SMARTPHONE-URI

Xperia XA2 Ultra - Afișaj Full HD de 6" | Cameră de 23 MP

Xperia XA2 Ultra
Imagine cu Xperia XA2 Ultra - Afișaj Full HD de 6" | Cameră de 23 MP
Imagini cu Xperia XA2 Ultra - Afișaj Full HD de 6" | Cameră de 23 MP
Imagini cu Xperia XA2 Ultra - Afișaj Full HD de 6" | Cameră de 23 MP
Xperia XA2 Ultra

Smartphone-ul suprem cu aparat foto dual selfie este dotat cu un afișaj impresionant, de 6”, pentru a avea parte de un divertisment specific marelui ecran.

Două aparate foto pentru selfie-uri

Vă prezentăm smartphone-ul Sony cu două aparate foto pentru selfie-uri. Realizați cea mai bună imagine în orice situații: Xperia XA2 Ultra are un aparat foto de 16 MP pentru lumină difuză și un aparat foto de 8 MP pentru selfie-uri de grup.

Cele mai bune fotografii ale dvs. la 23 MP

Faceți fotografii și clipuri video de excepție folosind un aparat foto de 23 MP conceput de experții Sony. Surprindeți toate detaliile cu ajutorul senzorului Exmor RS™ pentru dispozitive mobile și funcției de înregistrare video 4K.

Aparat foto de 23 MP
Divertisment de pe marele ecran pe un afișaj de 6”

Xperia XA2 Ultra oferă o experiență captivantă pentru toate cerințele dvs. în materie de divertisment. Lăsați-vă acaparat de uriașul ecran Full HD de 6”, care dezvăluie o gamă largă de culori și detalii vii.

Muzica dvs. preferată, la calitate de studio.

Xperia XA2 Ultra acceptă sunet de înaltă rezoluție, astfel că pare că vă aflați în aceeași încăpere cu artistul dvs. preferat. Motorul DSEE HX™ restaurează fișierele comprimate la o calitate apropiată de sunetul de înaltă rezoluției.

Sunet de înaltă rezoluţie
Amplificator inteligent
Sunet amplu de calitate

Datorită amplificatorului inteligent, audițiile dvs. nu-și vor pierde din claritate la volum mare.

ClearAudio+
Sunet clar și echilibrat

ClearAudio+ oferă o experiență acustică captivantă și vastă printr-o simplă atingere.

Clear BASS
Bas puternic fără distorsiuni

Cele mai joase frecvențe și notele de bas au un impact mai mare datorită funcției Clear BASS.

Design pe cât de frumos, pe atât de rezistent

Afișajul din sticlă Corning® Gorilla® rezistentă și finisajul metalic creează un design robust și plăcut deopotrivă. Senzorul de amprentă integrat vă deblochează telefonul instantaneu la o simplă atingere.

O baterie făcută să reziste

Datorită bateriei de mare capacitate, de 3.580 mAh, puteți să obțineți mai multe de la telefonul dvs. Aceasta rezistă și rămâne în stare bună mai mult timp datorită tehnologiilor de încărcare inteligentă.

Funcționare cursivă pentru filme și jocuri

Xperia XA2 Ultra este conceput să facă față activităților dvs., fiind bazat pe o platformă Qualcomm® Snapdragon™ 630 pentru dispozitive mobile. Indiferent dacă vă jucați sau vă uitați la filme, acest telefon funcționează extrem de cursiv.

Profesionistul în selfie dual

Pe lângă aparatul foto principal de 23 MP, Xperia XA2 Ultra are două aparate foto pentru selfie-uri, pentru ca dvs. să puteți surprinde cu claritate orice moment, indiferent dacă e zi sau noapte ori dacă sunteți singur sau cu un grup de prieteni.

Selfie-uri extrem de clare, la 16 MP

Aparatul foto de 16 MP are stabilizare optică a imaginii, care asigură sefie-uri clare și luminoase, și un bliț Portret nocturn, pentru cadre fără neclarități, cu tonuri naturale ale pielii.

Selfie-uri uluitoare
Selfie-uri uluitoare

Surprindeți-vă în orice ipostază la rezoluție înaltă folosind un aparat foto de 16 MP.

Senzor Exmor RS pentru dispozitive mobile
Profund detaliat

Aprofundați detaliile cu ajutorul senzorului Exmor RS™ pentru dispozitive mobile.

Selfie-uri de 8 MP în unghi foarte larg

Datorită aparatului foto pentru selfie-uri, cu obiectiv superangular de 120°, puteți să încadrați mai mulți prieteni. Declanșatorul manual detectează automat palma mâinii și vă face selfie-ul, pentru ca dvs. să aveți o poziție mai naturală.

Selfie-uri mai clare
Selfie-uri mai clare

Surprindeți clar clipele preferate apelând la aparatul foto de 8 MP.

Obiectiv superangular
Obiectiv superangular

Având un obiectiv superangular de 120°, puteți să încadrați toți prietenii.

Exmor R™ pentru dispozitive mobile
Fotografii extrem de detaliate

Datorită senzorului nostru Exmor R™ pentru dispozitive mobile, veți vedea detalii din plin în fiecare fotografie.

Experiența Sony în imagistică oferită la 23 MP

Aparatul foto principal are un senzor Exmor RS™ pentru dispozitive mobile, care îmbină cele mai bune tehnologii foto ale noastre pentru a vă oferi cadre mai bune cu o claritate totală.

Vedeți mai multe detalii în toate înregistrările

Fiecare înregistrare este clară și detaliată datorită funcțiilor video avansate, cum ar fi înregistrarea 4K și tehnologia SteadyShot™. Creați clipuri video la ralanti distractive, folosind funcția de înregistrare video la 120 de cadre/s.

Înregistrare video 4K
Înregistrare video 4K

Înregistrând la o rezoluție de patru ori mai mare decât cea Full HD, veți vedea fiecare detaliu.

SteadyShot™
Înregistrare cursivă și stabilă

Înregistrați clipuri video fără neclarități chiar și din mers datorită tehnologiei SteadyShot™.

Înregistrare video la 120 de cadre/s
Ralanti

Deveniți creativ la ralanti folosind înregistrarea video la 120 de cadre/s.

Un ecran de 6” destinat filmelor

Deoarece Xperia XA2 Ultra are un ecran întins pe toată lățimea sa, veți aprecia și mai mult activitățile de divertisment. Datorită uriașului afișaj Full HD, puteți să vă lăsați cuprins de emisiunile, filmele și jocurile preferate oriunde ați merge.

Mai puține muchii, ecran mai mare

Afișajul Full HD a fost creat pentru a fi privit. Datorită designului cu muchii imperceptibile, puteți să vedeți mai mult, deoarece acțiunea este transpusă dintr-o margine în cealaltă a ecranului de 6”.

Conceput pentru a se adapta la mâna dvs.

Designul ergonomic al telefonului Xperia XA2 Ultra vă lasă senzația că telefonul a fost creat exclusiv pentru dvs. În plus, pentru confort deplin, îl puteți folosi cu o singură mână comutând la modul Miniafișaj.

senzor de amprentă
Deblocați telefonul cu o singură atingere

Senzorul de amprentă integrat este amplasat pe spatele telefonului. Acesta deblochează instantaneu telefonul când este atins.

Sticlă Corning® Gorilla® Glass
Sticlă Corning® Gorilla® Glass rezistentă

Suprafața curbată a designului cu aspect „infinit” asigură întinderea ecranului pe toată lățimea telefonului, în timp ce afișajul din sticlă Corning® Gorilla® Glass face față uzului mai intens pentru a rezista mai mult timp.

Culori care se potrivesc cu stilul dvs.

Vă oferim patru culori inspirate din cele mai recente tendințe, pentru a putea alege una care să se potrivească cu stilul dvs. personal.

O baterie făcută să reziste

Cu o baterie de 3.580 mAh, Xperia XA2 Ultra vă oferă energie pe care vă puteți baza. STAMINA inteligent, Încărcare adaptivă Qnovo și Îngrijire baterie monitorizează funcționarea bateriei, pentru ca dvs. să beneficiați de energie mai mult timp.

Modul STAMINA inteligent vă asigură energia

STAMINA inteligent anticipează autonomia bateriei în funcție de utilizarea normală a telefonului și vă anunță când este momentul optim să activați modul STAMINA. Cu STAMINA, puteți adapta consumul de energie astfel încât să nu rămâneți fără baterie.

Durată mai mare de funcționare

În timp ce majoritatea bateriilor reîncărcabile își pierd capacitatea în timp, aceasta rămâne în stare bună. Încărcare adaptivă Qnovo și Îngrijire baterie garantează faptul că bateria nu este suprasolicitată, pentru a rămâne în stare optimă.

Qnovo Adaptive Charging
Monitorizare în timp real a stării bateriei

Încărcare adaptivă Qnovo verifică starea bateriei în timp ce se încarcă, apoi reglează intensitatea curentului pentru a-i proteja capacitatea. Acest lucru contribuie la prevenirea deteriorării bateriei, păstrând-o într-o stare mai bună mai mult timp.

Întreţinerea bateriei
Cicluri de încărcare mai inteligente

O baterie complet încărcată se poate deteriora dacă este lăsată conectată. Îngrijire baterie încarcă bateria telefonului până la 90 %, așteaptă, apoi o încarcă până la 100 % chiar înainte de ora dvs. de trezire.

Specificaţii

Selfie dual: Cameră de 16 MP cu stabilizare optică a imaginii, cameră de 8 MP cu obiectiv superangular de 120°, cameră principală de 23 MP și baterie de mare capacitate, de 3.580 mAh
  • Selfie dual: O cameră de 16 MP cu stabilizare optică și alta de 8 MP cu obiectiv superangular de 120°

  • Cameră principală de 23 MP

  • Baterie de mare capacitate, de 3.580 mAh

  • Afișaj Full HD de 6”

  • Platformă Qualcomm® Snapdragon™ 630 pentru dispozitive mobile

Dimensiuni
163 x 80 x 9,5mm
Greutate
221g
Rezistență la apă
-
Număr cartele SIM
Un singur SIM, Dual SIM
Capacitate
3580 mAh
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător