Xperia 5

Experiență de vizualizare mai largă, design mai elegant

Bucurați-vă de o vizualizare de înaltă calitate pe un afișaj uimitor cu raport de aspect CinemaWide™ 21:9. Surprindeți orice scenă cu o focalizare perfectă grație unui sistem cu trei camere foto și lăsați-vă captivat de cele mai recente tehnologii audio. Xperia 5 vă oferă cele mai recente experiențe de la Sony, cu un design elegant, conceput pentru a se potrivi în mâna dvs.

SMARTPHONE-URI

Xperia 5 - afișaj OLED HDR FHD+ de 6,1" cu raport de aspect CinemaWide 21:9 | Sistem cu trei camere foto

Xperia 5
Imagine cu Xperia 5 - afișaj OLED HDR FHD+ de 6,1" cu raport de aspect CinemaWide 21:9 | Sistem cu trei camere foto

redblue

EISA 2019-2020: FA pe ochi

Design

Dimensiunile și potrivirea perfecte

Un frumos design atemporal și simetric, cu un cadru de metal realizat cu precizie și testat la dimensiunile și potrivirea optime pentru mâna dvs.

Exprimați-vă stilul cu ajutorul culorilor

Cu 4 culori dintre care puteți alege, Xperia 5 vă oferă un design uimitor, armonie perfectă și stil.

Cameră

Trei aparate foto, trei obiective, posibilități nelimitate

Cu un obiectiv superangular de 16 mm, unul de 26 mm și un teleobiectiv de 52 mm pentru portrete, sunteți gata pentru orice. Tehnologii avansate ale camerelor Sony α: funcția de Focalizare automată asupra ochilor și funcția SteadyShot™ pentru clipuri fluide.

FA pe ochi precisă

Fixați mai rapid focalizarea asupra subiectului și creați imagini de neuitat cu tehnologia Focalizare automată asupra ochilor, cu precizie ridicată.

Display

Divertisment dezlănțuit

Bucurați-vă de filme cu raportul de aspect cinematografic în care acestea au fost menite să fie vizionate. Afișajul OLED HDR FHD+ de 6,1” cu raport de aspect CinemaWide 21:9 reprezintă modul perfect de a vă bucura de filme, seriale TV și jocuri, cu culori strălucitoare și detalii clare.

Lăsați-vă captivat de filme și de muzică

Dolby Atmos® adaptează experiența absolută de sunet de nivel cinematografic, creând o atmosferă sonoră puternică, ce plutește deasupra și în jurul dvs., iar acum vă puteți bucura de această experiență de nivel cinematografic pentru filme și muzică, indiferent unde mergeți.

Jocuri

Intensificați nivelul jocului

Xperia 5 este un dispozitiv puternic pentru jocuri: grație afișajului cu raport de aspect CinemaWide 21:9, vedeți mai multă acțiune și puteți înfrunta cu succes competitorii. Programul nostru de completare unic Optimizare jocuri vă va intensifica modul de joc.

© 2019 Epic Games, Inc. All rights reserved. Epic, Epic Games, sigla Epic Games, Fortnite și Fortnite (cu text stilizat) sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Epic Games, Inc. în SUA și în alte țări.

Performanță

Cel mai puternic procesor al nostru de până acum

Cea mai recentă platformă Qualcomm® Snapdragon™ 855 pentru dispozitive mobile are putere și performanțe excepționale și poate face față cu brio aplicațiilor și jocurilor dvs.

Descoperiți Xperia 5

Cele mai recente tehnologii audio, de afișaj și de aparat foto, într-un smartphone cu design superb. Cu afișaj OLED HDR FHD+ de 6,1” cu raport de aspect CinemaWide 21:9, sistem cu trei camere foto și sunet Dolby Atmos®, Xperia 5 asigură cele mai bune experiențe pe care doar Sony le poate oferi.

Design

Conceput pentru a se potrivi în mâna dvs.

Aspectul atemporal al modelului Xperia 5 este conceput cu o simetrie atrăgătoare, pentru a se potrivi ușor și confortabil în mâna dvs.

Vedeți mai multe, realizați mai multe

Afișajul OLED de 6,1” cu raport de aspect CinemaWide 21:9 vă oferă spațiu pentru a realiza mai multe și face ca multitaskingul să fie facil în doar 3 pași. Veți vedea mai multe cu 2 ferestre deschise pe afișajul cu raport de aspect de 21:9. De exemplu, vizionarea clipurilor video în timp ce trimiteți mesaje text prietenilor.

Multitasking pentru prezentări și e-mail
Lucrați eficient

Prezentări și e-mail

Multitasking pentru hărți și mesagerie
Navigați în timp ce conversați prin mesaje de discuții

Hărți și mesagerie

Multitasking pentru clipuri video și medii de socializare
Utilizați medii de socializare în timp ce vizionați clipuri video

Clipuri video și medii de socializare

Descoperiți culoarea care vi se potrivește

Xperia 5 este disponibil într-o gamă variată de culori, pentru a se potrivi stilului dvs.

Sticlă Corning® Gorilla® Glass 6
Gata de mers oriunde

Xperia 5 are sticlă Corning® Gorilla® Glass 6 pe părțile din față și din spate, pentru durabilitate și protecție excelente.

Clasificare IP65/68
Rezistent la apă și praf

Indiferent unde mergeți, apa și praful nu au nicio șansă să afecteze modelul Xperia 5 grație designului cu clasificare IP65/68.

Cameră

Focalizare permanentă cu un sistem cu trei camere foto

Pentru a imortaliza scena așa cum v-o amintiți, Xperia 5 are tehnologii avansate de la Sony Alpha, inclusiv Focalizare automată asupra ochilor. Sistemul cu trei camere foto redă imagini frumoase, chiar și în condiții de lumină difuză: obiectiv superangular de 16 mm, obiectiv versatil de 26 mm și obiectiv pentru portrete de 52 mm.

Obiectiv de 16 mm
Obiectiv superangular de 16 mm

Alegeți obiectivul de 16 mm atunci când doriți să surprindeți totul în imagine.

Cameră de 26 mm
Obiectiv versatil de 26 mm

Alegeți obiectivul versatil de 26 mm cu stabilizare optică a imaginii pentru majoritatea situațiilor de fotografiere și pentru scenele cu lumină difuză.

Obiectiv de 52 mm
Cameră de 52 mm pentru portrete

Alegeți obiectivul de 52 mm pentru a vă apropia de subiect.

Fixare mai rapidă cu funcția Focalizare automată asupra ochilor

În fotografia de portret, este important să focalizați precis asupra ochilor subiectului. Veți descoperi tehnologia Focalizare automată asupra ochilor de la Sony Alpha și în Xperia 5, pentru a putea realiza portrete frumoase cu familia și prietenii.

Fotografiere continuă cu AF/AE de până la 10 cps

Cu fotografierea continuă de până la 10 cps grație funcției de urmărire AF/AE (Focalizare automată/Expunere automată), puteți realiza imagini focalizate cu expunere echilibrată în modul de fotografiere în serie. Iar cu funcția de urmărire Focalizare automată asupra ochilor, imaginile sunt focalizate perfect chiar și atunci când subiectul se mișcă.

Tehnologie de aparat foto Sony Alpha

Acest procesor BIONZ X™ pentru dispozitive mobile aduce cele mai bune tehnologii de pe aparatele foto Sony Alpha pe dispozitivele Xperia. Pe lângă funcțiile Focalizare automată asupra ochilor și AF/AE de până la 10 cps, caracteristica de reducere a zgomotului RAW și controalele avansate în modul manual vă oferă libertatea creativă pentru a realiza imagini uimitoare în lumină difuză, cu un nivel minim de zgomot.

Senzor de 1/2,6 inchi și un obiectiv F1,6 strălucitor
Perfect pentru fotografierea în lumină difuză

Cu Xperia 5, este ușor să realizați fotografii extraordinare în lumină difuză. Aparatul foto principal are un senzor mare de 1/2,6 inchi și un obiectiv F1,6 strălucitor. În combinație cu caracteristicile OIS și de reducere a zgomotului RAW, rezultatul final este o fotografie clară și detaliată.

Mod manual cu control complet
Preluați controlul cu modul manual

Modul manual vă oferă controlul complet asupra setării ISO, valorii expunerii și balansului de alb pe Xperia 5, alături de alte setări avansate. Cu o viteză a declanșatorului de până la 30 de secunde, este simplu să surprindeți frumoase dâre de lumină.

Înregistrați filme cu un efect cinematografic

Împreună cu inginerii Sony din divizia de camere digitale de filmat, am creat funcția Cinema Pro, bazată pe camere utilizate de creatori adevărați. Aceasta vă oferă acces la presetări de gestionare a culorilor Asp. profesionale, raport de aspect de 21:9, rezoluție 4K HDR și setări la 24 cps

Dați filmelor realizate în viața de zi cu zi o culoare de nivel cinematografic

Cu 8 presetări de gestionare a culorilor Asp. de nivel profesional, puteți da filmelor efecte ale diverselor stiluri cinematografice.

Interacționează cu aparate foto Sony Alpha

Xperia 5 este însoțitorul perfect pentru Sony Alpha: folosiți dispozitivul Xperia ca afișaj la distanță și controlați în mod wireless setările și fotografiile cu Imaging Edge™ pentru dispozitive mobile.

Display

Apropiați-vă de experiența veritabilă de film

Afișajul cu raport de aspect CinemaWide 21:9 oferă o experiență de vizionare cinematografică, cu o precizie a culorilor ce asigură imagini care se ridică la nivelul viziunii creatorului.

Vizionați filme așa cum și-au dorit-o creatorii acestora

Modul Creator oferă o precizie și o reproducere excepționale a culorilor pentru orice conținut video, inclusiv vizionarea filmelor pe Netflix . Afișajul OLED HDR FHD+ de 6,1” cu raport de aspect CinemaWide 21:9 oferă o experiență de vizionare extraordinară a filmelor, așa cum au fost menite să fie văzute.

Vizionați sezonul al treilea din Stranger Things pe Netflix. Este vara anului 1985 și atmosfera se încinge în Hawkins, Indiana. Dar nu este vorba doar de soare, artificii sau iubiri de vară; ceva se petrece în adânc și pare diferit de ce a fost până acum.

Tehnologia TV BRAVIA® de la Sony în mâinile dvs.

Procesorul X1™ pentru dispozitive mobile, susținut de tehnologia TV BRAVIA, asigură remasterizare HDR pentru tot ceea ce vizionați, astfel încât vă bucurați de contrast, culori și claritate mai ridicate

Beneficiați de sunet de calitate cinematografică cu Dolby Atmos

Dolby Atmos creează o atmosferă puternică de sunet, pentru o experiență de divertisment cu adevărat spectaculoasă, ce plutește deasupra și în jurul dvs. Reglat în colaborare cu Sony Pictures Entertainment, indiferent dacă vizionați filme sau ascultați muzică, Xperia 5 analizează orice sursă audio și vă transportă de la ordinar la extraordinar.

Jocuri

Duceţi-vă jocurile la nivelul următor

Afișajul cu raport de aspect CinemaWide 21:9 este perfect pentru jocuri, oferindu-vă o vedere mai extinsă și nerestricționată a jocului. Programul nostru de completare original Optimizare jocuri este conceput să îmbunătățească experiența de joc, atât la redare, cât și la partajare.

© 2019 Gameloft. Toate drepturile rezervate. Producătorii, mașinile, numele, mărcile și imaginile asociate sunt mărci comerciale și/sau materiale cu drepturi de autor ale proprietarilor respectivi.

Performanță

Putere și performanțe de vârf

Platforma Qualcomm® Snapdragon™ 855 pentru dispozitive mobile are suport de conectare 4G multi-gigabit, procesor și procesor grafic mai rapide și eficiență energetică îmbunătățită.

Antene special proiectate
Suport de conectare extrem de rapid

Antenele special proiectate ale modelului Xperia 5 sunt amplasate în diverse părți ale telefonului, pentru a reduce interferențele și a accelera vitezele de descărcare și încărcare.

Memorie RAM de 6 GB și memorie internă de 128 GB
Mai mult spațiu de stocare, multitasking de nivel superior

Xperia 5 este dotat cu memorie RAM de 6 GB și memorie internă de 128 GB, astfel că aveți spațiu de stocare pentru toate nevoile și vă bucurați de performanțe excelente de multitasking.

Fantă pentru cartele microSD™
Extindeţi-vă memoria

Datorită fantei care acceptă cartele microSD™, puteți extinde capacitatea de stocare a telefonului cu până la 512 GB.

Suport de conectare optim

Xperia 5 are „Suport de conectare inteligent”, o tehnologie care folosește bibliotecile din rețeaua neurală Sony pentru a analiza semnale Wi-Fi și a anticipa problemele de conectare. Xperia 5 stabilește calitatea rețelei curente și comută automat la LTE când anticipează probleme de calitate a conexiunii. Cu Xperia, vă conectați întotdeauna la cea mai bună rețea disponibilă.

Baterie

Încărcare rapidă atunci când aveți nevoie

Xperia 5 are un încărcător rapid în cutie, astfel că puteți atinge o încărcare de 50 % în doar 30 de minute. Tehnologiile noastre de încărcare mențin bateria în stare bună de funcționare pentru mai mult timp. Funcția Îngrijire baterie împiedică supraîncărcarea telefonului, în timp ce funcția de încărcare adaptivă de la Xperia monitorizează telefonul în timp ce se încarcă, pentru a se asigura că bateria nu este suprasolicitată.

Audio

Sunetul a fost reconceput pentru rezoluția înaltă

Fiecare pistă este mai aproape de înregistrarea originală datorită calităţii audio de înaltă rezoluţie şi tehnologiei DSEE HX™. Grație difuzoarelor stereo încorporate, veți auzi muzica preferată tare și clar, iar funcția audio de înaltă rezoluție wireless face ca totul să sune excelent atunci când ascultați în mod wireless.

Toate imaginile de pe ecran au doar scop ilustrativ.

Specificaţii

Afișaj OLED HDR FHD+ de 6,1” cu raport de aspect CinemaWide 21:9, cu sistem cu trei camere foto și Focalizare automată asupra ochilor.
  • Sistem cu trei camere foto, de 16 mm, 26 mm și 52 mm

  • Focalizare automată asupra ochilor

  • Afișaj OLED HDR FHD+ cu raport de aspect CinemaWide 21:9

  • Remasterizare HDR

  • Platformă Qualcomm® Snapdragon™ 855 pentru dispozitive mobile

Dimensiuni
158 x 68 x 8,2 mm
Greutate
164 g
Rezistență la apă
Rezistență la apă (IP65/68)
Număr cartele SIM
Un singur SIM, Dual SIM
Capacitate
3.140 mAh
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor