Xperia 10 IV

Însoțitorul perfect în fiecare zi

Având în vedere performanțele puternice, designul cu greutate extrem de redusă, sistemul cu trei camere foto, ecranul OLED cu raport de aspect de 21:9 uimitor și sunetul de înaltă calitate, vă veți întreba cum ați putut trăi până acum fără Xperia 10 IV.

TOATE SMARTPHONE-URILE

Xperia 10 IV | Design compact | Greutate redusă | Baterie de 5.000 mAh

Xperia 10 IV
Vederi din față și din spate cu Xperia 10 IV în versiunea de culoare negru

greenpurplewhiteblack

Preț recomandat

2.299,00 LEI

O baterie mare și puternică într-un corp compact și cu greutate redusă

Cu Xperia 10 IV în viața dumneavoastră, distracția este maximă, iar efortul este minim. Perfect de ținut în mână și compact, este cel mai ușor smartphone 5G din lume cu o baterie de mare capacitate, de 5.000 mAh.

Vă prezentăm Xperia 10 IV
Exprimați-vă personalitatea alegând dintr-o gamă de culori

Negru/Alb/Verde mentă/Violet lavandă

Cameră

Grație sistemului cu trei camere foto, realizarea de fotografii și clipuri video superbe nici că poate fi mai ușoară, chiar și în condiții de lumină scăzută. 

Display

De la filme la jocuri pe mobil, ecranul OLED mai luminos de 6" cu raport de aspect de 21:9 oferă o experiență de vizionare excepțională.

Audio

Xperia 10 IV vă permite să vă scufundați în sunetul premium, inclusiv prin caracteristica audio de înaltă rezoluție și tehnologia 360 Reality Audio.

Design și performanță

Cu o baterie de mare capacitate de 5.000 mAh și un design durabil, cu greutate redusă, care se potrivește perfect în mână, puterea și viteza se combină cu stilul minimalist.

Sustenabilitate

De la eliminarea plasticului din ambalaje, până la oferirea mai multor funcții pentru accesibilitate, Xperia 10 IV reflectă angajamentul permanent al Sony față de sustenabilitate.

Camera

Fotografii și clipuri video superbe, ușor de realizat

Cu un sistem cu trei camere foto și o serie de funcții utile pentru fotografii și clipuri video, capturarea momentelor unice ale vieții nu a fost niciodată mai ușoară.

Înregistrați clipuri video fluide, fără vibrații

Stabilizare optică SteadyShot

Stabilizarea optică a imaginii (OIS) nu este disponibilă doar pentru fotografii, ci funcționează și pentru clipuri video. Când înregistrați clipuri video din mișcare, tehnologia unică Optical SteadyShot vă asigură că rezultatele nu sunt afectate de neclarități sau vibrații.

Înregistrați clipuri video cu mai puține exagerări în zonele luminoase sau întunecate

Grație intervalului dinamic extins, Xperia 10 IV înregistrează clipuri video cu detalii remarcabil de clare și mai puține exagerări în zonele luminoase și întunecate, chiar și în condiții de contrast ridicat, cum sunt scenele înregistrate în lumina strălucitoare a zilei

Ecran

O experiență de vizionare excepțională

Cu un ecran OLED în format lat, de 6 inchi, cu raport de aspect de 21:9, fără vreun orificiu pentru cameră care să vă afecteze experiența de vizionare, Xperia 10 IV vă permite să vă pierdeți în filmele vizionate pe tot ecranul.

Culoare și contrast uluitoare

Ecran OLED/TRILUMINOS cu raport de aspect de 21:9 pentru dispozitive mobile

Chiar mai luminos decât modelul anterior, ecranul OLED în format lat cu raport de aspect de 21:9 reproduce imagini uluitoare, în culori vii și cu un negru veritabil. Bazat pe anii de experiență pe care Sony îi are în domeniul televizoarelor, ecranul TRILUMINOS® unic pentru tehnologia mobilă optimizează afișarea pentru vizionarea filmelor, reproducând imagini rafinate și intense.

Sunet

Lăsați-vă captivat de sunetul premium

Bazându-se pe o gamă largă de tehnologii audio premium, Xperia 10 IV oferă iubitorilor de muzică o experiență de audiție excepțională.

Bărbat purtând căști wireless prezentat lângă Xperia 10 IV folosind meniul Detecție laterală
Partenerul perfect pentru ascultare în mișcare

Detecție laterală/Sony | Headphones Connect

Când asociați Xperia 10 IV cu căștile Sony, puteți accesa cu ușurință aplicația Sony | Headphones Connect folosind meniul Detecție laterală, util atunci când vreți să ajustați rapid setările sunetului în funcție de situația în care vă aflați.

Design și performanță

Puterea și viteza se combină cu stilul minimalist

Xperia 10 IV combină puterea unei baterii care va rezista pe tot parcursul zilei și viteza superioară cu un design cu greutate redusă, dar liniștitor de durabil, care se potrivește perfect în mână.

Sustenabilitate

Ambalajul Xperia 10 IV
Ambalaj fără plastic

Ca parte a efortului Sony privind sustenabilitatea, ambalajul pentru Xperia 10 IV nu utilizează plastic, componentele respective fiind fie eliminate, fie înlocuite cu materiale de hârtie.

Construim o societate axată pe sustenabilitate, împreună

De asemenea, noi, cei de la Sony, recunoaștem că resursele de hârtie sunt limitate și lucrăm continuu pentru a reduce utilizarea hârtiei. Prin excluderea încărcătorului și cablului din cutie, am subțiat ambalajul cu aproximativ 50% față de modelele anterioare. Deoarece majoritatea clienților Xperia au deja încărcătoare și cabluri compatibile, le cerem să ne ajute să promovăm sustenabilitatea prin reutilizarea acestora.

Ilustrație cu un cablu USB cu o linie verde care îl traversează, plus o pictogramă a planetei Pământ și un smartphone Xperia
Ilustrație care prezintă un grup divers de persoane
Dispozitivele Xperia sunt accesibile tuturor

De la activarea controlului vocal, până la creșterea dimensiunii textului, puteți personaliza Xperia 10 IV conform necesităților dvs., folosind setările de accesibilitate și aplicațiile.

Funcțiile, specificațiile, aplicațiile, serviciile, disponibilitatea rețelei, culorile și dimensiunile efective ale produsului pot diferi. Funcțiile și specificațiile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

 Unele imagini au doar scop ilustrativ.

Expresia obiectivului este echivalentă cu o distanță focală de 35 mm.

Specificaţii şi funcţii

Prin combinarea unei baterii de mare capacitate cu un design cu greutate extrem de redusă, perfect de ținut în mână, și cu rezistența la apă, Xperia 10 IV este partenerul perfect pentru fiecare clipă a fiecărei zile. Un sistem cu trei camere foto vă permite să capturați cu ușurință fotografii și clipuri video superbe, iar ecranul luminos OLED 21:9 și capacitatea de redare audio de înaltă rezoluție fac ca divertismentul să fie mai captivant.
  • Sistem cu trei camere foto: în unghi ultralarg, în unghi larg și teleobiectiv

  • Ecran OLED în format lat, de 6”, cu raport de aspect de 21:9

  • Sunet de înaltă calitate, grație certificării audio de înaltă rezoluție, și mufă audio de 3,5 mm

  • Baterie puternică de 5.000 mAh într-un corp cu greutate redusă, care se potrivește perfect în mână, pentru o utilizare confortabilă

  • Rezistență la apă conform IP65/68 și protecție Corning® Gorilla® Glass Victus®

Dimensiuni
153 x 67 x 8.3 mm
Greutate
161 g
Rezistență la apă
Rezistent la apă (IPX5/IPX8), rezistent la praf (IP6X)
Capacitate
5.000 mAh
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor