Xperia 5 II

Conceput pentru viteză, realizat compact

Vă prezentăm cel mai compact dispozitiv Xperia cu tehnologie 5G. Creșteți nivelul de divertisment și de creativitate cu Xperia 5 II.

TOATE SMARTPHONE-URILE

Xperia 5 II - design compact | Afișaj cu raport de aspect CinemaWide™ 21:9 | FA pe ochi în timp real

Xperia 5 II
Xperia 5 II în versiunea de culoare albastră, față și spate

blueblack

Preț recomandat

4.099,00 LEI

Premiat
Un design pe care îl îndrăgiți, cu tehnologia de care aveți nevoie

Cu dimensiunile perfecte pentru a fi folosit comod în mână sau păstrat în buzunar, dar dotat cu cea mai recentă tehnologie Sony. Descoperiți modelul Xperia 5 II.

Pentru fotografi
Tehnologie de la aparatele foto Alpha – pentru rezultate exacte

Împrumutând tehnologie de la aparatele foto profesionale Alpha, Xperia 5 II vă oferă viteza și precizia de care aveți nevoie pentru a surprinde momente magice cu focalizare extrem de exactă și cu expunere perfectă.

Realizați portrete perfecte de fiecare dată

Nu toate portretele pot fi puse în scenă perfect – uneori, vă doriți spontaineitate. Iar aici intervine FA pe ochi în timp real, indiferent dacă fotografiați oameni sau animale în mișcare rapidă.

Fotografie cu o femeie, realizată cu FA pe ochi în timp real
Imagini care ies în evidență

FA pe ochi în timp real se asigură că partea cea mai expresivă a feței iese în prim-plan, chiar și atunci când un ochi este acoperit sau persoana se mișcă rapid.

Plin de caracter și de expresivitate

Dacă subiectul nu cooperează, nu vă îngrijorați: Xperia 5 II îi găsește ochii și focalizează rapid pentru o fotografie memorabilă.

Fotografie cu un câine, realizată cu FA pe ochi în timp real
Momentele care nu trebuie ratate, întotdeauna focalizate
Momentele care nu trebuie ratate, întotdeauna focalizate

Doriți să surprindeți acele prețioase momente pasagere cu o focalizare perfectă de fiecare dată? Fotografierea continuă în serie de până la 20 cps , completată cu focalizare automată și cu expunere automată, vă oferă viteza de care aveți nevoie. 

Calitate ZEISS uimitoare în dispozitivul dvs. Xperia

Aparatul foto versatil cu trei obiective surprinde peisaje și portrete superbe și vă permite să faceți zoom pe subiecți aflați la distanță. Sistemul optic ZEISS este calibrat special pentru Xperia 5 II și dispune de renumitul strat de acoperire ZEISS T* care asigură reflexii reduse, ceea ce are drept rezultat redare a imaginilor și contrast uimitoare.

Calitate ZEISS uimitoare în dispozitivul dvs. Xperia
Obiectiv în unghi ultralarg de 16 mm
Obiectiv în unghi ultralarg de 16 mm

Alegeți obiectivul în unghi ultralarg de 16 mm atunci când doriți să surprindeți totul în imagine.

Obiectiv în unghi larg de 24 mm
Obiectiv în unghi larg de 24 mm

Obiectivul versatil în unghi larg de 24 mm acoperă majoritatea situațiilor de fotografiere.

Teleobiectiv de 70 mm
Teleobiectiv de 70 mm

Atunci când doriți să vă apropiați de subiect, alegeți teleobiectivul de 70 mm cu zoom optic 3x.

Xperia 5 II cu buton declanșator ergonomic dedicat
Smartphone-ul cu buton declanșator

Pentru a vă ajuta să realizați fotografii perfecte, Xperia 5 II are un buton declanșator ergonomic dedicat, exact ca un aparat foto profesional.

Fetiță jucându-se într-un pârâu, stropind cu apă spre cameră
Capturați imagini de neuitat cu smartphone-ul dvs. Xperia

Am făcut echipă cu fotografi profesioniști pentru a vă arăta cum să faceți tot felul de fotografii incredibile cu smartphone-ul dvs. Xperia.

Fotografii cu nivel mai redus de zgomot în scenele întunecate

În lumină difuză, Xperia 5 II se ridică la înălțimea așteptărilor.

Pentru cinefili
O experiență de utilizare a unui ecran lat la îndemâna dvs.

Dacă vă pasionează filmele, aveți nevoie de un smartphone pe măsură. Cu suportul de conectare 5G, puteți să descărcați și să redați în flux conținut mai rapid ca oricând, iar rata de reîmprospătare la 120 Hz a afișajului asigură defilare cursivă.

Lăsați-vă captivat de acțiune

Cu un raport de aspect cinematografic și o zonă de vizualizare mare, afișajul OLED HDR și FHD+ de 6,1” cu raport de aspect CinemaWide™ 21:9 vă permite să vă lăsați captivat de acțiune, exact așa cum și-a dorit-o realizatorul filmului.

 Vedeți totul în imagini mai clare, mai strălucitoare și cu contrast mai bun

Procesorul X1™ pentru dispozitive mobile integrează tehnologia de remasterizare BRAVIA HDR în tot ceea ce vizionați, pentru a îmbunătăți contrastul, culorile și claritatea conținutului, chiar și în serviciile de redare în flux.

Vizionarea conținutului Netflix pe Xperia 5 II

Vizionați Extraction pe Netflix.

Experiența de culori de la Hollywood

Inspirat de tehnologia Sony Master Monitor de reproducere a culorilor, utilizată de studiouri de producție de top de la Hollywood, bucurați-vă de o precizie fără precedent cu modul Creator oferit de CineAlta, pentru a aduce conținutul la viață așa cum și-au imaginat creatorii.

Bucurați-vă de sunet multidimensional cu Dolby Atmos®

Vizionarea filmelor cu Dolby Atmos® este o experiență captivantă, iar sunetul multidimensional este direcționat în jurul și deasupra dvs. Xperia 5 II vă permite să vă bucurați de sunet Dolby Atmos® reglat în colaborare cu Sony Pictures Entertainment, la căști cu fir și wireless sau la difuzoarele stereo frontale.

Bucurați-vă de sunet multidimensional cu Dolby Atmos®
60 Hz în comparație cu 120 Hz
Bucurați-vă de defilare mai cursivă

Grație ratei de reîmprospătare la 120 Hz, afișajul OLED oferă defilare și tranziții cursive ale imaginilor.

Pentru jucătorii pe mobil
Trăiți jocul. Dominați clasamentul.

Xperia 5 II vă oferă detalii mai clare ale acțiunii cu un afișaj 21:9 captivant, iar cu Optimizare jocuri, performanță ultrarapidă, afișaj cu rată de reîmprospătare la 120 Hz și răspuns tactil precis, aveți la îndemână toate avantajele.

Optimizat pentru Call of Duty: Mobile

Xperia este smartphone-ul oficial al campionatului Call of Duty®: Mobile, iar Xperia 5 II este gata să răspundă la apel. Indiferent dacă jucați pentru plăcerea pură sau vă gândiți serios să luați titlul, jocul este optimizat cu Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ pentru a vă îmbunătăți experiența.


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION și CALL OF DUTY sunt mărci comerciale ale Activision Publishing, Inc.
Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări, și se utilizează cu permisiunea acesteia. Snapdragon Elite Gaming este o marcă comercială a Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor acesteia.

Afișaj cu raport de aspect 21:9 lat în comparație cu un afișaj convențional
Vedeți ceea ce concurența nu are

Afișajul cu raport de aspect 21:9 este mai lat decât afișajele convenționale, având o suprafață de vizionare mai mare – astfel încât să vă vedeți oponenții înainte ca ei să vă vadă.

Bucurați-vă de o experiență de joc cursivă, fără neclarități

Pe afișajul cu rată de reîmprospătare nativă la 120 Hz, obiectele în mișcare rapidă sunt redate clar, pentru o experiență de joc optimă. Dar Xperia 5 II nu se oprește aici – cu reducerea estompării create de mișcare la 240 Hz, afișajul actualizează imaginea de 240 de ori pe secundă, pentru a reda acțiunea fără neclarități.

Mișcări precise și rapide pe Xperia 5 II
Mișcări precise și rapide

Pentru jocuri care necesită operațiuni rapide, Xperia 5 II vă asigură un avantaj. Acceptă rată de scanare tactilă la 240 Hz, de 4 ori mai ridicată decât modelul anterior, ceea ce înseamnă că acțiunea se desfășoară așa cum doriți, grație controlului de precizie. Și răspunsul tactil este mai rapid, sistemul recunoscându-vă intrarea tactilă exact în momentul în care doriți.

Obțineți rezultate maxime din fiecare joc

Optimizare jocuri oferă o serie de caracteristici și de setări pentru a vă ajută să vă îmbunătățiți stilul de joc și a obține mai multe victorii. În plus, puteți partaja cele mai bune momente, folosind capturi de ecran, clipuri video și audio. 

Alte caracteristici de joc

Xperia 5 II include o serie de caracteristici care îl fac alegerea perfectă pentru jucători.

Pentru iubitorii de muzică
Inginerul de masterizare Mark Wilder analizând atent un smartphone Xperia
Ascultați muzică de parcă v-ați afla alături de artist

Având la bază expertiza noastră în domeniul hardware-ului audio și al divertismentului muzical, Xperia 5 II a fost conceput pentru a oferi o experiență de audiție autentică, cu un sunet reglat în colaborare cu Sony Music Entertainment.

Mufă audio de 3,5 mm pentru sunet de calitate absolută

Conectați căștile preferate la mufa audio de 3,5 mm pentru sunet superior, cu separare mai clară între stânga și dreapta și cu reducere a zgomotului de semnal la un nivel imperceptibil de 20 dB – cu 90% mai redus față de modelul anterior. 

Cea mai bună experiență audio posibilă

Xperia 5 II vă permite să vă bucurați la maximum de muzică, indiferent în ce format digital ascultați.

Siglă DSEE Ultimate
Îmbunătățiți calitatea muzicii

Funcția DSEE Ultimate îmbunătățește calitatea muzicii digitale folosind AI pentru a optimiza automat frecvența audio și intervalul dinamic în timp real. Sunt îmbunătățite atât intervalul de sunete înalte, cât și cel de sunete joase, ceea ce duce piesele mai aproape de calitatea de sunet de înaltă rezoluție. Funcția se poate utiliza cu căști wireless sau cu fir, pe fișiere locale și chiar și în servicii de redare în flux.

Sigle Hi-Res Audio, Hi-Res Audio Wireless și LDAC
Sunet cu calitate mai bună decât a CD-urilor

Cu sunetul de înaltă rezoluție sau cu sunetul de înaltă rezoluție în sistem wireless și LDAC, puteți asculta muzică cu dinamism și detalii care depășesc chiar și nivelul de calitate CD. Reproduce întregul interval de sunet, astfel că îl auziți la înălțimea așteptărilor artiștilor.

Auziți și simțiți sunetul din jurul dvs.

Cu 360 Reality Audio, muzica nu a fost niciodată mai captivantă și mai reală, iar Xperia 5 II a fost proiectat să vă permită să o savurați cu căști cu fir sau wireless. Dispune și de decodificare hardware integrată pentru a optimiza calitatea sunetului și a îmbunătăți consumul de energie, astfel încât să puteți asculta mai mult timp.

Obțineți 3 luni de acces gratuit la TIDAL cu Xperia 5 II

Xperia 5 II este proiectat pentru 360 Reality Audio, cu decodificare hardware unică pentru a optimiza muzica pe care o ascultați pe TIDAL. Iar noii abonați TIDAL se vor putea bucura gratuit de 3 luni de acces la TIDAL Hi-Fi la achiziționarea unui dispozitiv Xperia 5 II, inclusiv funcția 360 Reality Audio.

Design
Un dispozitiv care încape perfect în buzunar

Conceput să încapă perfect în mâna dvs. și în buzunar, Xperia 5 II este smartphone-ul pe care l-ați așteptat.

Stil atemporal

La fel de plăcut estetic, dar și ca utilizare, Xperia 5 II este disponibil într-o gamă de culori care se potrivesc stilului dvs.

Conceput să facă față utilizării cotidiene

Acest dispozitiv are un nivel de rezistență la apă și protecție la praf IP65/68 pentru a-l proteja de intemperii, plus înveliș Corning® Gorilla® Glass 6 rezistent și robust în față și în spate.

Apă care stropește dispozitivul Xperia 5 II
Vedeți mai multe și realizați mai multe
Pentru performanță
Siglă 5G
Descoperiți viteza 5G

Xperia 5 II se poate conecta la rețele 5G extrem de rapide, ceea ce vă permite să vă bucurați de descărcări de înaltă calitate fără compromisuri și de redare în flux cursivă – chiar și în cazul fișierelor de înaltă rezoluție.

Siglă de certificare Wi-Fi 6
Redați în flux și navigați mai rapid cu Wi-Fi 6

Wi-Fi 6 vă oferă o conexiune mai bună cu viteză mai mare, latență mai redusă și gestionare îmbunătățită a suportului de conectare, ceea ce înseamnă că mai multe dispozitive pot utiliza aceeași rețea fără a epuiza lățimea de bandă.

Siglă 5G/4G Wi-Fi
Utilizați întotdeauna cea mai bună conexiune

Utilizând tehnologie inteligentă, Xperia 5 II analizează constant calitatea rețelei Wi-Fi la care sunteți conectat. Dacă prognozează un compromis în ceea ce privește calitatea, comută automat la rețeaua celulară, astfel încât să vă bucurați întotdeauna de cea mai bună conexiune disponibilă.

Platformă Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G pentru dispozitive mobile și sistem modem-RF Snapdragon X55 5G
Puterea de care aveți nevoie pentru performanțe excepționale

Xperia 5 II vă permite să înregistrați, să vă jucați, să vizionați, să ascultați și să realizați mai multe activități simultan mai bine ca oricând, toate acestea grație platformei Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G pentru dispozitive mobile și sistemului modem-RF Snapdragon X55 5G. Acestea combină viteze 5G multi-gigabit incredibile cu un procesor și un procesor grafic cu 25% mai rapide față de modelul anterior. Așadar, bucurați-vă de noua experiență de utilizare la viteză ridicată.

O baterie pe care vă puteţi baza
Până la 50% în doar 30 de minute
Până la 50% în doar 30 de minute

Xperia 5 II are o baterie puternică de 4.000 mAh cu încărcare rapidă. Așadar, dacă vă grăbiți și bateria este descărcată, o puteți încărca până la 50% în doar 30 de minute.

Grafic care prezintă starea de bună funcționare a bateriei
O baterie în bună stare de funcționare după 2 ani de utilizare

Tehnologiile noastre de încărcare mențin bateria în stare bună de funcționare pentru mai mult timp. Funcția Îngrijire baterie împiedică supraîncărcarea telefonului, iar funcția de încărcare adaptivă de la Xperia monitorizează telefonul în timp ce se încarcă, pentru a se asigura că bateria nu este suprasolicitată.

1. Capacitate baterie
2. Durată de viață baterie
3. Încărcare normală

Pentru film și fotografie
Prima funcție de înregistrare de filme HDR 4K la 120 cps cu redare „slow motion” din lume pe un smartphone

Xperia 5 II oferă înregistrare video la rezoluție HDR 4K la 120 cps, redare cu încetinitorul, ceea ce vă permite să filmați la ralanti.

Filmați ca un profesionist cu Xperia 5 II
Filmați precum profesioniștii

Acum puteți înregistra filme de care profesioniștii ar fi mândri. Pe baza expertizei inginerilor noștri care creează camere de cinema digitale, Xperia 5 II oferă o serie de instrumente pentru a îmbunătăți capacitatea de filmare. Fiți creativ cu presetări de gestionare a culorilor Asp., filmare cu raport de aspect de 21:9, rezoluție HDR 4K la 24, 25, 30, 60 și 120 cps, redare cu încetinitorul și filtru inteligent pentru vânt.

Caracteristici și comenzi inspirate de aparatele foto Alpha

Xperia 5 II vă oferă libertate fotografică totală, cu comenzi care se găsesc de obicei în aparatele foto profesionale. Alegeți setările automate sau controlați manual valoarea ISO, viteza declanșatorului, balansul de alb și altele. Apoi redați în format RAW (.DNG) folosind o interfață inspirată de aparatele foto Alpha.

Caracteristici și comenzi inspirate de aparatele foto Alpha

Toate imaginile de pe ecran au exclusiv rol informativ.

Rețeaua 5G și disponibilitatea pot să difere în funcție de țară, de operator, de versiunea software și de mediul de utilizare.

Obiectivul are distanță focală echivalentă cu 35 mm.

Specificaţii şi funcţii

Dotat cu cele mai recente tehnologii foto, audio și de afișaj Sony, Xperia 5 II vă permite să capturați, să creați, să redați și să partajați mai rapid ca oricând. Totul într-un design compact, ușor de folosit cu o mână și care încape în buzunar.
  • Focalizare automată a ochilor în timp real pentru oameni și animale

  • Defilare cursivă pe un afișaj cu rată de reîmprospătare la 120 Hz

  • Afișaj OLED HDR FHD+ de 6,1” cu raport de aspect CinemaWide™ 21:9

  • Înregistrare film HDR 4K la ralanti cu 120 cps

  • Platformă Qualcomm® Snapdragon™ 865 pentru dispozitive mobile

Dimensiuni
158 x 68 x 8 mm
Greutate
163 g
Rezistență la apă
Rezistență la apă (IP65/68)
Număr cartele SIM
Caracteristică Dual SIM hibridă
Capacitate
4.000 mAh
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor