Xperia 10 II

Cereți mai mult de la smartphone-ul dvs.

Vizionare și înregistrare impresionante, într-un design elegant și fluid. Indiferent pentru ce folosiți smartphone-ul, bucurați-vă mai mult de acesta cu Xperia 10 II.

TOATE SMARTPHONE-URILE

Xperia 10 II - afișaj OLED lat de 6" în format 21:9 | Sistem cu trei camere foto

Xperia 10 II
Xperia 10 II negru

whiteblack

Poate să plouă – capturați și vizualizați pe orice vreme

Cu un standard IP65/68 de rezistență la apă, sticlă Corning® Gorilla® 6 și autonomie mare, Xperia 10 II este extrem de fiabil. Funcția multi-fereastră oferă noi modalități de utilizare, iar vizionarea este cât se poate de plăcută pe afișajul cinematografic de 6” în format 21:9. Datorită noului sistem cu trei camere foto, vă veți bucura de libertate creativă pentru fotografii și videoclipuri.

Vă prezentăm Xperia 10 II
Display

Grație afișajului OLED de 6” impresionant, în format 21:9 lat, vizualizarea conținutului pe smartphone este mai plăcută ca niciodată.

Atunci când smartphone-ul se combină cu televizorul

Ne-am inspirat din experiența noastră de lideri în domeniul televizoarelor pentru a regla și a crea un afișaj OLED excepțional pe Xperia 10 II. Cu culori naturale și incredibil de bogate și nuanțe mai profunde de negru, rezultatele sunt uimitoare.

Divertisment captivant

Prin raportul său de aspect cinematografic, afișajul OLED de 6” în format lat de 21:9 vă permite să vă bucurați la maximum de filmele, emisiunile TV și jocurile preferate.

AFTER EARTH, acum disponibil în format digital. AFTER EARTH: © 2013 Columbia Pictures Industries, Inc. Toate drepturile rezervate.

Cameră

Indiferent dacă realizați fotografii sau clipuri video, sistemul cu trei camere foto al dispozitivului Xperia 10 II vă asigură că veți surprinde de fiecare dată imagini superbe, distractiv și ușor.

Stimulați-vă creativitatea cu sistemul cu trei camere foto

Sistem cu trei camere foto – în unghi ultralarg, în unghi larg și teleobiectiv – vă oferă flexibilitatea creativă pentru a surprinde imagini superbe în diverse scenarii și condiții de fotografiere.

Obiectiv în unghi ultralarg de 16 mm
Obiectiv în unghi ultralarg de 16 mm

Alegeți obiectivul în unghi ultralarg de 16 mm atunci când doriți să surprindeți totul în imagine.

Obiectiv în unghi larg de 26 mm
Obiectiv în unghi larg de 26 mm

Aparatul foto versatil în unghi larg de 26 mm acoperă majoritatea situațiilor de fotografiere și scenele în lumină difuză.

Teleobiectiv de 52 mm
Teleobiectiv de 52 mm

Atunci când doriți să vă apropiați de subiect, alegeți teleobiectivul de 52 mm.

Fotografii frumoase, realizate ușor

Prin combinarea experienței Sony în domeniul fotografic cu inteligența artificială, Xperia 10 II poate să recunoască diverse scenarii de fotografiere și să regleze corespunzător setările aparatului foto. Astfel, veți realiza imagini uimitoare de fiecare dată.

Mod nocturn

Comutați la modul nocturn, iar Xperia 10 II reglează setările pentru a vă ajuta să realizați imagini rafinate în lumină difuză.

Vedere nocturnă asupra orașului Tokyo, fotografiată cu Xperia
Mâncare

Utilizând inteligența artificială, Xperia II detectează atunci când fotografiați alimente și optimizează setările pentru a crea imagini apetisante.

Farfurie cu pui și salată, fotografiată cu Xperia
Ton de piele

Indiferent dacă este vorba despre un portret individual sau o fotografie de grup, Xperia 10 II reglează setările pentru a se asigura că nuanțele pielii arată complet natural.

Doamnă în apropierea apei, fotografiată cu Xperia
Sigla 4K
Înregistrare video 4K

Înregistrând la o rezoluţie de patru ori mai mare decât cea Full HD, veţi vedea fiecare detaliu.

Pictogramă SteadyShot™
SteadyShot™

SteadyShot vă oferă clipuri video cursive, fără tremur, chiar și atunci când înregistrați în timp ce vă deplasați.

Utilizare

Funcția multi-fereastră utilă, navigarea în raportul de aspect de 21:9 și alte funcții intuitive fac ca utilizarea dispozitivului Xperia 10 II să fie o reală plăcere.

Ferestre multiple pentru multitasking

Opțiunea Ferestre multiple de pe afișajul lat în format 21:9 vă permite să divizați facil ecranul în două ferestre separate și să rulați aplicații diferite în fiecare. Este perfect pentru multitasking, de exemplu, puteți vedea hărți într-o fereastră în timp ce trimiteți mesaje în cealaltă.

Vedeți mai multe, derulați mai puțin

Afișajul OLED lat de 6” în format 21:9 oferă o suprafață de vizualizare mai mare pentru navigare pe web, lectură, hărți, clipuri video, mesagerie și altele.

Operare simplă cu o singură mână

Deși Xperia 10 II are un afișaj mare de 6”, aceasta nu vă împiedică să îl utilizați comod cu o singură mână. Caracteristica Miniafișaj vă pune la îndemână tot ce aveți nevoie, iar Detecție laterală vă oferă o modalitate simplă de a lansa funcția Ferestre multiple și vă dă acces intuitiv rapid la toate aplicațiile. Cu o greutate redusă, este foarte ușor de manevrat, indiferent dacă fotografiați sau vă jucați.

Xperia 10 II cu funcție de miniafișaj
Design

Atractiv și ușor de utilizat, designul dispozitivului Xperia 10 II combină în egală măsură consistența și stilul.

Alegeţi-vă culoarea

Dispozitivul Xperia 10 II este disponibil într-o varietate de culori. Alegeți-o pe cea care se potrivește cu stilul dvs.

Disponibilitatea culorilor poate să difere.

Fără griji

Vă veți concentra doar pe experiența superbă de utilizare a dispozitivului Xperia 10 II, grație rezistenței la apă conforme cu standardul IP65/68 și autonomiei mari a bateriei.

Design durabil și rezistent la apă

dispozitivul Xperia 10 II are sticlă Corning® Gorilla® Glass 6 pe părțile din față și din spate, pentru durabilitate și protecție excelente. Iar conformitatea cu standardul IP65/68 înseamnă că dispozitivul este rezistent la apă și praf.

Sigle IP65/68 și Corning® Gorilla® Glass 6
Autonomie ridicată a bateriei

Cu o baterie de 3.600 mAh cu autonomie ridicată, Xperia 10 II vă oferă energia necesară pentru a vă bucura de utilizare întreaga zi. 

Xperia 10 II cu funcții de îngrijire a bateriei și încărcare adaptivă Xperia
Bateria rămâne în stare bună de funcționare mai mult timp

Tehnologiile noastre de încărcare ajută la menținerea bateriei în stare bună de funcționare pentru mai mult timp. Funcția Îngrijire baterie împiedică supraîncărcarea telefonului, în timp ce funcția de încărcare adaptivă de la Xperia monitorizează telefonul în timp ce se încarcă, pentru a se asigura că bateria nu este suprasolicitată.

Încărcare rapidă atunci când aveți nevoie

Xperia 10 II este compatibil cu încărcătorul rapid opțional UCH32C, astfel că puteți reîncărca rapid smartphone-ul atunci când bateria este descărcată.

Xperia 10 II cu încărcător rapid opțional
Excelență audio, în modul wireless sau cu fir

Expertiza noastră în domeniul audio asigură experiența supremă de ascultare în sistem wireless, sunetul de înaltă rezoluţie. Am păstrat, de asemenea, confortul și calitatea unei mufe audio de 3,5 mm, cu DSEE HX pentru o conversie extinsă impresionantă a sunetului și redarea nativă la înaltă rezoluție.

Performanță pe care vă puteţi baza

De la navigare și jocuri până la multi-tasking rapid, platforma Qualcomm® Snapdragon™ 665 pentru dispozitive mobile gestionează cu ușurință toate aplicațiile, filmele, jocurile și multe altele.

Toate imaginile de pe ecran au doar scop ilustrativ.

Xperia
Xperia 10 II este un dispozitiv Android Enterprise Recommended
Android

Android™ 7 este conceput pentru mediul profesional, indiferent care este activitatea dvs. Este o platformă puternică, deschisă tuturor. Aceasta înseamnă mai multe dispozitive Android dintre care puteți alege, create pentru orice fel de sarcini. Mai multe modalități de a crea propriile dvs. aplicații particularizate, susținute de forța inovației Google™. Mai multe posibilități pentru compania dvs.8

Specificaţii şi funcţii

Xperia 10 II combină un afișaj OLED lat de 6” cu raport de aspect cinematografic 21:9 pentru divertisment captivant cu un sistem cu trei camere foto, pentru fotografii mai creative. De asemenea, oferă operare simplă și un design optimizat, cu autonomie ridicată a bateriei, clasificare IP65/68 pentru rezistența la apă și sticlă Corning® Gorilla® Glass 6.
  • Afişaj OLED lat de 6” în format 21:9

  • Sistem cu trei camere foto: în unghi ultralarg, în unghi larg și teleobiectiv

  • Clasificare IP65/68 privind rezistența la apă și protecția împotriva prafului

  • Funcții Ferestre multiple și Detecție laterală pentru operare facilă

  • Subțire și ușor, pentru o utilizare comodă

Dimensiuni
157 x 69 x 8,2 mm
Greutate
151 g
Rezistență la apă
Rezistență la apă (IP65/68)
Număr cartele SIM
Un singur SIM, Dual SIM
Capacitate
3.600 mAh
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător