SMARTPHONE-URI

Xperia XZ2 Compact - afișaj HDR Full HD+ de 5” în format 18:9 | aparat foto de 19 MP

Xperia XZ2 Compact
Imagine cu Xperia XZ2 Compact - afișaj HDR Full HD+ de 5” în format 18:9 | aparat foto de 19 MP

silverblack

Imagini cu Xperia XZ2 Compact - afișaj HDR Full HD+ de 5” în format 18:9 | aparat foto de 19 MP
Imagini cu Xperia XZ2 Compact - afișaj HDR Full HD+ de 5” în format 18:9 | aparat foto de 19 MP
Imagini cu Xperia XZ2 Compact - afișaj HDR Full HD+ de 5” în format 18:9 | aparat foto de 19 MP
Imagini cu Xperia XZ2 Compact - afișaj HDR Full HD+ de 5” în format 18:9 | aparat foto de 19 MP
Xperia XZ2 Compact

Xperia XZ2 Compact este dispozitivul suprem pentru divertisment. Indiferent dacă înregistrați clipuri video uimitoare în format 4K HDR sau vizionați filme în format HDR, Xperia XZ2 Compact vă pune la îndemână activități de divertisment specifice marelui ecran.

Sigla premiilor Best of MWC 2018 PhoneArena
Premiile Best of MWC 2018 PhoneArena

Xperia XZ2 Compact a primit prestigiosul premiu Best of MWC 2018 PhoneArena

Tom’s Guide - sigla premiului Best of MWC 2018
Tom’s Guide - Premiul Best of MWC 2018

„Compact este impresionant”

Conceput pentru a se adapta la mâna dvs.

Sfidând perfecțiunea, smartphone-ul Xperia XZ2 Compact de 5” are un corp curbat superb și un finisaj mat rezistent, încăpând perfect în buzunarul dvs.

Înregistrare film HDR 4K în premieră pe smartphone

Descoperiți funcția Înregistrare film HDR 4K, în premieră mondială pe un smartphone. Oferindu-vă contrast, culori și detalii suplimentare în fiecare scenă, clipurile dvs. video vor avea o calitate mai apropiată de cea cinematografică.

Aparat foto de 19 MP
Aparat foto de 19 MP

Noul nostru aparat foto Motion Eye™ avansat, dotat cu senzor de imagine stratificat, cu cip de memorie, produce fotografii și clipuri video incredibil de reale.

Pictograma 960 cadre/s
Redare foarte lentă

Imortalizați ce ochiul nu poate să vadă folosind dramaticul ralanti extrem și înregistrați la rezoluție Full HD la 960 cadre/s.

Pictograma Creator 3D
Creator 3D

Deoarece aplicația Creator 3D este disponibilă pentru ambele aparate foto ale smartphone-ului Xperia XZ2 Compact, puteți să vă scanați pe dvs. sau ceea ce vă înconjoară și să imprimați sau să distribuiți aceste creații 3D în mediile de socializare.

Divertismentul suprem într-o formă compactă

Dați viață emisiunilor preferate, conferindu-le un realism uluitor prin intermediul unui afișaj HDR Full HD+. În plus, datorită difuzoarelor stereo puternice, puteți să vizionați clipuri video împreună cu prietenii.

High Resolution Audio
Sunete din studio

Sunet superior cu Xperia XZ2 Compact. Sunetul de înaltă rezoluție vă oferă cea mai bună calitate, iar LDAC înseamnă audiții extraordinare de fiecare dată, chiar și în mod wireless. În plus, difuzoarele stereo puternice vă permit să ascultați muzica și filmele împreună cu prietenii.

Cel mai rapid procesor oferit de noi până acum

Platforma Qualcomm® Snapdragon™ 845 pentru dispozitive mobile cu care este dotat Xperia XZ2 Compact oferă viteză și performanță de clasă mondială. Nu va mai trebui să așteptați nimic: jocurile vor rula cursiv, iar redarea în flux va fi rapidă.

O baterie care rezistă mai mult

Xperia XZ2 Compact vă oferă cele mai bune performanțe ale bateriei din lume dintre smartphone-urile premium de vârf. Smart Stamina lucrează anticipat pentru a vă asigura energie mai mult timp, iar funcțiile Qnovo Adaptive Charging și Întreținere baterie asigură bateriei o durată de viață mai lungă.

Noul aparat foto Motion Eye™ avansat

Faceți fotografii uimitoare și filmați în uluitorul format 4K HDR folosind aparatul foto Motion Eye™ de nouă generație.

Filmați ca profesioniștii - înregistrare filme în format 4K HDR

Xperia XZ2 Compact înregistrează în format 4K HDR, pentru ca dvs. să puteți imortaliza lumea din jur cu contrast, detalii și culori desprinse din realitate. Doar Xperia vă permite să descoperiți tehnologii foto-video revoluționare, destinate dispozitivelor mobile.

Ralanti extrem, acum la rezoluție Full HD

Aparatul foto Motion Eye™ avansat înregistrează 960 cadre/s în modul de ralanti extrem la rezoluție HD sau Full HD. De asemenea, înregistrează 120 de cadre/s în modul de ralanti normal. Comutați între aceste moduri pentru a crea cele mai dramatice clipuri video cu momente de foarte scurtă durată.

Fotografie revoluționară

Aparatul nostru foto Motion Eye™ produce fotografii de o calitate excepțională în condiții de lumină redusă datorită senzorului de imagine stratificat, cu cip de memorie.

Capturare anticipată
Capturare anticipată

Capturarea anticipată detectează automat mișcările sau zâmbetele și începe să fotografieze înainte să apăsați pe butonul declanșator, pentru ca dvs. să nu mai ratați niciodată vreun zâmbet sau moment de surpriză.

Rafală cu focalizare automată
Fotografiere în serie cu focalizare automată

Imortalizați cadre cu mișcare superclare folosind funcția de fotografiere în serie cu focalizare automată. Aceasta urmărește și înregistrează secvențe cu obiecte în mișcare extrem de clar focalizate. Astfel, dvs. nu veți mai avea parte de cadre cu acțiune încețoșate.

Cele mai recente inovații prezente pe aparatele foto Sony

Fiind creat pe baza know-how-ului de la gamele noastre α™ și Cyber-shot™, noul aparat foto Motion Eye™ avansat oferă cele mai buni tehnologii Sony prin intermediul smartphone-ului Xperia XZ2 Compact.

Sigla pentru senzor Exmor RS™ pentru dispozitive mobile
Cadre mai bune cu zgomot mai puțin

Cel mai recent senzor stratificat Exmor RS™, cu cip de memorie, destinat dispozitivelor mobile, prezintă tehnologii noi, precum capturarea anticipată, pentru a asigura fotografii mai bune.

Sigla Obiectiv G
Capturaţi mai multe detalii

Obiectivul G reconceput surprinde cu precizie detaliile și texturile, rezultând o mai mare claritate optică pe toată suprafața.

Sigla procesorului de imagini BIONZ™ pentru dispozitive mobile
Procesare mai rapidă a imaginilor

Renumitul nostru procesor de imagini BIONZ™ pentru dispozitive mobile vă oferă o detectare extrem de precisă a mișcării și o procesare rapidă a imaginilor.

Divertisment în format HDR în buzunarul dvs.

Xperia XZ2 Compact are un afișaj mare, de 5”, într-un corp compact. Datorită afișajului său HDR Full HD+, acest smartphone însuflețește toate emisiunile și filmele dvs. preferate conferindu-le detalii de o claritate cristalină și culori uluitoare.

Afișaj HDR Full HD+ performant

Cu toate că Xperia XZ2 Compact este compact, nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Ecranul HDR Full HD+ de 5” însuflețește divertismentul dvs., oferind contrast, culori și claritate mai naturale și mai reale.

Convertiți ascendent calitatea imaginilor cu ajutorul tehnologiei X-Reality™

Datorită motorului X-Reality™ pentru dispozitive mobile, fidelitatea și claritatea imaginilor vor fi apropiate de cele specifice formatului High Dynamic Range (HDR). Chiar și atunci când redați în flux clipuri video, veți avea parte de contrast, claritate și culori de calitate cinematografică.

Culori mai reale datorită tehnologiei TRILUMINOS™

Ecranul TRILUMINOS™ Display for mobile produce cu aproximativ 30% mai multe detalii cromatice decât afișajele standard. Mapând culori dintr-o paletă mai largă, rezultă un aspect mai natural.

S-Force Front Surround
Efect de cinema datorită boxelor stereo puternice

Datorită difuzoarelor frontale puternice ale smartphone-ului Xperia XZ2 Compact, puteți să vizionați clipurile video preferate cot la cot cu prietenii. Fiind dotate cu tehnologia S-Force Front Surround, acestea sunt cele mai puternice difuzoare Xperia de până acum.

Experiența Sony în materie de sunet mereu alături de dvs.

Fiind dotat cu tehnologii de optimizare audio precum sunetul de înaltă rezoluție și LDAC, Xperia XZ2 Compact vă oferă de fiecare dată o experiență muzicală de excepție.

Vă transportă lângă artistul preferat

Datorită sunetului de înaltă rezoluție, muzica este atât de clară, încât aveți senzația că vă aflați în studio. Chiar și fișierele comprimate sună mai bine, deoarece tehnologia DSEE HX™ le îmbunătățește pentru a fi mai aproape de înregistrarea inițială.

Sigla ClearAudio+
Reglați precis fiecare moment

ClearAudio+ reprezintă o suită de tehnologii care reglează precis sunetul pentru a oferi o experiență mai emoționantă.

Pictograma egalizator
Alegeți setările ideale

Egalizatorul reglează precis frecvențele pentru ca totul să sune așa cum vreți.

Sigla Clear BASS
Bas puternic fără distorsiuni

Cele mai joase frecvențe și notele de bas au un impact mai mare datorită funcției Clear BASS.

Redare în timp real LDAC
Redare în flux mai bună prin Bluetooth®

Grație LDAC, calitatea sunetului atunci când vă conectați la boxe sau căști wireless nu a fost niciodată mai bună. Această tehnologie Bluetooth îmbunătățită oferă o experiență apropiată de sunetul de înaltă rezoluţie.

Difuzoare stereo puternice

Delectați-vă cu cele mai puternice difuzoare Xperia de până acum. Pentru difuzoarele stereo frontale este folosită tehnologia S-Force Front Surround, care vă lasă înconjurat de muzică.

Frumusețe curgătoare într-un design compact

Xperia XZ2 Compact are un afișaj mare, de 5”, pe care îl puteți cuprinde perfect cu mâna. Fiind fabricat din materiale premium și cu o măiestrie fără egal, acest smartphone este conceput pentru a fi elegant și rezistent.

„Etosul de design care stă la baza smartphone-ului Xperia XZ2 Compact se caracterizează prin confort total și o experiență fără cusur. Acesta are dimensiunile ideale, încadrate de o suprafață curbată grațioasă și de o textură mată fină.”

Echipa de proiectare Xperia

Ecran mare într-un design compact

Xperia XZ2 Compact are un afișaj de 5” transpus într-un cadru compact superb. Distrați-vă așa cum doriți în compania acestui ecran mare și pur și simplu strecurați-l în buzunar când vă deplasați.

Un finisaj mat elegant

Pe lângă faptul că Xperia XZ2 Compact are o formă curbată fină care se adaptează perfect la mâna dvs., acesta oferă o senzație mătăsoasă la atingere datorită finisajului său glazurat unic.

Rezistent și frumos

Având certificare IP65/68, Xperia XZ2 Compact este creat pentru a face față stropilor, lichidelor vărsate și averselor spontane. Astfel, nu veți mai ezita să răspundeți la apeluri în ploaie. Datorită sticlei Corning® Gorilla® 5 -, ecranul HDR Full HD+ este protejat perfect.

Culori inspirate de lumină
Design intuitiv

Senzorul de amprentă este amplasat într-o poziție firească, astfel încât dvs. să vă puteți debloca telefonul fără a deplasa mâna. De asemenea, aparatul foto este poziționat mai aproape de partea centrală, pentru ca dvs. să puteți încadra și compune fotografiile ca un profesionist.

Baterie care rezistă mult, procesor extrem de rapid

Bucurați-vă de performanțe de vârf în domeniu cu platforma de ultimă generație Qualcomm® Snapdragon™ 845 pentru dispozitive mobile și de cele mai bune performanțe ale bateriei din lume dintre smartphone-urile premium de vârf

O baterie care rezistă întreaga zi

Xperia XZ2 Compact are o baterie de 2.870 mAh, iar în zilele în care folosiți mai multă energie, modul Smart Stamina lucrează anticipat pentru a vă asigura energie mai mult timp.

Cum funcționează modul Smart Stamina
Pictograma Smart Stamina
Anticipează nivelurile de energie a bateriei

Xperia XZ2 Compact estimează cât va rezista bateria în funcție de cum vă folosiți telefonul în mod obișnuit.

Pictograma Avertisment anticipat
Vă avertizează din timp

În cazul în care consideră că veți rămâne fără energie mai târziu, vă atenționează să activați modul STAMINA.

Pictograma Consum de energie
Vă face bateria să reziste

Modul STAMINA reduce consumul de energie pentru ca bateria să reziste întreaga zi.

O baterie cu o durată de viață mai lungă

În timp ce majoritatea bateriilor se uzează în timp, tehnologiile noastre de încărcare contribuie la menținerea unei stări mai bune a bateriei mai mult timp.

Diagrama Qnovo Adaptive Charging
Qnovo Adaptive Charging

Qnovo Adaptive Charging monitorizează starea bateriei când este conectată la rețeaua electrică și reglează intensitatea curentului pentru a garanta faptul că bateria nu este suprasolicitată.

Diagrama Întreținere baterie pentru smartphone-uri
Întreţinerea bateriei

O baterie complet încărcată lăsată în continuare la încărcat se poate deteriora. Caracteristica de întreţinere a bateriei încarcă bateria până la 90%, așteaptă, apoi o încarcă până la 100% fix înainte de ora dvs. de trezire.

Cel mai bun procesor din clasa sa

Indiferent dacă navigați pe internet sau jucați jocuri pline de acțiune, Xperia XZ2 Compact asigură performanțe fără cusur datorită platformei Qualcomm® Snapdragon™ 845 pentru dispozitive mobile.

Pictograma pentru descărcare
Descărcare de până la 800 Mbps

Descărcați un episod de serial TV în 30 de secunde datorită capacității de descărcare foarte rapidă.

Pictograma de încărcare
Încărcare de până la 150 Mbps

Datorită vitezei mari de încărcare, puteți să partajați conținut și să trimiteți fișiere rapid.

Pictograma cu viteza procesorului
Procesor cu până la 30% mai rapid

Deoarece procesorul este cu 30% mai rapid decât la telefoanele noastre anterioare, totul funcționează mai repede.

Accesați-vă mai rapid imaginile și clipurile video

Datorită tehnologiei Universal Flash Storage, datele sunt accesate la 1,5 Gbps, adică de trei ori mai repede decât în cazul memoriei obișnuite. Prin urmare, nu mai trebuie să așteptați să se încarce clipurile video sau imaginile.

Extindeţi-vă memoria

Doriți mai multă memorie? Introduceți o cartelă micro SD în fantă pentru a o extinde cu până la 400 GB.

Specificaţii

Aparat foto Motion Eye™ de 19 MP cu Înregistrare film HDR 4K și afișaj HDR Full HD+ de 5” în format 18:9.
  • Aparat foto Motion Eye™ de 19 MP cu funcție de înregistrare filme în format 4K HDR

  • Afișaj HDR Full HD+ 18:9 de 5”, cu motor X-Reality™ pentru dispozitive mobile și conversie ascendentă în format HDR

  • Sunet de înaltă rezoluție și difuzoare stereo

  • Platformă Qualcomm® Snapdragon™ 845 pentru dispozitive mobile

  • Design rezistent la apă IP65/68

Dimensiuni
135 x 65 x 12,1 mm
Greutate
168 g
Rezistență la apă
Rezistență la apă (IP5/8)
Număr cartele SIM
Un singur SIM, Dual SIM
Capacitate
2.870 mAh
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător