Dimensiune

DIMENSIUNI
166 × 72 × 7,9 mm

Greutate

GREUTATE
181 g

Afișaj

DIMENSIUNE ECRAN
Afișaj de 6,5", cu raport de aspect CinemaWide™ 21:9
REZOLUȚIE ECRAN
OLED 4K HDR (3.840 x 1.644)
FUNCȚII
Mod Creator „oferit de CineAlta” - inspirat de reproducerea culorilor realizată de monitor master, DCI-P3 100 %, ITU-R BT.2020 (REC.2020), punct de alb D65 ca sursă de iluminat, gradație a nuanțelor pe 10 biți, X1™ pentru dispozitive mobile, reducere a neclarității provocate de mișcare
FORMAT REDARE IMAGINE
JPEG, GIF, PNG, BMP, WebP, WBMP, HEIF, DNG, CR2, NEF, NRW, ARW, RW2, ORF, RAF, PEF, SRW
FORMAT REDARE VIDEO
H.263, H.264, H.265, MPEG-4 Video, AV1, VP8, VP9

Durabilitate

REZISTENȚĂ LA APĂ
Rezistență la apă (IP65/68)
DURABILITATE
Sticlă Corning® Gorilla® Glass 6

Aparat foto

CAMERĂ
Sistem cu trei camere foto

Aparat Foto Posterior (1)

REZOLUȚIE
12 MP
DIMENSIUNE
Senzor de imagine Exmor RS™ pentru dispozitive mobile, de 1/1,7”
DIAFRAGMĂ
F1,7
DISTANȚĂ FOCALĂ
24mm
CÂMP VIZUAL
82°

Aparat Foto Posterior (2)

REZOLUȚIE
12 MP
DIMENSIUNE
1/3,4"
DIAFRAGMĂ
F2,4
DISTANȚĂ FOCALĂ
70 mm
CÂMP VIZUAL
34°

Aparat Foto Posterior (3)

REZOLUȚIE
12 MP
DIMENSIUNE
Senzor de imagine Exmor RS™ pentru dispozitive mobile, de 1/2,55”
DIAFRAGMĂ
F2,2
DISTANȚĂ FOCALĂ
16 mm
CÂMP VIZUAL
124°

Funcții Aparat Foto

CARACTERISTICI DE FOTOGRAFIERE
Obiective de calitate ZEISS® calibrate special pentru Xperia 1 II, strat de acoperire ZEISS® T*, AF/AE de până la 20 de cadre/s, până la 60 de operațiuni de calcul pe secundă pentru AF/AE continuă, FA pe ochi în timp real pentru oameni și animale, fotodiodă dublă, 3D iToF, RGB-IR, OIS pentru fotografii, bliț foto, lumină foto, zoom optic 3x (echivalent cu obiectiv de 70 mm), zoom digital 3x (obiectiv de 16, 24 și 70 mm), fotografii la standard HDR (High Dynamic Range - Interval dinamic ridicat)
FORMAT CAPTURĂ IMAGINE
JPEG, RAW

Înregistrare Video

FUNCȚII
Cinematography Pro „oferită de CineAlta", Înregistrare film HDR 4K la 24, 25, 30 și 60 de cadre/s, OIS și EIS Video, SteadyShot™ optic (stabilizare video OIS/EIS hibridă) și SteadyShot™ cu mod Activ inteligent (stabilizare pe 5 axe), filtru inteligent pentru vânt, redare lentă (120 de cadre/s)
FORMAT ÎNREGISTRARE VIDEO
mp4 (AVC264, HEVC265)

Aparat Foto Frontal (1)

REZOLUȚIE
8 MP
DIMENSIUNE
1/4"
DIAFRAGMĂ
F2,0
CÂMP VIZUAL
84°
FUNCȚII
Fotografii la standard HDR (High Dynamic Range - Interval dinamic ridicat), SteadyShot™ cu mod Activ inteligent (stabilizare pe 5 axe), Portret selfie, bliț afișaj, declanșare la zâmbet și la mișcarea mâinii

Sunet

ÎNALTĂ REZOLUȚIE
Sunet de înaltă rezoluție, sunet de înaltă rezoluție în sistem wireless, LDAC
ALTE CARACTERISTICI
Mufă audio de 3,5 mm, 360 Reality Audio, decodificare hardware 360 Reality Audio, difuzoare stereo frontale, Dolby Atmos® , DSEE Ultimate, înregistrare stereo, sunet HD Qualcomm® aptX™
FORMAT REDARE
AAC-LC, AAC+, eAAC+, AAC-ELD, AMR-NB, AMR-WB, FLAC, MP3, MIDI, Vorbis, PCM, Opus, ALAC, DSD, format 360 Reality Audio pentru muzică
FORMAT ÎNREGISTRARE
AAC-LC , AAC+, AAC-ELD, AMR-NB, AMR-WB

Divertisment

FUNCȚII
Jocuri la distanță PS4, compatibilitate control prin DUALSHOCK®4, Optimizare jocuri, Dynamic Vibration System

Memorie și Stocare

RAM
8 GB
MEMORIE INTERNĂ
UFS de 256 GB
MEMORIE EXTERNĂ
Suport pentru carduri microSDXC (până la 1 TB)

Capacitate SIM

NUMĂR CARTELE SIM
O singură cartelă SIM
TIP SIM
Nano SIM

Sistem de Operare

VERSIUNE
Android™ 10

Procesor

CPU
Platformă Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G pentru dispozitive mobile

Baterie

CAPACITATE
4.000 mAh
TIP ÎNCĂRCARE
Încărcare rapidă prin USB Power Delivery (USB PD), încărcare wireless Qi
ALTE CARACTERISTICI
Încărcare adaptivă Xperia, Îngrijire baterie, mod STAMINA

Rețele

2G BAND
GSM GPRS/EDGE (benzile 850, 900, 1800, 1900)
3G BAND
UMTS HSPA+ (benzile 1, 2, 4, 5, 6, 8, 19)
4G BAND
LTE Cat19/Cat13 (benzile 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 19, 20, 25, 26, 28, 29, 32, 34, 38, 39, 40, 41, 46, 66) / LTE 6CA/2CA
5G BAND
Benzile n1, n3, n28, n78

Suport de Conectare

Wi-Fi
IEEE802.11a/b/g/n (2,4 GHz)/n (5 GHz)/ac/ax/Wi-Fi MIMO 2x2
LOCAȚIE
A-GPS, A-GLONASS, Beidou, Galileo, QZSS
BLUETOOTH
Tehnologie wireless Bluetooth® 5.1
TIP USB
Type-C™
VERSIUNE USB
Ver. 3.1
ALTE CARACTERISTICI
Suport de conectare inteligent, Google Cast, ieșire video/imagine prin DisplayPort, suport pentru cablu Type-C sau cablu adaptor USB-C la HDMI (DisplayPort 4K la 60 de cadre/s)

Senzori

TIP SENZOR
Senzorul de amprentă

Accesibilitate

ACCESIBILITATE
Compatibilitate proteză auditivă (HAC), dispozitiv de telecomunicații pentru surzi (TTY), comandă rapidă la tasta de volum/cititoare de ecran: Selectare vorbire, TalkBack, text redat prin vorbire/afișaj: dimensiune font, dimensiune afișaj, factor de mărire, corectare culori, inversare culori, cursor mouse de dimensiuni mari, eliminare animații/comenzi de interacțiune: meniu Accesibilitate, acces la comutator, clic după ce indicatorul mouse-ului se oprește, terminare apel cu butonul de pornire, rotire automată ecran, întârziere la atingere continuă, vibrații/audio și text pe ecran: sunet mono, legende/experimental: text cu contrast ridicat

Opţiuni de culoare

purpleblack

Caracteristici

Viteză mai mare, mai multe posibilități

Viteză mai mare, mai multe posibilități - suport conectare 5G

O conexiune 5G este poarta dvs. către noi posibilități. Extrem de rapidă, conexiunea 5G are un grad ridicat de răspuns, cu latență redusă și lățime de bandă mare. Puteți să redați în flux, să descărcați sau să încărcați fișiere mari de înaltă calitate, precum clipuri video 4K și imagini la rezoluție completă în câteva secunde, fără bătăi de cap. 

Xperia 1 II cu tehnologie împrumutată de la camerele Alpha 9

Tehnologie profesională de la aparatele foto Alpha

Nu a mai existat un aparat foto de smartphone care să fotografieze precum Xperia 1 II. A fost dezvoltat în cooperare cu inginerii dn spatele celor mai recente aparate foto seria Alpha 9, recunoscute pentru tehnologia de focalizare automată de vârf în domeniu. Xperia 1 II dispune de suport RAW, de o funcție Focalizare automată pe ochi, prin care se poate focaliza acum și pe oameni, și pe animale, precum și de o interfață cu design reproiectat, care are noi controale manuale și un buton obturator hardware, totul pentru a satisface cerințele fotografilor profesioniști.

Obiectiv ZEISS

Calitate ZEISS uimitoare în dispozitivul dvs. Xperia

Sistem optic ZEISS calibrat special pentru smartphone-ul Xperia. Stratul de acoperire ZEISS T* contribuie la contrast și redare rafinate, reducând reflexiile.

AF/AE de până la 20 cps

Imortalizați ceea ce până acum era imposibil cu AF/AE de până la 20 de cadre/s

Xperia 1 II poate imortaliza momentele așa cum nu o face niciun alt smartphone. Cu funcția de fotografiere continuă în serie de până la 20 de cadre/s, cu focalizare automată și expunere automată, puteți imortaliza sute de momente în câteva secunde, iar cu viteza conexiunii 5G, puteți să încărcați și faceți o copie de rezervă tuturor fișierelor.

Până la 60 de operațiuni de calcul pe secundă pentru AF/AE continuă[

Până la 60 de operațiuni de calcul pe secundă pentru AF/AE continuă

Mențineți-vă concentrarea, indiferent ce se întâmplă în fața dvs. Xperia 1 II calculează continuu focalizarea automată și expunerea, de până la 60 de ori pe secundă. Iar cu noi algoritmi pentru performanță și precizie a focalizării automate, realizați fotografii clare și focalizate, chiar și în cazul scenelor cu mișcări rapide.

Zone de focalizare automată

Senzor conceput pentru viteză

Focalizați rapid în orice condiții cu sistemul nostru inovator. Un senzor cu fotodiodă dublă oferă focalizare rapidă și de exactă. Cu un sistem de FA care numără 247 de puncte de FA cu detecția fazei și care acoperă aproape 70% din senzor, fixarea se realizează în doar 0,03 secunde. În plus, cu un senzor inovator 3D iToF (indirect Time-of-Flight) pentru fotografiere în condiții de lumină scăzută, veți obține o focalizare precisă în orice condiții. La bază stau senzorul de imagine Exmor RS™ mare, de 1/1,7” și motorul de procesare BIONZ X™ pentru dispozitive mobile, cu putere de procesare mare.

Interfață FA pe ochi în timp real

Încercați funcția FA pe ochi în timp real – pentru oameni și animale

Realizați portrete uimitoare cu subiecți umani și animale, deoarece funcția perfectă de Focalizare automată asupra ochilor le dă vioiciune și sclipire.

Un bărbat care joacă fotbal pe întuneric

Focalizare rapidă, chiar și în lumină difuză

În scenele cu lumină scăzută sau limitată, vă puteți bucura de focalizare automată rapidă, chiar și atunci când subiectul se mișcă, grație a trei tehnologii puternice care acționează combinat: un senzor iToF 3D, motorul BIONZ X™ pentru dispozitive mobile și senzorul de dimensiuni mari Exmor RS™ pentru dispozitive mobile.

Comenzi Photography Pro

Descoperiți fotografiatul profesionist – inspirat de Alpha

Cu Xperia 1 II, veți descoperi comenzi care se găsesc de obicei pe aparate foto profesionale. Puteți să alegeți setările automate sau să controlați manual valoarea ISO, viteza declanșatorului, balansul de alb și altele, apoi să redați în format RAW (.DNG) cu o interfață inspirată de aparatele foto Alpha.

Distanță focală 3x + senzor iToF 3D

Alegeți distanța focală pentru fotografia potrivită

Pentru adevărata libertate de creație, Xperia 1 II are trei obiective cu distanțe focale versatile: 16 mm, 24 mm și 70 mm. Sistemul optic este ZEISS de înaltă calitate, pentru imagini creative la înălțimea așteptărilor.

Xperia 1 II conectat la o cameră Alpha 7 M3

Interacționează cu aparate foto Sony Alpha

Xperia 1 II este însoțitorul perfect pentru aparatele foto Sony Alpha. Utilizați dispozitivul Xperia ca afișaj la distanță și controlați setările și fotografiile în mod wireless cu aplicația mobilă Imaging Edge™.

Cinematography Pro oferită de CineAlta

Cinema Pro „oferită de CineAlta” – înregistrare film 21:9

Înregistrați filme cu parametri și setări de culoare similare cu cele ale profesioniștilor. Expertiza inginerilor noștri care creează camere de cinema digitale, presetările de gestionare a culorilor Asp., raportul de aspect de 21:9, rezoluția HDR 4K și frecvența de 24 de cadre/s vă asigură toate instrumentele de care aveți nevoie. Iar cu o conexiune 5G, puteți partaja în câteva secunde ceea ce tocmai ați înregistrat.

HDR 4K la 120 cps

O interfață concepută să vă ofere control creativ

Interfața utilizator îmbunătățită Cinema Pro „oferită de CineAlta” are caracteristici ușor de controlat, cum ar fi ghidaje de încadrare, viteză declanșator (unghi), focalizare automată tactilă, expunere automată, balans de alb manual și altele.

Filtru anti-vânt inteligent

Înregistrați clipuri video cu sunet mai bun, grație filtrului inteligent de eliminare a zgomotului produs de vânt

Dispozitivul Xperia 1 II este dotat cu tehnologia noastră de separare audio, de vârf în domeniu, pentru filtrarea foarte eficientă a zgomotului produs de vânt.

Presetări Look pentru gestionarea culorilor

Având la dispoziție opt setări de culoare diferite, puteți aplica asupra clipurilor dvs. video diferite stiluri regăsite în cinematografie.

„The King” pe Netflix

Afișaj OLED HDR 4K de 6,5” cu raport de aspect CinemaWide™ 21:9

Bucurați-vă de filme la nivelul viziunii creatorilor și încercați un raport de aspect cinematografic cu afișajul OLED HDR 4K de 6,5" cu raport de aspect CinemaWide 21:9. Noua tehnologie de reducere a neclarității cauzate de mișcare micșorează întârzierea dintre cadre, pentru imagini mai clare. În combinație cu sunetul Dolby Atmos®, este o experiență de vizionare fără compromisuri. În plus, grație suportului de conectare 5G, puteți să descărcați mai rapid conținutul sau să redați în flux la o calitate mai mare.

Grafic spațiu de culoare

Reproducere profesională a culorilor 

Inspirat de tehnologiile profesionale Sony Master Monitor de reproducere a culorilor, utilizate de studiouri de producție de top de la Hollywood, bucurați-vă de o precizie fără precedent cu modul Creator „oferit de CineAlta”, pentru a aduce conținutul la viață așa cum și-au imaginat creatorii, inclusiv seriale și filme Netflix.

Xperia 1 II lângă un televizor BRAVIA

Tot conținutul, remasterizat la perfecțiune

Procesorul X1™ pentru mobil integrează tehnologia de remasterizare BRAVIA HDR în tot ceea ce vizionați. Chiar și conținutul redat în flux va avea mai mult contrast, mai multă culoare și claritate.

Sunet Dolby Atmos®

Sunet de calitate cinematografică – Dolby Atmos® reglat în colaborare cu Sony Pictures Entertainment

Vizionarea filmelor cu Dolby Atmos® este o experiență captivantă, iar sunetul multidimensional este direcționat în jurul și deasupra dvs. Acum vă puteți bucura de sunet Dolby Atmos® reglat în colaborare cu Sony Pictures Entertainment, la căști cu fir și wireless sau la difuzoarele stereo frontale.

360 Reality Audio.

Captivantă. Realistă. Descoperiți 360 Reality Audio.

Lăsați-vă captivat de sunet. La fel de real precum ați fi la un concert sau alături de artist în studioul de înregistrări. Cu 360 Reality Audio, muzica nu a fost niciodată atât de captivantă și de reală.

Mai multe despre 360 Reality Audio

Interfață 360 Reality Audio

Conceput pentru 360 Reality Audio 

Dispozitivul Xperia 1 II a fost proiectat pentru funcția 360 Reality Audio cu decodificare hardware unică pentru a optimiza calitatea sunetului atunci când ascultați muzică pe Tidal.

Sunet stereo veritabil

Auziți totul cu difuzoare frontale cu adevărat stereo

Difuzoarele stereo din Xperia 1 II sunt amplasate în partea din față a telefonului, pentru sunet stereo realist, puternic și echilibrat.

Mufă audio de 3,5 mm

O experiență audio mai bună – cu fir sau wireless

Utilizați mufa audio de 3,5 mm sau conectați-vă în mod wireless – alegerea vă aparține. Tehnologia de sunet din dispozitivul Xperia 1 II a fost supervizată de experți audio pentru a beneficia de o separare stereo mai bună și de un spațiu sonor natural, indiferent dacă ascultați muzica proprie sau redați în flux – chiar și la standard 360 Reality Audio.

Sigle sunet de înaltă rezoluţie, sunet de înaltă rezoluţie wireless și LDAC

Sunet de calitate superioară 

Cu sunetul de înaltă rezoluție sau cu sunetul de înaltă rezoluție în sistem wireless și LDAC, puteți asculta muzică cu dinamism și detalii care depășesc chiar și nivelul de calitate CD. Reproduce întregul interval de sunet, astfel că îl auziți la înălțimea așteptărilor artiștilor.

Siglă DSEE Ultimate

Realizați conversia ascendentă a tot ce ascultați cu DSEE Ultimate

Funcția DSEE Ultimate a fost creată pentru a îmbunătăți calitatea muzicii digitale folosind AI pentru a îmbunătăți automat frecvența audio și rata de biți în timp real. Sunt îmbunătățite atât intervalul de sunete înalte, cât și cel de sunete joase, ceea ce duce piesele mai aproape de calitatea de sunet de înaltă rezoluție. Funcția se poate utiliza cu căști wireless sau cu fir, pe fișiere locale și chiar și în servicii de redare în flux.

Controler DUALSHOCK®4

Preluați controlul cu un controler wireless DUALSHOCK®4

Pentru mai mult divertisment în deplasare, puteți să conectați dispozitivul Xperia 1 II la un controler DUALSHOCK 4 și să jucați jocuri Android.

Ecran de joc

Jocuri de înaltă performanță

În modul Performanță, puteți maximiza viteza de răspuns tactil și frecvența de cadre, pentru un stil de joc îmbunătățit. De asemenea, puteți alege modul de autonomie a bateriei, pentru a extinde timpul de joc. 

Platformă Qualcomm® Snapdragon™ 865 pentru dispozitive mobile

Încercați cea mai recentă platformă Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G pentru dispozitive mobile

Platforma Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G pentru dispozitive mobile și sistemul modem-RF Snapdragon X55 5G vă permit să vă jucați, să fotografiați, să realizați diverse activități și să vă conectați așa cum nu ați fi crezut că este posibil, cu viteze 5G multi-gigabit uimitoare și performanță îmbunătățită grație procesorului și procesorului grafic, mai rapide cu 25 % față de modelul anterior.

Baterie de 4.000 mAh

Baterie puternică de 4.000 mAh, cu încărcare rapidă

Cu o baterie 4.000 mAh, aveți suficientă energie să faceți față întregii zile. Atunci când trebuie să creșteți nivelul bateriei, puteți încărca rapid până la 50% în doar 30 de minute.

încărcare wireless

Încărcare wireless rapidă și convenabilă

Lăsați jos dispozitivul Xperia 1 II și bateria începe să se încarce.

Interfață pentru întreținerea bateriei

O baterie puternică pentru utilizare pe termen lung

Tehnologiile noastre de încărcare mențin bateria în stare bună de funcționare pentru mai mult timp. Funcția Îngrijire baterie împiedică supraîncărcarea telefonului, iar funcția de încărcare adaptivă de la Xperia monitorizează telefonul în timp ce se încarcă, pentru a se asigura că bateria nu este suprasolicitată. 

Xperia 1 II stropit cu apă

Frumos și puternic

Dispozitivul Xperia 1 II este puternic și rapid, beneficiind și de clasificare IP65/68 privind rezistența la apă și fiind acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 6® pe ambele părți, ceea ce îl face solid și îi dă un aspect frumos.

Ferestre multiple

Vedeți mai multe și realizați mai multe cu funcția Ferestre multiple

Ecranul cu raport de aspect CinemaWide™ 21:9 creează cu ușurință două secțiuni – fiind perfect pentru navigarea pe web și vizionarea unui clip video în același timp.

Imagine cu Xperia 1 II - afișaj OLED HDR 4K de 6,5" cu raport de aspect CinemaWide 21:9 | Sistem cu trei camere foto