Imagini cu Xperia L2 - Afișaj HD de 5,5" | Cameră de 13 MP
Imagini cu Xperia L2 - Afișaj HD de 5,5" | Cameră de 13 MP
Imagini cu Xperia L2 - Afișaj HD de 5,5" | Cameră de 13 MP
Xperia L2

Echipați-vă cu un aparat foto de 8 MP pentru selfie-uri, cu obiectiv superangular, un afișaj de 5,5”, o baterie care rezistă mult și un senzor de amprentă pentru deblocare în siguranță.

„Selfie superlat”, vă rog!

Datorită aparatului foto de 8 MP cu obiectiv superangular, puteți să încadrați mulți prieteni și mai mult decor în selfie.

Fotografii mai bune cu un aparat foto de 13 MP

Xperia L2 este dotat cu un impresionant aparat foto, de 13 MP. Acesta vă va ajuta să faceți fotografii mai bune, mai clare și mai detaliate ca oricând.

Divertisment pe ecran mare la rezoluție HD

Ecranul HD de 5,5” este extraordinar pentru vizionat filme din mers. Și dacă vreți să folosiți telefonul cu o singură mână, puteți să restrângeți simplu zona vizionată, obținând un miniafișaj.

ClearAudio+ și Clear BASS
Setările potrivite pentru fiecare melodie

Datorită setărilor optimizate de funcția ClearAudio+, veți avea parte de o experiență acustică mai vastă. Funcția Clear Bass vă asigură tonuri joase profunde și calde, iar egalizatorul vă oferă controlul pentru ca totul să sune exact așa cum vreți.

Deblocați telefonul cu o singură atingere

Senzorul de amprentă integrat vă securizează telefonul, astfel încât numai dvs. să-l puteți debloca printr-o simplă atingere.

O baterie făcută să reziste

Datorită bateriei de 3.300 mAh, vă puteți bucura mai mult timp de smartphone-ul dvs. Tehnologiile de încărcare inteligentă contribuie la păstrarea bateriei în stare bună și la prelungirea duratei de viață a acesteia.

Qnovo Adaptive Charging
Monitorizare în timp real a stării bateriei

Încărcare adaptivă Qnovo verifică starea bateriei în timp ce se încarcă, apoi reglează intensitatea curentului pentru a-i proteja capacitatea. Acest lucru contribuie la prevenirea deteriorării bateriei, păstrând-o într-o stare mai bună mai mult timp.

Întreţinerea bateriei
Cicluri de încărcare mai inteligente

O baterie complet încărcată se poate deteriora dacă este lăsată conectată. Îngrijire baterie încarcă bateria telefonului până la 90 %, așteaptă, apoi o încarcă până la 100 % chiar înainte de ora dvs. de trezire.

Puterea din spatele performanței

Xperia L2 are grijă care totul să funcționeze ireproșabil, fiind echipat cu memorie RAM de 3 GB și spațiu de stocare de 32 GB pentru clipurile video și imaginile dvs. În plus, are fantă pentru cartele microSD, în caz că spațiul devine o problemă.

Specificaţii

Cameră de 13 MP, cameră de 8 MP pentru selfie-uri, cu obiectiv superangular și ecran HD de 5,5” cu miniafișaj.
  • Aparat foto de 13 MP

  • Cameră de 8 MP pentru selfie-uri, cu obiectiv superangular

  • Ecran HD de 5,5” cu miniafișaj

  • Baterie de mare capacitate, de 3.300 mAh

  • Senzor de amprentă pentru securitate sporită

Dimensiuni
150 x 78 x 9,8 mm
Greutate
178 g
Rezistență la apă
-
Număr cartele SIM
Un singur SIM, Dual SIM
Capacitate
3300 mAh
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător