Xperia XZ2 Premium

Aparat foto dus la extrem. Xperia XZ2 Premium este mai mult decât un smartphone incredibil – este noul dvs. aparat foto. Putând fi considerat dispozitivul de creație suprem, acesta realizează filme și fotografii de calitate profesională cu ajutorul unui aparat foto dual revoluționar, în timp ce afișajul 4K HDR însuflețește divertismentul.

SMARTPHONE-URI

Xperia XZ2 Premium - afișaj HDR 4K de 5,8” | aparat foto dual

Xperia XZ2 Premium
Imagine cu Xperia XZ2 Premium - afișaj HDR 4K de 5,8” | aparat foto dual
Scoateți la iveală ce nu se poate vedea

Revoluționarul nostru aparat foto dual Motion Eye™ poate să imortalizeze mai multe decât poate să surprindă ochiul liber. Acesta este bazat pe tehnologii care provin de la exclusivista noastră gamă α de aparate foto. Realizarea fotografiilor și a clipurilor video în condiții de iluminare extrem de redusă este posibilă grație sensibilității incredibile la standard ISO 51200 pentru fotografii și ISO 12800 pentru clipuri video.

Pictograma pentru înregistrare video în format 4K HDR
Exact ca profesioniștii - înregistrare filme în format 4K HDR

Descoperiți funcția de înregistrare film HDR 4K, în premieră pe un smartphone. Oferindu-vă contrast, culori și detalii suplimentare în fiecare scenă, clipurile dvs. video vor avea o calitate mai apropiată de cea cinematografică.

Pictogramă Ralanti foarte mare
Înregistrare video la ralanti extrem

Aparatul foto Motion Eye™ avansat înregistrează 960 cadre/s în modul de ralanti extrem la rezoluție HD sau Full HD. De asemenea, înregistrează 120 de cadre/s în modul de ralanti normal. Comutați între aceste moduri pentru a crea cele mai dramatice clipuri video cu momente de foarte scurtă durată.

Modul captivant de a vă bucura de divertisment

De la accidente dramatice la explozii asurzitoare, vă veți simți cu adevărat în mijlocul acțiunii. Combinația dintre afișajul 4K HDR bazat pe tehnologia televizoarelor Sony BRAVIA®, inovatorul sistem de vibrații dinamice și difuzoarele stereo puternice creează o experiență senzorială deplină.

Sunet de înaltă rezoluţie
Sunete din studio

Sunet superior cu Xperia XZ2 Premium. Sunetul de înaltă rezoluție vă oferă cea mai bună calitate, iar LDAC înseamnă audiții extraordinare de fiecare dată, chiar și în mod wireless. În plus, difuzoarele stereo puternice vă permit să ascultați muzica și filmele împreună cu prietenii.

Creat să vă captiveze simțurile

Xperia XZ2 Premium arată bine, se simte extraordinar în mână și prezintă nenumărate tehnologii de vârf. Suprafața sa fină permite o priză confortabilă, iar reflexia luminii asigură contopirea ecranului cu finisajul din sticlă, rezultând un design unitar superb.

Smartphone cu sticlă Corning® Gorilla® 5
Sticlă Corning® Gorilla® 5 rezistentă

Datorită sticlei Corning® Gorilla® de pe partea din față și cea din spate, acest smartphone are o robustețe pe măsura frumuseții.

Smartphone rezistent la apă, cu indicii IP65/68
Rezistent la apă

Ploaia și vărsarea accidentală a lichidelor nu reprezintă o problemă pentru Xperia XZ2 Premium, care are o clasificare IP65/68 pentru rezistența la apă.

Forța de a deschide noi orizonturi

Obțineți viteza și performanțele de care aveți nevoie pentru a vă bucura de divertisment și multitasking rapid pe durata întregii zile. Xperia XZ2 Premium gestionează fără efort toate aplicațiile, filmele, jocurile și activitățile dvs.

O baterie care rezistă mai mult

Pentru și mai mult divertisment întreaga zi, bateria smartphone-ului Xperia XZ2 Premium este creată să reziste. Smart Stamina lucrează anticipat pentru a vă asigura energie mai mult timp, iar funcțiile Qnovo Adaptive Charging și Întreținere baterie asigură bateriei o durată de viață mai lungă.

Aparat foto | Xperia XZ2 Premium

Inovatorul aparat foto dual Motion Eye™

Xperia XZ2 Premium este echipat cu cele mai recente tehnologii Sony, întâlnite anterior doar la aparatele foto cele mai avansate. Cei doi senzori mari și specializatul procesor AUBE™ de semnal de imagine fuzionat sunt proiectați pentru a surprinde mai mult decât poate percepe ochiul uman.

Înregistrare film HDR 4K în premieră pe smartphone

Xperia XZ2 Premium înregistrează în format 4K HDR, pentru ca dvs. să puteți imortaliza lumea din jur ca un fotograf profesionist, cu detalii incredibile și culori fidele. Doar Xperia vă permite să descoperiți tehnologii foto-video revoluționare.

Ralanti extrem, acum la rezoluție Full HD

Aparatul foto Motion Eye™ avansat înregistrează 960 cadre/s în modul de ralanti extrem la rezoluție HD sau Full HD. De asemenea, înregistrează 120 de cadre/s în modul de ralanti normal. Comutați între aceste moduri pentru a crea cele mai dramatice clipuri video cu momente de foarte scurtă durată.

Defocalizarea fundalului
Fiți artist cu efectul bokeh

Lăsați-vă îndrumat de creativitate, permițând subiectului să se desprindă de fundalul estompat.

Monocromatic
Surprindeți monocromatic momente nepieritoare

Creați un aspect clasic folosind o gradare lină între negru și alb.

Selfie-uri mai bune în lumină redusă

Xperia XZ2 Premium are unul dintre cele mai bune aparate foto frontale. Având la dispoziție un aparat foto de 13 megapixeli, un senzor de 1/3,06” pentru lumină redusă și un bliț în afișaj, veți obține selfie-uri remarcabile în orice lumină.

Afișaj | Xperia XZ2 Premium

Experiența 4K HDR supremă

Când vine vorba despre divertisment, Xperia XZ2 Premium este cât se poate de bun. Lăsați-vă acaparat de cel mai luminos afișaj 4K HDR al nostru de până acum și delectați-vă cu clipuri video, fotografii și multe altele cu detalii de o claritate cristalină și culori uluitoare.

Afișaj 4K HDR de excepție

Datorită afișajului 4K HDR, filmele dvs. preferate vor căpăta detalii remarcabile. Indiferent dacă vizionați un blockbuster sau un clip video pe YouTube, tehnologia Sony BRAVIA® cu care este dotat Xperia XZ2 Premium asigură conversia ascendentă a oricărui conținut la o calitate apropiată de cea a formatului HDR.

Pictograma pentru calitatea specifică imaginilor HDR
Convertiți ascendent calitatea imaginii

Motorul X-Reality™ pentru dispozitive mobile poate converti ascendent conținutul la o rezoluție apropiată de cea 4K și într-un format apropiat de High Dynamic Range (HDR), adăugând pixeli lipsă, fidelitate, claritate și texturi și reducând zgomotul pentru ca totul să arate mai bine.

Sigla TRILUMINOS™ display for mobile
Culori fidele

Ecranul TRILUMINOS™ Display for mobile produce cu aproximativ 30% mai multe detalii cromatice decât afișajele standard. Mapând culori dintr-o paletă mai largă, rezultă un aspect mai natural.

Simțurile dvs. vor fi captivate grație sistemului de Vibrații dinamice

Indiferent dacă vizionați filme sau ascultați muzică, tehnologia Sony Sistem de vibrații dinamice analizează datele audio și vă permite să simțiți acțiunea cu mâna, oferindu-vă astfel o experiență de divertisment cu adevărat inedită. Iar dacă nu aveți dispoziția necesară pentru această experiență, puteți pur și simplu să o dezactivați.

Difuzoare stereo într-un smartphone
Efect de cinema datorită boxelor stereo puternice

Datorită difuzoarelor frontale ale smartphone-ului Xperia XZ2 Premium, puteți viziona clipurile video preferate cot la cot cu prietenii. Fiind dotate cu tehnologia S-Force Front Surround, acestea sunt cele mai puternice difuzoare Xperia de până acum.

Audio | Xperia XZ2 Premium

Experiența Sony în materie de sunet mereu alături de dvs.

Fiind dotat cu tehnologii de optimizare audio precum sunetul de înaltă rezoluție și LDAC, Xperia XZ2 Premium vă oferă de fiecare dată o experiență muzicală de excepție.

Vă transportă lângă artistul preferat

Datorită sunetului de înaltă rezoluție, muzica este atât de clară, încât aveți senzația că vă aflați în studio. Chiar și fișierele comprimate sună mai bine, deoarece tehnologia DSEE HX™ le îmbunătățește pentru a fi mai aproape de înregistrarea inițială.

Sigla ClearAudio+
Reglați precis fiecare moment

ClearAudio+ reprezintă o suită de tehnologii care reglează precis sunetul pentru a oferi o experiență mai emoționantă.

Pictograma egalizator
Alegeți setările ideale

Egalizatorul reglează precis frecvențele pentru ca totul să sune așa cum vreți.

Sigla Clear BASS
Bas puternic fără distorsiuni

Cele mai joase frecvențe și notele de bas au un impact mai mare datorită funcției Clear BASS.

Redare în flux wireless Xperia XZ2 Premium
Redare în flux mai bună prin Bluetooth™

Grație LDAC, calitatea sunetului atunci când vă conectați la boxe sau căști wireless nu a fost niciodată mai bună. Această tehnologie Bluetooth îmbunătățită oferă o experiență apropiată de sunetul de înaltă rezoluţie.

Difuzoare stereo puternice

Delectați-vă cu cele mai puternice difuzoare Xperia de până acum. Pentru difuzoarele stereo frontale este folosită tehnologia S-Force Front Surround, care vă lasă înconjurat de muzică și filme.

Design | Xperia XZ2 Premium

Aspect elegant, formă naturală

Noul Xperia XZ2 Premium conține tehnologii de vârf într-un design fluid și elegant. Având o suprafață fină și reflectorizantă, acesta are un aspect superb și se simte confortabil în mână.

„Ne-am dorit să reunim cele mai avansate progrese tehnologice într-o formă unitară. Xperia XZ2 Premium este încastrat în sticlă 3D curbată și prezintă un cadru de aluminiu și un finisaj cromat ca de oglindă.”

Echipa de proiectare Xperia

Creat pentru a se adapta la mâna dvs.

Xperia XZ2 Premium are o suprafață fluidă din sticlă 3D ce învăluie partea exterioară, creând un finisaj unitar ce poate fi ținut confortabil în mână și care poate fi purtat ușor.

Cele mai recente tehnologii încadrate de un finisaj uluitor

Integrând inovații Sony atât tehnologice, cât și de design, Xperia XZ2 Premium este superb atât în interior, cât și la exterior.

Îndrăzneț și elegant

Având un finisaj exclusivist din sticlă și metal, Xperia XZ2 Premium este fin, unitar și arată superb. Sticla de pe ambele părți este inspirată din reflexia luminii care se contopește cu momentele cotidiene și vă atrage privirea prin puncte luminoase uluitoare.

Culori inspirate de lumină
Design intuitiv

Senzorul de amprentă este amplasat într-o poziție firească, astfel încât dvs. să vă puteți debloca telefonul fără a deplasa mâna. De asemenea, aparatul foto este poziționat mai aproape de partea centrală, pentru ca dvs. să puteți încadra și compune fotografiile ca un profesionist.

Rezistent și frumos

Având certificare IP65/68, Xperia XZ2 Premium este creat pentru a face față stropilor, lichidelor vărsate și averselor spontane. Astfel, nu veți mai ezita să răspundeți la apeluri în ploaie. Datorită sticlei Corning® Gorilla® 5, părțile din față și din spate ale telefonului dvs. sunt protejate.

Baterie și procesor | Xperia XZ2 Premium

Baterie care rezistă mult, procesor extrem de rapid

Veți beneficia de performanțe de top în domeniu datorită platformei Qualcomm® Snapdragon™ 845 pentru dispozitive mobile și bateriei de 3.540 mAh, care asigură o experiență de divertisment optimă pe durata întregii zile.

O baterie care rezistă întreaga zi

Xperia XZ2 Premium are o baterie de 3.540 mAh, iar în zilele în care folosiți mai multă energie, modul Smart Stamina lucrează anticipat pentru a vă asigura energie mai mult timp.

Cum funcționează modul Smart Stamina
Pictograma Smart Stamina
Anticipează nivelurile de energie a bateriei

Xperia XZ2 Premium estimează cât va rezista bateria în funcție de cum vă folosiți telefonul în mod obișnuit.

Pictograma pentru avertizarea privind bateria
Vă avertizează din timp

În cazul în care consideră că veți rămâne fără energie mai târziu, vă atenționează să activați modul STAMINA.

Pictograma Consum de energie
Vă face bateria să reziste

Modul STAMINA reduce consumul de energie pentru ca bateria să reziste întreaga zi.

O baterie cu o durată de viață mai lungă

În timp ce majoritatea bateriilor se uzează în timp, tehnologiile noastre de încărcare contribuie la menținerea unei stări mai bune a bateriei mai mult timp.

Diagrama Qnovo Adaptive Charging
Qnovo Adaptive Charging

Qnovo Adaptive Charging monitorizează starea bateriei când este conectată la rețeaua electrică și reglează intensitatea curentului pentru a garanta faptul că bateria nu este suprasolicitată.

Diagrama Întreținere baterie pentru smartphone-uri
Întreţinerea bateriei

O baterie complet încărcată lăsată în continuare la încărcat se poate deteriora. Caracteristica de întreţinere a bateriei încarcă bateria până la 90%, așteaptă, apoi o încarcă până la 100% fix înainte de ora dvs. de trezire.

Cel mai bun procesor din clasa sa

Indiferent dacă navigați pe internet sau jucați jocuri pline de acțiune, Xperia XZ2 Premium asigură performanțe fără cusur datorită procesorului Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform.

Pictograma pentru descărcare
Descărcare de până la 1,2 Gbps

Descărcați un episod de serial TV în 20 de secunde datorită capacității de descărcare foarte rapidă.

Pictograma de încărcare
Încărcare de până la 150 Mbps

Datorită vitezei mari de încărcare, puteți să partajați conținut și să trimiteți fișiere rapid.

Pictograma cu viteza procesorului
Procesor cu până la 30% mai rapid

Deoarece procesorul este cu 30% mai rapid decât la telefoanele noastre anterioare, totul funcționează mai repede.

Accesați-vă mai rapid imaginile și clipurile video

Datorită tehnologiei Universal Flash Storage, datele sunt accesate la 1,5 Gbps, adică de trei ori mai repede decât în cazul memoriei obișnuite. Prin urmare, nu mai trebuie să așteptați să se încarce clipurile video sau imaginile.

Extindeţi-vă memoria

Doriți mai multă memorie? Introduceți o cartelă micro SD în fantă pentru a o extinde cu până la 400 GB.

Specificaţii

Aparat foto Motion Eye™ Dual, cu afișaj HDR 4K și Dynamic Vibration System.
  • Aparat foto dual Motion Eye™ pentru realizare de imagini în lumină extrem de redusă

  • Afișaj 4K HDR de 5.8”, cu motor X-Reality™ pentru dispozitive mobile și conversie ascendentă în format HDR

  • Tehnologie Sony Sistem de vibrații dinamice pentru divertisment captivant

  • Platformă Qualcomm® Snapdragon™ 845 pentru dispozitive mobile

  • Baterie de 3.540 mAh cu autonomie ridicată

Dimensiuni
158 x 80 x 11,9 mm
Greutate
236 g
Rezistență la apă
Rezistență la apă (IP5/8)
Număr cartele SIM
Un singur SIM, Dual SIM
Capacitate
3.540 mAh
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător