Xperia 1 II

Construit pentru viteză

Xperia 1 II stabilește un nou standard de viteză pentru smartphone. Acesta oferă tehnologii noi și suport de conectare 5G, dar și un aparat foto dezvoltat alături de inginerii Sony Alpha, pentru focalizare automată rapidă. Iar cu afișajul OLED HDR 4K de 6,5” cu raport de aspect CinemaWide 21:9, puteți vedea totul la o calitate uimitoare.

TOATE SMARTPHONE-URILE

Xperia 1 II - afișaj OLED HDR 4K de 6,5" cu raport de aspect CinemaWide 21:9 | Sistem cu trei camere foto

Xperia 1 II
Xperia 1 II în versiunea de culoare neagră

purpleblack

Premiat
Sigla de câștigător al premiului Red Dot 2021 acordat modelului Xperia 1 II
Viteză mai mare, mai multe posibilități - suport conectare 5G

O conexiune 5G este poarta dvs. către noi posibilități. Extrem de rapidă, conexiunea 5G are un grad ridicat de răspuns, cu latență redusă și lățime de bandă mare. Puteți să redați în flux, să descărcați sau să încărcați fișiere mari de înaltă calitate, precum clipuri video 4K și imagini la rezoluție completă în câteva secunde, fără bătăi de cap. 

Pentru fotografi
Tehnologie profesională de la aparatele foto Alpha

Nu a mai existat un aparat foto de smartphone care să fotografieze precum Xperia 1 II. A fost dezvoltat în cooperare cu inginerii dn spatele celor mai recente aparate foto seria Alpha 9. Xperia 1 II are suport RAW, funcție Focalizare automată pe ochi, prin care se poate focaliza și pe oameni, și pe animale, precum și o interfață cu design reproiectat, cu noi controale manuale și un buton obturator hardware, pentru a satisface cerințele fotografilor profesioniști.

Obiectiv ZEISS
Calitate ZEISS uimitoare în dispozitivul dvs. Xperia

Sistem optic ZEISS calibrat special pentru smartphone-ul Xperia. Stratul de acoperire ZEISS T* contribuie la contrast și redare rafinate, reducând reflexiile.

Fotografiere în serie cu până la 20 cps cu focalizare și expunere automate
Fotografiați cu până la 20 cps, cu FA/EA

Xperia 1 II poate imortaliza momentele așa cum nu o face niciun alt smartphone. Cu funcția de fotografiere continuă în serie de până la 20 de cadre/s, cu focalizare automată și expunere automată, puteți imortaliza sute de momente în câteva secunde, iar cu viteza conexiunii 5G, puteți să încărcați și faceți o copie de rezervă tuturor fișierelor.

Calculare FA/EA continuă, de până la 60 de ori pe secundă

Mențineți-vă concentrarea, indiferent ce se întâmplă în fața dvs. Xperia 1 II calculează continuu focalizarea automată și expunerea, de până la 60 de ori pe secundă. Iar cu noi algoritmi pentru performanță și precizie a focalizării automate, realizați fotografii clare și focalizate, chiar și în cazul scenelor cu mișcări rapide.

FA/EA continuă, de până la 60 de ori pe secundă
Xperia 1 II, senzor pentru focalizare automată
Senzor conceput pentru viteză

Focalizați rapid în orice condiții cu sistemul nostru inovator. Un senzor cu fotodiodă dublă oferă focalizare rapidă și de exactă. Cu un sistem de FA care numără 247 de puncte de FA cu detecția fazei și care acoperă aproape 70% din senzor, fixarea se realizează în doar 0,03 secunde. În plus, cu un senzor inovator 3D iToF (indirect Time-of-Flight) pentru fotografiere în condiții de lumină scăzută, veți obține o focalizare precisă în orice condiții. La bază stau senzorul de imagine Exmor RS™ mare, de 1/1,7” și motorul de procesare BIONZ X™ pentru dispozitive mobile, cu putere de procesare mare.

Tehnologia din spatele focalizării automate extrem de rapide
FA a ochilor în timp real, pentru oameni și animale

Realizați portrete uimitoare cu subiecți umani și animale, deoarece funcția perfectă de Focalizare automată asupra ochilor le dă vioiciune și sclipire.

Focalizare automată a ochilor pentru orice situație

Nu fiecare fotografie este un profil complet, cu ambii ochi ai subiectului privind către cameră. Chiar dacă un ochi este acoperit sau un obiect trece prin fața subiectului, Xperia 1 II va găsi ochiul și va realiza rapid focalizarea.

Imagine cu o femeie și cu stropi de apă
Imagine cu un bărbat care se antrenează cu un sac de box
Imagine cu o femeie care expune bijuterii
Imagine cu un copil care sare pe trambulină
Imagine cu o femeie model într-o scenă urbană
Imagine cu un câine într-o scenă rurală
Imagine în lumină difuză cu un bărbat care dansează
Focalizare rapidă, chiar și în lumină difuză

În scenele cu lumină scăzută sau limitată, vă puteți bucura de focalizare automată rapidă, chiar și atunci când subiectul se mișcă, grație a trei tehnologii puternice care acționează combinat: un senzor iToF 3D, motorul BIONZ X™ pentru dispozitive mobile și senzorul de dimensiuni mari Exmor RS™ pentru dispozitive mobile.

Senzor iToF 3D
Senzor iToF 3D

Senzorul nostru iToF 3D calculează instantaneu distanța dintre cameră și subiect, pentru a oferi o focalizare automată rapidă și precisă, indiferent de scenă.

Siglă motor de procesare BIONZ X™ pentru dispozitive mobile
Motor BIONZ X™ pentru dispozitive mobile

Motorul de procesare BIONZ X™ pentru dispozitive mobile are un algoritm unic dezvoltat de Sony, pentru a oferi sensibilitate crescută la lumină și imagini cu un nivel mai redus de zgomot.

Senzor de imagine Exmor RS de 1/1.7”, comparație
Senzor și pixeli mai mari

Senzorul nostru de imagine Exmor RS de 1/1.7” este cu 50% mai mare decât cel al modelului anterior și are pixeli mai mari, care primesc mai multă lumină, pentru a asigura o calitate mai bună a imaginilor.

Descoperiți fotografiatul profesionist – inspirat de Alpha

Pe dispozitivul Xperia 1 II veți găsi comenzi care sunt de regulă apanajul camerelor profesionale. Puteți opta pentru setările automate sau puteți controla manual valoarea ISO, viteza obturatorului, balansul de alb și alte setări, apoi salvați rezultatele în format RAW (.DNG) cu o interfață inspirată de camerele Alpha.

Alegeți distanța focală pentru fotografia potrivită

Pentru adevărata libertate de creație, Xperia 1 II are trei obiective cu distanțe focale versatile: 16 mm, 24 mm și 70 mm. Sistemul optic este ZEISS de înaltă calitate, pentru imagini creative la înălțimea așteptărilor.

Cai pe vârful unui deal cu vedere spre mare

Imagine cu licență de la Toimisaki în orașul Kushima, Miyazaki

16 mm
Femeie model pe trepte de piatră
24mm
Prim-plan al unei femei model într-o scenă urbană
70 mm
Interacționează cu aparate foto Sony Alpha

Xperia 1 II este însoțitorul perfect pentru aparatele foto Sony Alpha. Utilizați dispozitivul Xperia ca afișaj la distanță și controlați setările și fotografiile în mod wireless cu aplicația mobilă Imaging Edge™.

Pentru amatori de filme
Cinematography Pro oferită de CineAlta – înregistrare de filme 21:9

Înregistrați filme cu parametri și setări de culoare similare cu cele ale profesioniștilor. Expertiza inginerilor noștri care creează camere de cinema digitale, presetările de gestionare a culorilor Asp., raportul de aspect de 21:9, rezoluția HDR 4K și frecvența de 24 de cadre/s vă asigură toate instrumentele de care aveți nevoie. Iar cu o conexiune 5G, puteți partaja în câteva secunde ceea ce tocmai ați înregistrat.

Presetări Look pentru gestionarea culorilor

Având la dispoziție opt setări de culoare diferite, puteți aplica asupra clipurilor dvs. video diferite stiluri regăsite în cinematografie.

Pentru amatori de filme
Afișaj OLED HDR 4K de 6,5” cu raport de aspect CinemaWide™ 21:9

Descoperiți raportul de aspect cinematografic 21:9 pe un ecran OLED 4K HDR CinemaWide de 6,5”. Noua tehnologie de reducere a neclarităților scade durata dintre cadre, pentru imagini mai clare. Cu sunetul Dolby Atmos®, experienţa de vizionare este fără cusur, conform intenției creatorilor.

Grație conectivității 5G, descărcați conținutul mai rapid și redați-l în timp real la o calitate superioară.

Reproducere profesională a culorilor

Inspirat de tehnologiile Sony Master Monitor de reproducere a culorilor, utilizată de studiouri de producție de top de la Hollywood, bucurați-vă de o precizie fără precedent cu noul nostru mod Creator oferit de CineAlta, pentru a aduce conținutul la viață așa cum și-au imaginat creatorii, inclusiv seriale și filme Netflix.

Urmăriți The King, disponibil acum pentru redare în timp real pe Netflix.

Comparație culori pe 8 biți și 10 biți
Culori mai fluide pe ecran

Dispozitivul Xperia 1 II are un afișaj echivalent cu tehnologia pe 10 biți (8 biți nativ, netezire de 2 biți), care poate afișa o multitudine de culori fără afișarea în degrade a acestora.

Grafic spațiu de culoare
Afișaj de nivel profesional

Cu un raport al contrastului de 1.000.000:1, Xperia 1 II poate afișa niveluri profunde de negru și culorile mai naturale. Ecranul este compatibil cu standardele profesionale de reproducere a culorilor (DCI-P3 100%, spațiul BT2020, punctul de alb D65).

Tot conținutul, remasterizat la perfecțiune

Procesorul X1™ pentru mobil integrează tehnologia de remasterizare BRAVIA HDR în tot ceea ce vizionați. Chiar și conținutul redat în flux va avea mai mult contrast, mai multă culoare și claritate.

Sunet Dolby Atmos®
Sunet de calitate cinematografică – Dolby Atmos® reglat în colaborare cu Sony Pictures Entertainment

Vizionarea filmelor cu Dolby Atmos® este o experiență captivantă, iar sunetul multidimensional este direcționat în jurul și deasupra dvs. Acum vă puteți bucura de sunet Dolby Atmos® reglat în colaborare cu Sony Pictures Entertainment, la căști cu fir și wireless sau la difuzoarele stereo frontale.

Pentru amatori de muzică
Mark Wilder și Kenichi Matsumoto, colaborând pentru creșterea calității sunetului Xperia
Ascultați muzică așa cum au intenționat creatorii

Având la bază expertiza noastră în domeniile hardware și al divertismentului muzical, Xperia 1 II a fost conceput pentru a oferi o experiență de ascultare autentică, cu un sunet reglat în colaborare cu Sony Music Entertainment.

Grație conexiunii 5G, puteți reda în timp real și descărca sunet de înaltă rezoluție fără timpi de așteptare.

Captivantă. Fidelă. Descoperiți 360 Reality Audio

Lăsați-vă captivat de un sunet care vă înconjoară. La fel de real ca și cum ați fi chiar acolo, la un concert live sau alături de artistul preferat când înregistrează în studio. Muzica nu a fost niciodată atât de captivantă și atât de fidelă precum cu 360 Reality Audio.

Creat pentru 360 Reality Audio

Xperia 1 II a fost proiectat pentru 360 Reality Audio, cu decodificare hardware unică pentru a optimiza muzica pe care o ascultați pe TIDAL. TIDAL este o platformă globală de streaming și divertisment, cu peste 60.000.000 de melodii și 250.000 de clipuri ale artiștilor dvs. preferați. Parteneriatul Xperia - TIDAL permite utilizatorilor Xperia 1 II să încerce gratuit, timp de 3 luni, nivelul „HiFi” al TIDAL.

Auziți fiecare sunet cu boxele stereo veritabile frontale

Difuzoarele stereo din Xperia 1 II sunt amplasate în partea din față a telefonului, pentru sunet stereo realist, puternic și echilibrat.

O experiență audio mai bună – cu fir sau wireless

Utilizați mufa audio de 3,5 mm sau conectați-vă în mod wireless – alegerea vă aparține. Tehnologia de sunet din dispozitivul Xperia 1 II a fost supervizată de experți audio pentru a beneficia de o separare stereo mai bună și de un spațiu sonor natural, indiferent dacă ascultați muzica proprie sau redați în flux – chiar și la standard 360 Reality Audio.

Conector de 3,5 mm
Auziți mai mult pe fiecare canal cu mufa de 3,5 mm

Am îmbunătățit separarea audio pentru mufa de 3,5 mm, pentru canale audio mai clare. Reglarea sunetului a permis reducerea zgomotul la un nivel imperceptibil de 20dB, cu peste 90% mai mic decât în cazul conexiunilor pentru căști convenționale.

Sigle sunet de înaltă rezoluţie, sunet de înaltă rezoluţie wireless și LDAC
Sunet de calitate superioară

Cu sunet de înaltă rezoluție sau sunet de înaltă rezoluție wireless și LDAC, auziți muzică dinamică și detaliată, peste calitatea CD-urilor. Dispozitivul reproduce întreaga gamă sonoră - auziți sunetele așa cum și-au propus artiștii.

Siglă DSEE Ultimate
Realizați conversia ascendentă a tot ce ascultați cu DSEE Ultimate

Funcția DSEE Ultimate a fost creată pentru a îmbunătăți calitatea muzicii digitale folosind AI pentru a îmbunătăți automat frecvența audio și intervalul dinamic în timp real. Sunt îmbunătățite atât intervalul de sunete înalte, cât și cel de sunete joase, ceea ce duce piesele mai aproape de calitatea de sunet de înaltă rezoluție. Funcția se poate utiliza cu căști wireless sau cu fir, pe fișiere locale și chiar și în servicii de redare în flux.

Pentru jucătorii pe mobil
Jocuri la alt nivel

Savurați acțiunea fără limite pe afişajul în format 21:9 CinemaWide™. Noua tehnologie de reducere a neclarității cauzate de mișcare micșorează întârzierea dintre cadre, pentru imagini mai clare. Iar datorită conectivității 5G, puteți descărca jocurile mai rapid. În plus, vă puteți bucura de o experiență optimizată a jocului Call of Duty pe dispozitive mobile, ca rezultat al colaborării cu Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™.

©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION și CALL OF DUTY sunt mărci comerciale ale Activision Publishing, Inc. Tencent este o marcă comercială Tencent Games Co., Ltd

Optimizat pentru Call of Duty®: Mobile

Xperia este smartphone-ul oficial al campionatului Call of Duty®: Mobile, iar Xperia 1 II este gata să răspundă la apel. Indiferent dacă jucați pentru plăcerea pură sau vă gândiți serios să luați titlul, jocul este optimizat cu Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ pentru a vă îmbunătăți experiența.


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION și CALL OF DUTY sunt mărci comerciale ale Activision Publishing, Inc.
Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări, și se utilizează cu permisiunea acesteia. Snapdragon Elite Gaming este o marcă comercială a Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor acesteia.

Preluați frâiele cu un controler wireless DUALSHOCK®4

Pentru mai mult divertisment în deplasare, puteți să conectați dispozitivul Xperia 1 II la un controler DUALSHOCK 4 și să jucați jocuri Android.

Optimizator de jocuri – Jucați mai bine, partajați mai mult

Îmbunătățiți-vă stilul de joc cu un panou tactil optimizat, care asigură un control precis. Partajați momentele cheie ale jocurilor cu funcția de înregistrare a ecranului sau cu ajutorul capturilor de ecran. Blocați notificările pentru a vă concentra asupra jocului sau căutați sfaturi online pentru a depăși orice provocare. Totul este ușor accesibil în timp ce vă jucați.

Pentru performanță
Toată viteza de care aveți nevoie

Cu conectivitate 5G și Wi-Fi 6, cea mai recentă platformă Qualcomm pentru dispozitive mobile și tehnologie superioară de fabricare a bateriilor, dispozitivul Xperia 1 II stabilește noi repere în ceea ce privește performanța unui smartphone.

Siglă 5G
Conectivitate 5G din generaţia următoare

Pentru descărcări de înaltă calitate și redare în timp real chiar și a fișierelor de înaltă rezoluție, Xperia 1 II oferă o conexiune 5G extrem de rapidă.

Siglă Wi-Fi 4G/5G
Suport de conectare optim

Conectivitatea inteligentă utilizează tehnologia Xperia, care are la bază bibliotecile rețelei neurale Sony, pentru a analiza semnalele Wi-Fi și a anticipa problemele de conectivitate. Xperia 1 II determină calitatea rețelei la care sunteți conectat și comută automat la rețeaua celulară dacă anticipează orice probleme la calitatea conexiunii. Cu Xperia, vă conectați întotdeauna la cea mai bună rețea.

Siglă Wi-Fi 6
Wi-Fi 6

Cu Wi-Fi 6 beneficiați de o conexiune superioară: viteză mai mare, latență mai scăzută și administrare îmbunătățită a conectivității atunci când în aceeași rețea sunt conectate mai multe dispozitive

Bucurați-vă de cea mai nouă platformă Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G pentru dispozitive mobile

Platforma Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G pentru dispozitive mobile și sistemul modem-RF Snapdragon X55 5G vă permit să vă jucați, să fotografiați, să realizați diverse activități și să vă conectați așa cum nu ați fi crezut că este posibil, cu viteze 5G multi-gigabit uimitoare și performanță îmbunătățită grație procesorului și procesorului grafic, mai rapide cu 25 % față de modelul anterior.

Baterie de 4.000 mAh
Baterie puternică de 4.000 mAh, cu încărcare rapidă

Cu o baterie 4.000 mAh, aveți suficientă energie să faceți față întregii zile. Atunci când trebuie să creșteți nivelul bateriei, puteți încărca rapid până la 50% în doar 30 de minute.

încărcare wireless
Încărcare wireless rapidă și confortabilă

Lăsați jos dispozitivul Xperia 1 II și bateria începe să se încarce.

interfață pentru îngrijirea bateriei
O baterie puternică pentru utilizare pe termen lung

Tehnologiile de încărcare asigură starea de funcționare a bateriei. Întreţinerea bateriei și încărcarea adaptivă Xperia monitorizează telefonul în timpul încărcării, pentru ca bateria să nu se supraîncarce.

Creat pentru dvs.
Frumos și puternic

Dispozitivul Xperia 1 II este puternic, rapid și rezistent la apă conform standardului IP65/68, iar grație construcției cu sticlă Corning Gorilla Glass 6® pe ambele părți, este deopotrivă superb și rezistent.

Culori care se potrivesc cu stilul dvs.

Fiecare are propriile preferințe estetice, așa că alegeți culoarea care se potrivește stilului dvs.

Disponibilitatea versiunilor de culoare poate varia

Toate imaginile de pe ecran au doar scop ilustrativ.

Rețeaua 5G și disponibilitatea acesteia pot varia în funcție de țară, de operator, de versiunea software și de mediul de utilizare.

Specificaţii şi funcţii

Xperia 1 II stabilește un nou standard de viteză pentru smartphone. Dispozitivul este dotat cu cele mai recente tehnologii de vârf și cu un aparat foto dezvoltat de inginerii noștri care au creat aparatele foto Alpha, pentru a asigura o focalizare automată excepțional de rapidă pentru un smartphone. Iar cu afișajul OLED HDR 4K de 6,5” cu raport de aspect CinemaWide 21:9, puteți să redați în flux și să vedeți totul la o calitate cinematografică uimitoare.
  • AF/AE de până la 20 de cadre/s pentru focalizare extrem de rapidă

  • Focalizare automată a ochilor în timp real pentru oameni și animale

  • Cinematography Pro „oferită de CineAlta"

  • Afișaj OLED HDR 4K de 6,5” cu raport de aspect CinemaWide™ 21:9

  • Platformă Qualcomm® Snapdragon™ 865 pentru dispozitive mobile

Dimensiuni
166 × 72 × 7,9 mm
Greutate
181 g
Rezistență la apă
Rezistență la apă (IP65/68)
Număr cartele SIM
O singură cartelă SIM
Capacitate
4.000 mAh
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor