Xperia 1

Noul Xperia 1 a fost realizat cu tehnologia avansată utilizată în monitoarele, camerele și dispozitivele audio profesionale Sony, pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare a smartphone-ului. Are primul afișaj 4K HDR cu raport de aspect CinemaWide™ 21:9 din lume și un sistem cu trei camere foto de calitate profesională.

EISA 2019-2020: FA pe ochi
Afișaj OLED 4K HDR cu raport de aspect CinemaWide de 21:9
Afișaj OLED 4K HDR CinemaWide de 21:9
Sistem cu trei camere foto
Sistem cu trei camere foto, zoom optic 2x și FA a ochilor
Mod Creator și tehnologie Cinema Pro oferite de CineAlta
Mod Creator și tehnologie Cinema Pro „oferite de CineAlta”
Sigle pentru iF Design Award 2020 și Red Dot Winner 2020
Produs premiat

Premii iF DESIGN AWARD 2020 și Red Dot Award 2020 pentru design de produs

Display

Primul smartphone din lume cu afișaj OLED 4K

Raport de aspect cinematografic cu noul Xperia 1, grație afișajului OLED 4K HDR CinemaWide cu diagonala de 6,5". Colaborarea cu inginerii echipei pentru camere digitale CineAlta, permite reproducerea conform viziunii regizorilor.

Ecran 4K

Calitate a imaginii 4K, cu o gamă largă de culori, contrast și claritate superioare.

Afișaj OLED HDR

Afișajul OLED oferă un negru veritabil, un contrast incredibil și culori fidele realității.

Motor de procesare a imaginilor X1 de la Sony BRAVIA

Noul motor de procesare a imaginilor X1 pentru dispozitive mobile, preluat de la televizoarele Sony BRAVIA, oferă conținut cu mai multă culoare, mai multe detalii și un contrast superior.

Mod Creator oferit de CineAlta

Inspirat de tehnologia Sony Master Monitor de reproducere a culorilor, utilizată de studiouri de producție de top de la Hollywood, bucurați-vă de o precizie fără precedent cu noul mod Creator oferit de CineAlta, pentru a aduce conținutul la viață așa cum și-au imaginat creatorii.

Audio

Sunet cinematic cu Dolby Atmos®

Bucurați-vă pe telefon de tehnologia Dolby Atmos, care creează o experiență audio uimitoare, cu sunet multidimensional emis deasupra și în jurul dvs. și ajustat în colaborare cu Sony Pictures Entertainment.

Cameră

Eliberați creativitatea cu sistemul cu trei camere foto

Sistem cu trei camere foto pentru fotografii uimitoare, indiferent de situație și de condițiile de iluminare: o cameră de 16 mm pentru format larg, una versatilă de 26 mm și una de 52 mm pentru zoom optic 2x.

Cameră superangulară de 16 mm
Cameră superangulară de 16 mm
Cameră de 26 mm
Cameră de 26 mm
Cameră de 52 mm pentru portrete
Cameră de 52 mm pentru portrete
BIONZ X™ pentru dispozitive mobile, de la camerele Sony Alpha

Primul smartphone din lume cu funcție de focalizare automată a ochilor și cu tehnologie de fotografiere în serie cu până la 10 cps, cu focalizare și expunere automate. Telefonul reduce zgomotul în formatul RAW, pentru imagini clare în condiții de lumină difuză și focalizare precisă pentru portrete impresionante.

Trăiți adevărata experiență cinematografică

Înregistrați filme cu aceiași parametri și cu aceleași setări de culoare ca și profesioniștii, grație funcțiilor dezvoltate pe baza expertizei inginerilor care creează camere pentru cinema de la Sony.

Jocuri

Jocuri pe smartphone la alt nivel

Cu Optimizare jocuri, găsiți jocurile preferate într-un singur loc, blocați notificările și concentrați performanța pe jocuri. Găsiți sfaturi online pentru jocul preferat, înregistrați jocuri și clipuri.

© 2019 Epic Games, Inc. All rights reserved. Epic, Epic Games, sigla Epic Games, Fortnite și Fortnite (cu text stilizat) sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Epic Games, Inc. în SUA și în alte țări.

Design

Design superb. Potrivire pe măsură.

Xperia 1 se potrivește perfect în mâna dvs. Cu un cadru metalic elegant și rezistent și Corning® Gorilla® Glass 6 pe față și pe spate, dispozitivul arată suberb și este extraordinar la atingere.

Multitasking simplu

Un afișaj 21:9 vă oferă o zonă de ecran mai utilă, ideal pentru a rula două aplicații simultan, a vedea și a realiza mai multe. Cu funcția Detecţie laterală obțineți rapid și ușor un ecran divizat, cu doar 3 atingeri.

Rezistent la apă, praf și șocuri

Grație sticlei Corning® Gorilla® Glass 6, designul Xperia 1 oferă o protecție pe care vă puteți baza, iar conformitatea cu standardul IP65/68 înseamnă că este rezistent la apă și la intemperii.

Performanță

Cel mai puternic procesor

Bucurați-vă de performanţe incredibile și de eficiență energetică cu Qualcomm® Snapdragon™ 855 Mobile Platform, care gestionează ușor aplicațiile și jocurile care necesită o putere de procesare mare.

Memorie RAM de 6 GB
Memorie RAM de 6 GB

Cu o memorie RAM de 6 GB vă veți bucura de performanțe superioare în aplicații și în toate activitățile.

Fantă pentru cartele SD de până la 512 GB
Extindeţi-vă memoria

Creșteți capacitatea de stocare a telefonului folosind fanta care acceptă cartele micro SD de până la 512 GB.

Suport de conectare la 1,6 Gbps
Conectivitate super-rapidă, până la 1,6 Gpbs

Bucurați-vă de o viteză de descărcare și de navigare extrem de mare grație celei mai noi platforme Qualcomm®.

Baterie

Baterie cu autonomie mai mare

Cu o capacitate de 3330 mAh, bateria Xperia 1 oferă autonomie fiabilă. Funcția Stamina inteligent anticipează cât va mai dura bateria și adaptează consumul pentru a prelungi utilizarea dispozitivului.

Prelungirea duratei de viață a bateriei

Tehnologiile de încărcare asigură starea de funcționare a bateriei. Întreţinerea bateriei și încărcarea adaptivă Xperia monitorizează telefonul în timpul încărcării, pentru ca bateria să nu se supraîncarce.

Până la 50% în doar 30 de minute

Xperia 1 este livrat împreună cu încărcătorul rapid UCH32, pentru ca dvs. să încărcați întotdeauna la viteză maximă.

Familiarizați-vă cu Xperia 1

Xperia 1 oferă într-un smartphone cele mai performante tehnologii pentru afișare, cameră și sunet: un afișaj OLED HDR 4K de 6,5" cu raport de aspect CinemaWide™ de 21:9, sistem cu trei camere foto și sunet Dolby Atmos® multidimensional, ca în sala de cinema.

Display

Descoperiți primul ecran OLED 4K HDR din lume

Apropiați-vă de experiența din cinema cu ecranul OLED HDR 4K de 6,5 inchi, cu raport de aspect CinemaWide de 21:9. Precizie superioară a culorilor, pentru o imagine fidelă viziunii creatorului.

PASSENGERS, ACUM DISPONIBIL LA REZOLUȚIE 4K ULTRA HD.

© 2016 Columbia Pictures Industries, Inc., LSC Film Corporation, Village Roadshow Films Global Inc. și Wanda Culture Holding Co. Limited. Toate drepturile rezervate.

Redați în flux Netflix în 21:9

Afișajul CinemaWide de 21:9 vă permite să urmăriți filmele de pe Netflix* așa cum creatorii au dorit, în mod automat, activând modul Creator oferit de CineAlta pentru o reproducere exactă a culorilor.

Este necesar un abonament pentru redare în flux de pe Netflix. Se pot aplica limitări în ceea ce privește rezoluția 4K Ultra HD.

Tot conținutul, remasterizat la perfecțiune

Procesorul X1™ pentru mobil integrează tehnologia de remasterizare BRAVIA HDR în tot ceea ce vizionați. Chiar și conținutul redat în flux va avea mai mult contrast, mai multă culoare și claritate.

Reproducere profesională a culorilor

Modul creator oferit de CineAlta aduce conținutul la viață. Ecranul și procesarea imaginilor conform viziunii creatorului vă permit să vă bucurați de spațiu larg de culoare ITU-R BT.2020, precum și de spațiul de culoare DCI-P3 cu Illuminant D65.

Ecran color cu tehnologie de afișare pe 10 biți
Culori mai fluide pe ecran

Xperia 1 are un afișaj echivalent cu tehnologia pe 10 biți (8 biți nativ, netezire de 2 biți), care poate afișa o multitudine de culori fără afișarea în degrade a acestora.

Raport al contrastului de 1.000.000:1
Afișaj de nivel profesional

Cu un raport de contrast de 1000.000:1, Xperia 1 reproduce niveluri profunde de negru, iar culorile par mai naturale. Ecranul acceptă standardele de reproducere de nivel profesional, cum ar fi DCI-P3 100%, spațiul de culoare BT2020 și D65 White Point.

Sunet multidimensional, cu Dolby Atmos®

Creată de experți pentru sălile de cinema, Dolby Atmos® creează o experiență audio uimitoare, cu un sunet multidimensional emis deasupra și în jurul dvs., pentru o experiență cinematică mai captivantă.

Ecranul perfect pentru multitasking

Ecranul de 6,5" cu raport de aspect CinemaWide de 21:9 oferă spațiu suficient pentru a face mai multe cu smartphone-ul. Afișajul este ideal pentru multitasking, permițând deschiderea a două ferestre.

Cameră

Calitate profesională grație sistemului cu trei camere foto

Xperia 1 are trei camere cu diafragmă luminoasă și o distanță mare între centrii pixelilor, pentru surprinderea unor imagini superbe: o cameră de 16 mm cu unghi super larg, o cameră de 26 mm și una de 52 mm pentru zoom optic 2x.

BIONZ X, de pe camerele Sony Alpha pe dispozitive mobile

Noul motor de procesare BIONZ X aduce tehnologiile camerelor Alpha pe Xperia. Cu funcția de reducere a zgomotului în formatul RAW și cu funcțiile de FA a ochilor și de fotografiere în serie cu 10 cps cu FA/EA, dispozitivul oferă focalizare precisă pentru portrete și fotografiere în viteză.

Reducere a zgomotului în formatul RAW
Imagini cu lumină difuză superioare

Xperia 1 îmbunătățește imaginile realizate în lumină redusă. Camera principală are un senzor mare, de 1/2,6 inchi, o distanță de 1,4 μm, între punctele centrale ale pixelilor, o diafragmă luminoasă de F1,6, OIS și reduce zgomotul în formatul RAW înainte de comprimare, ca aparatele foto Alpha, pentru imagini finale mai clare.

Focalizare automată a ochilor
Primul smartphone din lume cu FA a ochilor

Ochii sunt cele mai importante caracteristici ale unui chip, iar profesioniștii îi vizează pentru a obține fotografii superbe. Tehnologia de FA a ochilor vă ajută să capturați imagini în care ochii sunt focalizați în permanență.

Fotografiere continuă cu până la 10 cps cu AF/AE

Grație urmăririi AF/AE (focalizare automată/expunere automată) cu până la 10 cps, obțineți fotografii clare, focalizate și echilibrate cu fotografiere în serie, când subiectul dvs. este în mișcare.

Focalizare precisă în lumină redusă

Tehnologia foto cu două diode asigură focalizare automată rapidă în condiții de lumină redusă.

Control asupra vitezei de declanșare și ISO

Grație controlului manual asupra vitezei obturatorului și valorii ISO și expunerii de până la 30 de secunde, controlați creativitatea fotografiilor ca și când ați avea o cameră profesională.

Înregistrați filme superbe
în 4K HDR

Xperia 1 poate înregistra în 4K HDR. Realizați clipuri video cu o gamă dinamică excepțională, un contrast ieșit din comun și culori fidele, chiar și în cazul scenelor cu retroiluminare sau slab iluminate.

Stabilizare optică SteadyShot™

Xperia 1 are un sistem unic de stabilizare hibridă, care combină stabilizarea optică și electronică a imaginii, pentru clipuri video fără tremur și cursive, chiar și atunci când vă mișcați atunci când înregistrați.

Cinema Pro oferită de CineAlta – Înregistrare 21:9

Înregistrați cu aceleași setări ca profesioniștii și cu toate instrumentele de care aveți nevoie: expertiza inginerilor de imagine Sony Digital, presetările Look pentru gestionarea culorilor, raportul de 21:9, rezoluția HDR 4K și filmarea la 24 cps.

Presetări Look pentru gestionarea culorilor

Având la dispoziție opt setări de culoare diferite, puteți aplica asupra clipurilor dvs. video diferite stiluri regăsite în cinematografie.

Audio

Sunetul a fost reconceput pentru rezoluția înaltă

Acum vă puteți bucura de sunetul de înaltă rezoluție în sistem wireless, cu Xperia 1. Cu difuzoare stereo încorporate, veți auzi cu claritate muzica preferată, chiar și la volume mari.

Afișajul CinemaWide de 21:9 vă va atrage în jocuri

Afișajul CinemaWide cu raport de aspect de 21:9 al dispozitivului Xperia 1 vă permite o vizualizare uimitoare și fără restricții.

© 2019 Epic Games, Inc. All rights reserved. Epic, Epic Games, sigla Epic Games, Fortnite și Fortnite (cu text stilizat) sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Epic Games, Inc. în SUA și în alte țări.

Toate jocurile într-un singur loc

Aplicația Optimizare jocuri vă dă posibilitatea să accesați într-un singur loc toate jocurile preferate pentru dispozitivul mobil.

Fortnite: © 2019 Epic Games, Inc. Toate drepturile rezervate. Epic, Epic Games, sigla Epic Games, Fortnite și Fortnite (cu text stilizat) sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Epic Games, Inc. în SUA și în alte țări.
Asphalt 9: © 2019 Gameloft. Toate drepturile rezervate. Toți producătorii, toate mașinile, denumirile, mărcile și imaginile asociate sunt mărci comerciale și/sau materiale protejate prin drepturi de autor aparținând proprietarilor respectivi.
Arena of Valor: © 1998-2019 Tencent. Toate drepturile rezervate.

Design

Construcție fluidă și elegantă

Designul fluid, cadrul metalic și sticla de pe părțile din față și din spate creează un smartphone elegant și stilat, care arată la fel de bine precum se simte când îl țineți în mână.

Gorilla® Glass 6 și rezistență IP65/68

Xperia 1 are sticlă Corning® Gorilla® Glass 6 pe față și pe spate, pentru o protecție superioară în caz de cădere, iar conformitatea IP65/68 înseamnă că rezistă la apă, praf și multe altele.

Alegeți culoarea care vi se potrivește

Xperia 1 este disponibil într-o gamă variată de culori, pentru a se potrivi stilului dvs.

Detecție laterală și AI

Funcția Detecţie laterală selectează aplicațiile pe care doriți să le utilizați, în funcție de utilizarea recentă, momentul din zi, locație. Puteți chiar lansa două aplicații simultan în ferestre separate.

Specificaţii

Afișaj 4K HDR cu raport de aspect CinemaWide™ 21:9, sistem cu trei camere foto, cu zoom optic de 2x, Focalizare automată pe ochi, mod Creator și tehnologie Cinema Pro „oferite de CineAlta”
  • Afișaj OLED 4K HDR cu raport de aspect CinemaWide™ 21:9

  • Sistem cu trei camere foto, cu zoom optic de 2x și obiectiv cu unghi larg

  • Înregistrare video în format 4K HDR

  • Sunet Dolby Atmos® ca în sala de cinema

  • Baterie de mare capacitate, de 3.330 mAh

Dimensiuni
167 x 72 x 8,2 mm
Greutate
178 g
Rezistență la apă
Rezistență la apă (IP65/68)
Număr cartele SIM
Caracteristică Dual SIM hibridă
Capacitate
3.330 mAh
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor