ClearAudio+ reprezintă o serie de tehnologii audio concepute să regleze fin sunetul televizorului în mod automat pentru o experiență mai realistă și mai captivantă, indiferent ce vizionați.