Xperia XZ3

Vedeți mai multe. Auziți mai multe. Simțiți mai multe. Evadați din cotidian într-o lume a divertismentului cu Xperia XZ3. Bucurați-vă de experiența utilizării unui afișaj OLED HDR, a boxelor stereo și a sistemului de vibrații dinamice la îndemâna dvs., într-un design subțire uimitor, fără margini.

SMARTPHONE-URI

Xperia XZ3 - smartphone cu afișaj OLED QHD+ HDR

Xperia XZ3
Imagine cu Xperia XZ3 - smartphone cu afișaj OLED QHD+ HDR

greensilverblack

AFIȘAJ

O lume a culorilor, clarității, contrastului

Xperia XZ3 oferă contrast, culoare și claritate excepționale, cu un negru pur, culori bogate și contrast ridicat, cu HDR și un afișaj OLED. În combinație cu rezoluția QHD+ (1440 x 2880 pixeli), rezultatul este o experiență de divertisment uimitoare.

Sigla X-Reality™ pentru dispozitive mobile
Conversie extinsă HDR

X-Reality™ pentru dispozitive mobile convertește extins conținutul dvs., aproape de calitatea High Dynamic Range (HDR - interval dinamic ridicat).

Siglă sistem de Vibrații dinamice
Dynamic Vibration System

Fie că vizionați filme sau videoclipuri muzicale, sistemul de Vibrații dinamice de la Sony vă permite să simțiți acțiunea la intensitate maximă.

Sigla S-Force Front Surround
Difuzoare stereo puternice

Difuzoarele frontale ale Xperia XZ3 dispun de funcția S-Force Front Surround, permițând-vă să creșteți și mai mult volumul fără a pierde din calitate.

DESIGN

Fără margini, subțire, inteligent

Designul inteligent al Xperia XZ3 este elegant, durabil și intuitiv, oferindu-vă acces simplu la tot divertismentul dvs. și la aplicațiile pe care le folosiți cel mai frecvent.

APARAT FOTO

Momentele spontane rămân de neuitat

Xperia XZ3 are o cameră inteligentă de 19 MP, cu Motion Eye™ și inteligența artificială Xperia™. Știe dinainte tot ce doriți să capturați și oferă imagini profesionale, chiar dacă înregistrați din mișcare. Capturați imagini magice grație tehnologiilor împrumutate de la camerele Sony.

Filmați ca profesioniștii cu 4K HDR

Înregistrați cu detalii incredibile grație capacității de înregistrare 4K HDR și vedeți scene nocturne în culori fidele realității. Realizați chiar și filmări foarte lente, Full HD, la 960 cps.

Lăudați-vă cu cel mai reușit selfie

Realizați selfie-uri de o calitate superioară cu un aparat foto de 13 MP și modul portret cu efecte de înfrumusețare și Bokeh și un bliț vă permite să capturați chiar și pe timp de noapte.

AUDIO

Sunetul smartphone-ului, reconceput

Oferiți muzicii calitatea pe care o merită. Fiecare piesă este mai aproape de calitatea originală cu sunet de înaltă rezoluție și DSEE HX™. Totul sună excelent cu LDAC, chiar și în sistem wireless.

PERFORMANȚĂ

Forța de a deschide noi orizonturi

Viteza și performanța de care aveți nevoie pentru divertisment și multitasking rapid. Procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform gestionează toate aplicațiile, clipurile video și jocurile.

BATERIE

Baterie care rezistă mult

Aveți divertisment întreaga zi, grație bateriei cu autonomie mare din Xperia XZ3. Funcția Stamina inteligentă vă oferă energie pentru mai mult timp, iar încărcarea adaptivă Qnovo și întreținerea bateriei asigură o durată de viață mai lungă.

APARAT FOTO

Împingem limitele camerelor de smartphone

Surprindeți momente spontane cu tehnologia de imagine Sony și cu noua cameră inteligentă Motion Eye™. Cu Xperia XZ3 înregistrați fotografii și clipuri de înaltă calitate, care împing limitele unui smartphone.

Înregistrare de filme HDR 4K

Capturați detalii extraordinare cu funcţia de înregistrare de filme HDR 4K. Cu Xperia XZ3 fotografiați la claritate incredibilă şi obţineţi culori fidele realităţii, lumini nocturne și scene iluminate din spate superbe.

AFIȘAJ

Afișaj pregătit pentru spectacol

Aduceți tehnologia Sony BRAVIA® în palma dvs. cu afișajul OLED al Xperia XZ3, care duce la un nivel superior contrastul, culorile și detaliile intervalului dinamic ridicat. Lăsați-vă captivat de rezoluția de afișare QHD+ (1440 x 2880 pixeli), de tehnologia Sony Dynamic Vibration System și de difuzoarele stereo puternice.

Mai mult, cu X-Reality™ pentru mobil

X-Reality™ realizează conversia superioară a emisiunilor TV și a filmelor, la o rezoluție apropiată de standardul HDR atunci când se redă în flux sau se vizionează emisiuni și filme descărcate.

S-Force Front Surround
Difuzoare stereo puternice

Difuzoarele frontale ale dispozitivului Xperia XZ3 sunt cele mai puternice pe care le oferă Sony, iar sunetul de înaltă calitate este asigurat grație tehnologiei S-Force Front Surround.

Fiți la curent cu un afișaj mereu activ

Afișajul activ în permanență poate prezenta informații cheie pe ecranul de blocare, inclusiv informați despre muzică, fotografii, oră și notificări.

AUDIO

Expertiza Sony în buzunarul dvs.

Cu Xperia XZ3, fiecare melodie sună excepțional, grație tehnologiilor de îmbunătățire a sunetului, cum ar fi tehnologiile sunetului de înaltă rezoluție și LDAC.

Sunet de înaltă rezoluție și LDAC
Redare în flux mai bună prin Bluetooth®

Grație LDAC, calitatea sunetului atunci când vă conectați la boxe sau căști wireless nu a fost niciodată mai bună. Această tehnologie Bluetooth îmbunătățită oferă o experiență apropiată de sunetul de înaltă rezoluţie.

Experiență de ascultare la alt nivel

DSEE HX™ crește calitatea fișierelor dvs. muzicale comprimate, astfel încât aceasta să se apropie de cea a înregistrării originale.

Sigla ClearAudio+
Reglaj fin în fiecare clipă

Funcția ClearAudio+ reprezintă o suită de tehnologii care reglează sunetul pentru o experiență plină de emoții.

Siglă pentru egalizator
Alegeți setările ideale

Egalizatorul reglează precis frecvențele pentru ca totul să sune așa cum vreți.

Sigla Clear BASS
Bas puternic fără distorsiuni

Cele mai joase frecvențe și notele de bas au un impact mai mare datorită funcției Clear BASS.

DESIGN

Divertisment dincolo de marginea ecranului

Divertismentul depășește marginea ecranului. Designul fără margini, curbat și integrat al dispozitivului Xperia XZ3 a fost creat cu cea mare atenție, pentru a vă arăta mai mult din tot ceea ce vă place.

Design sincronizat cu trăirile dvs.

Ecranul OLED cu sticlă subțire se așează confortabil în mâna dvs., ca și când ar fi fost proiectat pentru aceasta, grație designului inovator, curbat 3D.

Alegeţi-vă culoarea

Alegeți dintre variantele de culoare Negru, Alb Argintiu, Verde Pădure sau Roșu Bordeaux, pentru ca dispozitivul să se asorteze cu stilul dvs.

Atingeri intuitive

Senzorul de amprentă digitală se află pe partea din spate a dispozitivului Xperia XZ3, în centru, pentru ca dvs. să puteți debloca dispozitivul fără a vă mișca mâna.

Personalizați-vă ecranul

Xperia XZ3 a fost creat pentru eficiență. Accesați rapid conținutul favorit cu inteligența artificială Xperia™: funcția Detecţie laterală afișează imediat aplicațiile favorite, fără a trebui să derulați. Apăsați de două ori oriunde pe ambele părți ale Xperia XZ3, iar acesta va afișa aplicațiile pe care le doriți.

Rezistent la apă și durabil

Certificat IP65/68, Xperia XZ3 va face față unor stropiri și ploi neașteptate, deci nu trebuie să ezitați să răspundeți la telefon în ploaie. Corning® Gorilla® Glass 5 protejează telefonul în partea din față, cât și în partea din spate.

BATERIE

Autonomie a bateriei pe măsura vitezei procesorului

Bucurați-vă de performanțele de vârf ale procesorului Qualcomm® Snapdragon™ 845 și distrați-vă întreaga zi grație bateriei de 3.330 mAh.

O baterie care rezistă întreaga zi

Bateria Xperia XZ3 combină dimensiunea de 3330 mAh cu optimizarea inteligentă. Când utilizați mai multă energie, funcția Stamina inteligent se activează pentru a prelungi utilizarea.

Pictogramă alimentare predictivă
Anticipează nivelurile de energie a bateriei

Telefonul Xperia XZ3 estimează cât va rezista bateria în funcție de cum vă folosiți telefonul în mod obișnuit.

Pictogramă avertizare timpurie mod STAMINA
Vă avertizează din timp

În cazul în care consideră că veți rămâne fără energie mai târziu, vă atenționează să activați modul STAMINA.

Modul Stamina al dispozitivului Xperia XZ3
Vă face bateria să reziste

Modul STAMINA reduce consumul de energie pentru ca bateria să reziste întreaga zi.

O baterie cu o durată de viață mai lungă

În timp ce majoritatea bateriilor se uzează în timp, tehnologiile noastre de încărcare contribuie la menținerea unei stări mai bune a bateriei mai mult timp.

Încărcare adaptivă Qnovo™
Încărcare adaptivă Qnovo™

Qnovo Adaptive Charging monitorizează starea bateriei când este conectată la rețeaua electrică și reglează intensitatea curentului pentru a garanta faptul că bateria nu este suprasolicitată.

Caracteristica de întreţinere a bateriei dispozitivului Xperia XZ3
Întreţinerea bateriei

O baterie complet încărcată lăsată în continuare la încărcat se poate deteriora. Caracteristica de întreţinere a bateriei încarcă bateria până la 90%, așteaptă, apoi o încarcă până la 100% fix înainte de ora dvs. de trezire.

PERFORMANȚĂ

Procesor rapid și optimizat

Indiferent dacă navigați pe internet sau jucați jocuri pline de acțiune, Xperia XZ3 asigură performanțe fără cusur datorită procesorului Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform.

Pictograma pentru descărcare
Descărcare de până la 1,2 Gbps

Descărcați un episod de serial TV în 20 de secunde datorită capacității de descărcare foarte rapidă.

Pictograma de încărcare
Încărcare cu până la 150 Mbps

Datorită vitezei mari de încărcare, puteți să partajați conținut și să trimiteți fișiere rapid.

Pictograma cu viteza procesorului
Procesor cu până la 30% mai rapid

Deoarece procesorul este cu 30% mai rapid decât la telefoanele noastre anterioare, totul funcționează mai repede.

Cartelă SD de 512 GB
Extindeţi-vă memoria

Aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare pe telefon? Trebuie doar să introduceți un card SD în slotul corespunzător, pentru a extinde spațiul de stocare cu până la 512 GB.

Specificaţii

Afișaj OLED de 6,0", QHD+ HDR, cameră Motion Eye™ de 19 MP și înregistrare de filme 4K HDR
  • Afișaj OLED HDR de 6,0”, cu tehnologie X-Reality™ pentru dispozitive mobile (QHD+)

  • Sistemul de vibrații dinamice de la Sony vă oferă un divertisment captivant

  • Cameră Motion Eye™ de 19 MP cu funcție Lansare inteligentă

  • Platformă Qualcomm® Snapdragon™ 845 pentru dispozitive mobile

  • Design rezistent la apă, certificat IP65/68 și protecție Corning® Gorilla® Glass 5

Dimensiuni
158 x 73 x 9,9 mm
Greutate
193 g
Rezistență la apă
Rezistență la apă (IP65/68)
Număr cartele SIM
Dual SIM
Capacitate
3.330 mAh
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător