SMARTPHONE-URI

Xperia XZ Premium - Afișaj 4K de 5,5" | Cameră de 19 MP

Xperia XZ Premium
Imagine cu Xperia XZ Premium - Afișaj 4K de 5,5" | Cameră de 19 MP

redsilverblack

Imagini cu Xperia XZ Premium - Afișaj 4K de 5,5" | Cameră de 19 MP
Imagini cu Xperia XZ Premium - Afișaj 4K de 5,5" | Cameră de 19 MP
Imagini cu Xperia XZ Premium - Afișaj 4K de 5,5" | Cameră de 19 MP
Imagini cu Xperia XZ Premium - Afișaj 4K de 5,5" | Cameră de 19 MP
Imagini cu Xperia XZ Premium - Afișaj 4K de 5,5" | Cameră de 19 MP
Imagini cu Xperia XZ Premium - Afișaj 4K de 5,5" | Cameră de 19 MP
Imagini cu Xperia XZ Premium - Afișaj 4K de 5,5" | Cameră de 19 MP
Imagini cu Xperia XZ Premium - Afișaj 4K de 5,5" | Cameră de 19 MP
Surprindeți o nouă lume, plină de mișcări nevăzute

Camera cu Motion Eye™ și modul de redare foarte lentă permit înregistrarea la 960 cps, cu o redare de patru ori mai lentă decât pe alte smartphone-uri. Capturarea anticipată începe să înregistreze imagini înainte să apăsați pe buton.

Calitate supremă a aparatului foto Sony

Obțineți imagini remarcabile chiar și înlumină redusă

Dotat cu tehnologii de la gama Cyber-Shot™, Xperia XZ Premium asigură imagini de calitate chiar și în lumină difuză. Noul senzor Exmor™ RS pentru dispozitive mobile prezintă pixeli mai mari și un obiectiv G de vârf, pentru imagini mai clare și mai fidele.

Calitate supremă a aparatului foto Sony
Primul smartphone din lume cu afișaj 4K HDR

Afișajul 4K HDR cu care este dotat dispozitivul Xperia XZ Premium este o premieră în ce privește smartphone-urile, având aceleași tehnologii folosite la televizoarele Sony BRAVIA®. Vă permite să vizionați cel mai recent conținut 4K HDR, pentru o experiență de vizionare unică dominată de culori, claritate și contrast uluitoare.

Totul se îmbină superb

Linii grațioase. Suprafețe din sticlă uluitoare. Xperia XZ Premium este elegant și ergonomic deopotrivă, cu o suprafață exterioară suplă care se sincronizează superb cu inovațiile din interior. Este o experiență cu totul armonioasă.

Rezistent la apă
Poate să plouă

Creat să facă față la stropi, lichide vărsate și averse spontane

Nici ploaia nu trebuie să vă mai îngrijoreze când ieșiți afară cu Xperia XZ Premium. Rezistent la apă, la praf și ranforsat cu Corning® Gorilla® Glass 5, putem spune că face față tuturor accidentelor din viața de zi cu zi.

Standardul pentru sunetul redat de smartphone-uri

Fiind o inovație destinată inițial produselor noastre audio premium, sunetul de înaltă rezoluție păstrează detaliile și claritatea muzicii pentru ca dvs. să puteți auzi melodiile exact așa cum a vrut să le transmită artistul.

Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 835
Cel mai puternic procesor dintr-un dispozitiv mobil Sony

Forța de a deschide noi orizonturi

Navigare pe web extrem de rapidă, jocuri cursive, redare video în flux fără întreruperi și multitasking impresionant, datorită noului procesor Qualcomm® Snapdragon™ 835. Iar cu o viteză de descărcare de 1 Gb/s, nu vă poate reține nimic.

Smartphone-ul care memorează mereu

Dispozitivul Xperia XZ Premium memorează de la dvs. și se adaptează la activitățile dvs. cotidiene cu cât îl folosiți mai mult. Este aliatul dvs. portabil, urmărind nivelul bateriei și anticipându-vă funcțiile preferate.

Acțiuni Xperia
Acțiuni Xperia

Xperia XZ Premium este atent la micile detalii din viața dvs., precum activarea modului silențios. Apoi începe să-și regleze setările automat, pentru ca dvs. să beneficiați de o experiență de utilizare simplă și confortabilă.

STAMINA inteligent
STAMINA inteligent

Modul Smart Stamina înțelege cum folosiți energia și vă asigură că nu veți rămâne fără energie înainte de a vă încheia ziua. Xperia XZ Premium optimizează până și încărcarea, pentru o baterie fiabilă întreaga zi pe toată durata de viață a telefonului.

„Horizon Zero Dawn”
©Sony Interactive Entertainment Europe.
Publicat de Sony Interactive Entertainment Inc.

Jocuri dezlănțuite

Jucați jocuri PS4™ pe smartphone oriunde aveți conexiune la rețeaua Wi-Fi de acasă

Numai cu Sony puteți să explorați galaxii îndepărtate din bucătărie sau marcați goluri spectaculoase de pe balcon. Folosind funcția Jocuri la distanță PS4, veți putea simți febra jocurilor PlayStation® în mod confortabil, pe telefon, oriunde în casă.

Inovații de aparat foto într-un smartphone

Noul aparat foto cu Motion Eye™ vă pune la îndemână decenii de inovații Sony. Este creat pe baza know-how-ului de la gamele noastre α™ și Cyber-shot™, producând imagini și clipuri care arată pur și simplu incredibil.

Un mod revoluționar de a imortaliza lumea

Datorită ralantiului extrem și funcției Capturare anticipată, cu Motion Eye™ puteți experimenta mai mult decât poate vedea ochiul uman. Funcția de procesare a acestui aparat este mai rapidă și mai inteligentă ca oricând, pentru imagini excepționale.

Exmor RS™ pentru dispozitive mobile
Cadre clare cu un nivel mai redus al zgomotului

Noul senzor Exmor RS™ stratificat, cu cip de memorie, pentru dispozitive mobile, scanează imaginile de 5 ori mai repede, rezultând cadre mai clare cu subiecte în mișcare.

Obiectiv G
Obiectiv G Sony premiat

Obiectivul G reconceput surprinde cu precizie detaliile și texturile, rezultând o mai mare claritate optică pe toată suprafața.

BIONZ™
Procesare inteligentă a imaginilor

Am îmbunătățit renumitul nostru procesor de imagini inteligent BIONZ™ pentru dispozitive mobile, oferindu-vă o detectare mai precisă a mișcării și o procesare mai rapidă a mișcărilor.

Ralantiul extrem este aici

Aparatul foto Motion Eye™ este unic: înregistrează la 960 de cadre pe secundă, pentru redare la ralanti extrem. Înregistrarea este de patru ori mai lentă decât clipurile de pe alte smartphone-uri, ca să vă bucurați de toate detaliile.

Prindeți zâmbetul

Nu veți mai rata nicicând momentele imprevizibile. Capturarea anticipată începe automat să înregistreze în memoria tampon imagini cu câteva secunde înainte ca dvs. să apăsați pe butonul declanșator.

Cadre pline de acțiune cu claritate fără precedent
Cadre cu mișcare extrem de clare

Xperia XZ Premium este prevăzut cu o funcție de fotografiere în serie cu FA, care urmărește și înregistrează secvențe cu obiecte în mișcare extrem de clar focalizate. Astfel, dvs. nu veți mai avea parte de cadre cu acțiune încețoșate.

Preluaţi controlul creativ

Datorită comenzilor de focalizare manuală și pentru viteza de declanșare, aveți și mai multă libertate creativă.

Faceți selfie-uri de superstar

Camera frontală este dotată cu 13 megapixeli, cu renumitul nostru senzor de 1/3,06” pentru lumină redusă și cu un obiectiv superangular de 22 mm pentru selfie-uri fantastice, pe care toată lumea va dori să le distribuie.

Selfie-uri de superstar
Movie Creator
Fotografiați și distribuiți

Creați-vă propriile filme și distribuiți-le prietenilor de pe Facebook.

Creatorul de filme transformă fotografiile și clipurile în filme de distribuit. Selectați fotografii și clipuri chiar și dintr-un grup de Facebook destinat unui eveniment. Puneți-vă amprenta creativă editând imagini și strecurând secvențe muzicale.

Primul smartphone din lume cu afișaj 4K HDR

Rezoluția, culorile și contrastul ecranului 4K HDR vor deveni o sursă de inspirație pentru dvs.

Imagini mai reale

Când comparați ecranul 4K HDR cu cele obișnuite, diferența se rezumă la claritatea vie

Folosind tehnologia de la televizoarele Sony BRAVIA®, Xperia XZ Premium redă un conținut 4K HDR atât de clar și de real, încât vă taie răsuflarea. Vizionați clipul video pentru a afla mai multe despre experiența captivantă oferită de această tehnologie revoluționară.

Culorile prind viață

Afișajul TRILUMINOS™ Display for mobile reprezintă o tehnologie unică ce poate să reproducă 138% din spectrul cromatic reprodus de afișajele standard. Fiecare nuanță este intensă și vie, însuflețind imaginile și clipurile video.

sRGB 138 %*
*comparativ cu clipurile video standard (SDR)

Mai multe umbre ce sporesc realismul

Deoarece afișajul TRILUMINOS Display for mobile mapează selectiv culori dintr-o paletă mai largă, umbrele discrete din viața reală sunt păstrate. Până și nuanțele de roșu, albastru și verde, a căror reproducere este mai dificilă, arată viu și real.

Imagini extrem de clare

Motorul X-Reality™ pentru dispozitive mobile crește calitatea imaginilor

Indiferent dacă priviți imagini fixe sau la clipuri video, motorul X-Reality™ pentru dispozitive mobile face totul să arate mai bine. Acesta adaugă pixeli lipsă, reduce zgomotul și optimizează texturile pentru ca totul să arate clar, chiar și conținutul la rezoluție mică.

Reducerea zgomotului
Reducerea zgomotului

Datorită reducerii complexe a zgomotului, imaginile și clipurile video realizate în lumină redusă vor fi mai clare și mai cursive.

Îmbunătățiri pentru textură și contur
Îmbunătățiri pentru textură și contur

Imaginile devin mai clare datorită optimizării elementelor care contribuie la redarea texturilor și definirea contururilor.

Reproducerea pixelilor
Reproducerea pixelilor

Rezoluția unică și superioară de la Sony examinează fiecare pixel și îi reproduce pe cei care lipsesc.

Multiple inovații într-un design unic, nemuritor

Integrând tehnologii ce funcționează armonios, Xperia XZ Premium este un telefon superb. Experiența începe cu suprafața din sticlă cu aspect „infinit”, ce învăluie la nesfârșit partea exterioară pentru a produce o senzație de lux.

O reflecție a frumuseții

Plăcută atât ochiului, cât și la atingere, suprafața din sticlă cu aspect „infinit” creează un efect de oglindă. Partea din față și din spate sunt fabricate din Corning® Gorilla® Glass 5, impunând noi standarde în materie de frumusețe și durabilitate.

Uluitor dintr-o margine în cealaltă

Xperia XZ Premium a fost creat cu măiestrie pe toate părțile, precum marginile de sus și de jos, care au fost tăiate cu grijă cu diamantul. L-am prevăzut inclusiv cu un inel de oțel inoxidabil în jurul obiectivului aparatului foto, care să-i confere un aspect premium ce radiază rafinament.

Vă recunoaște și atingerile

Pornirea telefonului este extrem de simplă datorită senzorului de amprentă integrat. Deoarece acesta face parte din butonul de pornire/oprire, o singură atingere vă confirmă identitatea când porniți smartphone-ul Xperia XZ Premium.

Este rezistent la apă

Cu certificare IP65/68, Xperia XZ Premium este protejat împotriva vărsării apei și a prafului. Puteți chiar să răspundeți la apeluri în ploaie fără a vă face griji.

În armonie cu dvs.

Fiecare aspect al smartphone-ului Xperia XZ Premium este unificat – până și culorile pe care le vedeți pe ecran. Mai mult, interfața inteligentă reacționează la atingerile dvs., creând o relație personală între dvs. și telefon.

În armonie cu dvs.
Muzica așa cum trebuie să sune

Grație sunetului de înaltă rezoluție, veți simți parcă prezența artistului

Veți auzi și cel mai mic detaliu al înregistrării cu o asemenea prezență ca și cum ați fi la un concert exclusiv pentru dvs. Chiar și fișierele comprimate din lista de redare sună mai bine, deoarece tehnologia DSEE HX™ le îmbunătățește pentru a fi mai aproape de calitatea de studio.

Creat pentru audiofili

Folosind frecvențe de eșantionare și rate de biți de trei până la de șase ori mai mari decât la CD sau MP3, sunetul de înaltă rezoluție face muzica mai clară, mai fidelă și mai detaliată. Închideți ochii și vă aflați într-un studio de înregistrări.

Înregistrarea analogică inițială
Înregistrarea analogică inițială

Sunetul complet dintr-o înregistrare analogică inițială

Înregistrare CD
Înregistrare CD

Formatul de fișier comprimat specific CD-ului, care contribuie la reproducerea unui sunet mai puțin detaliat.

Sunet de înaltă rezoluţie
Sunet de înaltă rezoluţie

Formatul de eșantionare audio de înaltă rezoluție mai complet, care asigură o claritate remarcabilă a sunetului.

Redare optimizată în flux prin Bluetooth

Delectați-vă cu sunet de calitate apropiată celui de înaltă rezoluție

Dacă vă conectați la difuzoare sau căști wireless, cu convertorul LDAC nu pierdeți nimic din calitatea sunetului. Deoarece acesta transferă de trei ori mai multe date audio decât tehnologia Bluetooth standard, fiecare notă are o claritate cristalină.

Redare optimizată în flux prin Bluetooth
Sunet stereo dinamic din toate direcțiile

Tehnologia S-Force Front Surround vă oferă experiența unui câmp acustic tridimensional natural, pentru a vă putea delecta un sunet surround virtual prin intermediul celor două difuzoare frontale.

Căști diferite, aceeași calitate audio extraordinară

Funcția AHO (Automatic Headphone Optimization - Optimizare automată a căștilor) analizează tipul de căști pentru a vă reproduce sunetul potrivit. Aceasta echilibrează frecvențele pentru a vă oferi semnalul audio optim și nu oricum, ci complet automat.

VirtualPhones Technology
Sunet impresionant

Folosind VirtualPhones Technology (VPT), puteți experimenta în căști un sunet surround creat virtual. Alegeți modul preferat și delectați-vă cu un sunet amplu și natural, ca și cum ați fi în cameră cu un sistem de difuzoare pe 5.1 canale.

Clear Audio+
Clear Audio+

Obțineți un sunet clar și echilibrat printr-o singură atingere, fără niciun reglaj.

Egalizator
Egalizator

Reglați precis frecvențele pentru ca totul să sune așa cum vreți.

Bas clar
Bas clar

Bucurați-vă de un bas profund și dinamic, fără distorsiuni nici la volum ridicat

Puterea de a face totul mai repede

Indiferent ce doriți să faceți, Xperia XZ Premium execută rapid. Datorită puterii de procesare avansate, veți avea parte de o performanță extrem de cursivă, indiferent dacă navigați pe internet sau jucați jocuri cu derulare rapidă a acțiunii.

Face față întregii acțiuni

Procesorul de vârf Qualcomm® Snapdragon™ 835 se ocupă de toate sarcinile de pe dispozitivul Xperia XZ Premium. Acesta integrează suportul de conectare din clasa Gigabit cu modemul X16 și asigură elemente grafice uluitoare, performanțe de top în domeniu și o eficiență mai mare a bateriei.

Descărcare la 1 Gbps
Descărcare de până la 1 Gbps

Viteza mare de descărcare simplifică redarea în flux a conținutului media și descărcarea de conținut.

Încărcare de 150 Mbps
Încărcare de până la 150 Mbps

Partajați conținut și trimiteți fișiere rapid, mulțumită capacității de încărcare la viteză mare oferite de Xperia XZ Premium

Procesor cu 20% mai rapid
Procesor cu până la 20% mai rapid

Deoarece unitatea de procesare centrală este cu 20% mai rapidă decât la telefoanele noastre anterioare, totul funcționează mai rapid.

Vedeți mai repede imaginile și clipurile video

Datorită tehnologiei Universal Flash Storage, datele sunt accesate la 1,5 Gbps, de trei ori mai rapid decât în cazul memoriei obișnuite. Nu trebuie să așteptați să se încarce clipurile sau imaginile, ci doar să atingeți și să vă bucurați de ele.

Card micro SD
Extindeţi-vă memoria

Doriți mai multă memorie? Introduceți o cartelă micro SD în fantă pentru a o extinde cu până la 256 GB.

Transfer de fișiere rapid și confortabil

Mutați fișiere mai rapid cu o conexiune USB 3.1 de 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 și cu o viteză de transfer de până la 5 Gb/s. Datorită portului USB Type-C™, conectarea este simplă, ambele capete ale cablului fiind prevăzute cu conectorul potrivit.

Conexiune USB 3.1
Dacă îl folosiți mai mult, devine mai inteligent

Xperia XZ Premium memorează cum folosiți telefonul și se adaptează pentru a vă oferi cea mai inteligentă și mai personală experiență. Oferind inclusiv sugestii utile și personalizate privind folosirea diverselor funcții, vă face viața mai ușoară.

Smart Cleaner pentru cea mai cursivă funcționare

Xperia XZ Premium învață ce aplicații utilizați frecvent. Dezactivând aplicațiile nefolosite și golind automat memoria temporară, vă oferă întotdeauna cea mai rapidă și mai cursivă performanță.

Bateria care trăiește mai mult

Xperia XZ Premium învață din felul în care folosiți telefonul și vă ajută să reglați consumul de energie pentru a avea baterie pe durata întregii zile. Tehnologiile de încărcare evită deteriorarea bateriei și îi pot dubla în timp durata de viață.

Bateria ține toată ziua

Xperia XZ Premium asigură suficientă energie. Când folosiți mai multă energie, nu așteaptă să se descarce bateria ca să vă avertizeze. Modul Stamina inteligent vă asigură energie pe durata întregii zile.

Cum funcționează modul Smart Stamina
Niveluri anticipate de energie a bateriei
Anticipează nivelurile de energie a bateriei

Dispozitivul Xperia XZ Premium estimează cu precizie cât va rezista bateria în funcție de cum vă folosiți telefonul în mod normal.

Avertizare timpurie pentru baterie descărcată
Vă avertizează din timp

În cazul în care consideră că veți rămâne fără energie mai târziu, vă atenționează să activați modul STAMINA.

Modul STAMINA face ca bateria să reziste mai mult
Vă face bateria să reziste

Modul STAMINA reduce consumul de energie pentru ca bateria să reziste întreaga zi. Alegeți unul dintre cele trei niveluri de regim economic, în funcție de necesități.

Rămâne la nivel mare mai mult timp

În timp ce majoritatea bateriilor reîncărcabile își diminuează capacitatea în timp, aceasta rămâne în stare bună. Tehnologia de încărcare adaptivă Qnovo și funcția Întreținere baterie garantează faptul că bateria nu este suprasolicitată, pentru a rămâne în stare optimă o perioadă de două ori mai mare.

Monitorizare în timp real a stării bateriei

Încărcarea adaptivă Qnovo monitorizează temperatura și presiunea bateriei când este conectată la rețeaua electrică. Apoi reglează intensitatea curentului pentru ca bateria să nu fie suprasolicitată, contribuind la protejarea capacității ei.

Qnovo Adaptive Charging
Întreţinerea bateriei
Cicluri de încărcare mai inteligente

O baterie complet încărcată se poate deteriora dacă este lăsată conectată. Întreținere baterie încarcă bateria până la 90%, așteaptă, apoi o încarcă până la 100% înainte de ora de trezire. Astfel, bateria rămâne la capacitate maximă mai mult timp.

Încărcați în timp record

Folosind încărcătorul rapid UCH12W, obțineți o autonomie de câteva ore a bateriei în doar câteva minute.

Încărcător rapid UCH12W

Specificaţii

Cameră cu Motion Eye, afișaj 4K HDR și design rezistent la apă.
  • Cameră cu Motion Eye™ de 19 MP cu redare foarte lentă

  • Afișaj 4K HDR de 5,5”

  • Aplicație 3D Creator nouă

  • Design rezistent la apă

  • Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 835

Dimensiuni
156 x 77 x 7,9 mm
Greutate
191 g
Rezistență la apă
Rezistență la apă (IP65/68)
Număr cartele SIM
Un singur SIM, Dual SIM
Capacitate
3230 mAh
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător