Xperia 10 Plus

Un ecran mai mare. Mai multe posibilități.

Vă prezentăm experiența 21:9 cu afișajul lat în format 21:9 de 6,5” al dispozitivului Xperia 10 Plus. Utilizați două aplicații simultan pentru multi-tasking îmbunătățit, vizionați filme cu raportul de aspect cinematografic în care au fost filmate și realizați propriile dvs. clipuri video cu înregistrarea de tip film în format 21: 9. Totul cu un design subţire care se potriveşte perfect cu mâna dvs.

SMARTPHONE-URI

Xperia 10 Plus - afișaj lat Full HD+ de 6,5” în format 21:9 | aparat foto dual

Xperia 10 Plus
Imagine cu Xperia 10 Plus - afișaj lat Full HD+ de 6,5” în format 21:9 | aparat foto dual
Afişaj lat Full HD+ cu rezoluţia de 6,5” şi raportul de aspect de 21:9
Afișaj lat Full HD+ de 6,5”, 21:9
Înregistrare filme în format 21:9
Înregistrare filme în format 21:9 cu aparat foto dual de 12 MP + 8 MP şi zoom optic 2x
Sunet de înaltă rezoluţie
Audio de înaltă rezoluţie cu DSEE HX™ şi LDAC

Display

Multi-tasking uşor cu divizarea ecranului

Vizionaţi clipuri video în timp ce scrieţi text sau vedeţi cele mai recente ştiri în timp ce trimiteţi e-mailuri. Afişajul lat în format 21:9 al dispozitivului Xperia 10 Plus vă oferă spaţiul necesar pentru a folosi două aplicaţii în acelaşi timp, pentru multi-tasking îmbunătăţit. Atingeți telefonul în lateral și folosiți Detecție laterală pentru a lansa cele două aplicații dorite în modul ecran divizat.

Vedeţi mai multe pe un ecran mai lung

Bucurați-vă de derularea mai redusă și răsfoirea mai ușoară a elementelor de conținut preferate cu afișajul lat în format 21:9 de 6,5” al dispozitivului Xperia 10 Plus. Toate în detalii Full HD+.

Cufundați-vă mai mult în fiecare film cu formatul 21: 9

Lăsați-vă captivat de tot ceea ce vizionați pe afișajul lat în format 21:9 al dispozitivului Xperia 10 Plus. Este acelaşi raport de aspect în care sunt înregistrate filmele dvs. preferate. Mulţumită ecranului lat şi designului fără margini, vă puteţi bucura de filme pe telefonul dvs. inteligent aşa cum acestea au fost menite să fie văzute.

© 2016 Columbia Pictures Industries, Inc., LSC Film Corporation, Village Roadshow Films Global Inc. şi Wanda Culture Holding Co. Limited. Toate drepturile rezervate.

Cameră

Înregistrare filme în format 21:9

Înregistraţi clipurile video în acelaşi raport de aspect utilizat de producătorii de filme, cu funcţia de înregistrare a filmelor în format 21:9. Apoi, bucuraţi-vă de ele pe afişajul lat în format 21:9 al dispozitivului Xperia 10 Plus.

Sistem de aparat foto dual cu zoom optic 2x

Cu aparatul foto dual de 12 MP şi 8 MP, surprindeţi fotografii de înaltă calitate şi daţi frâu liber creativităţii graţie efectului Bokeh. Xperia 10 Plus are, de asemenea, zoom optic 2x, care vă duce suficient de aproape pentru a captura toate detaliile.

Design

Se potriveşte perfect în mâna dvs.

Xperia 10 Plus a fost creat pentru a se potrivi confortabil în mâna dvs. Afişajul lat în format 21:9 creează o formă subţire şi elegantă, uşor de utilizat.

Frumuseţea se îmbină cu durabilitatea graţie tehnologiei Corning® Gorilla® Glass 5

Xperia 10 Plus utilizează tehnologia Corning® Gorilla® Glass 5 pentru rezistenţă şi durabilitate, în timp ce finisajul metalic elegant îi completează forma superbă.

Audio

Sunetul unui smartphone a fost reimaginat prin calitatea audio de înaltă rezoluţie

Fiecare pistă este mai aproape de original datorită calității audio de înaltă rezoluție și tehnologiei DSEE HX. Redarea în flux LDAC face ca sunetul să fie excelent de fiecare dată, indiferent dacă ascultați printr-o conexiune cu fir sau fără fir.

Auziţi tare şi clar fiecare notă

Tehnologia Amplificator inteligent oferă un sunet mai bogat şi mai puternic, cu bas îmbunătăţit, pentru ca dvs. să vă bucuraţi la maximum de muzica preferată, oriunde v-aţi afla.

Baterie

Baterie cu autonomie mai mare

Cu o capacitate mare, de 3.000 mAh, bateria dispozitivului Xperia 10 Plus vă oferă o autonomie pe care vă puteţi baza. În plus, funcția STAMINA inteligent anticipează cât va mai rezista bateria și adaptează consumul de energie pentru a prelungi cât mai mult durata de utilizare.

Tehnologie care contribuie la prelungirea duratei de viață a bateriei

Tehnologiile noastre de încărcare mențin bateria în stare bună de funcționare pentru mai mult timp. Funcţia Îngrijire baterie împiedică supraîncărcarea telefonului, în timp ce funcţia de încărcare adaptivă de la Xperia monitorizează telefonul în timp ce se încarcă, pentru a se asigura că bateria nu este suprasolicitată.

Performanță

Performanţe sporite cu un procesor puternic

De la navigare și jocuri până la multitasking rapid, platforma Qualcomm® Snapdragon™636 pentru dispozitive mobile gestionează cu ușurință toate aplicațiile, filmele, jocurile și multe altele.

Fantă pentru cartele microSD™ de până la 512 GB
Extindeţi-vă memoria

Datorită fantei care acceptă cartele microSD™, puteți extinde capacitatea de stocare a telefonului cu până la 512 GB.

Dual SIM
Nu rataţi niciodată un apel graţie caracteristicii Dual SIM

Gestionați viața personală și viața de serviciu pe un singur telefon, cu cele două fante pentru cartele SIM.

Familiarizați-vă cu Xperia 10 Plus

Xperia 10 Plus are un afișaj lat de 6,5” în format 21:9, perfect pentru multitasking și înregistrare în format 21:9 cu aparatul foto dual cu zoom optic 2x, și un design care se potriveşte cu mâna dvs.

Display

Un ecran divizat conceput pentru multi-tasking

Ecranul lat, cu diagonala de 6,5” şi raportul de aspect de 21:9, asigură spaţiul necesar pentru utilizarea simultană a două aplicaţii. Scrieți e-mailuri în timp ce vizionați emisiunile TV preferate sau conversați prin chat cu prietenii în timp ce răsfoiți cele mai recente articole. Detecţie laterală şi lansatorul de aplicaţii declanşează rapid şi uşor un ecran divizat.

Accesaţi aplicaţiile preferate cu Detecţie laterală

Detecţie laterală afişează rapid aplicaţiile preferate, nefiind necesar să derulaţi pentru a le găsi. Pur și simplu atingeți ușor de două ori pe oricare dintre lateralele dispozitivului Xperia 10 Plus, iar acesta va anticipa și va afișa aplicații folosind inteligența artificială Xperia™.

Afişaj lat în format 21:9

Xperia 10 Plus are același raport de aspect de 21:9 la care sunt înregistrate filmele. Majoritatea afișajelor smartphone-urilor nu acceptă acest raport de aspect. Dar cu Xperia 10 Plus, vă puteți bucura de divertisment pe întregul ecran.

Livrați în flux filme în format 21:9

Vă puteți bucura de conținut compatibil cu formatul 21:9 de la Netflix pe smartphone-ul dvs., în raportul de aspect în stil cinematografic pe care creatorii au intenționat să îl vizionați.

Este necesar un abonament pentru redare în flux Netflix.

Cameră

Capturaţi în diferite rapoarte de aspect

Capturaţi fotografii şi clipuri video în diferite rapoarte de aspect în funcţie de cerinţele dvs. Cu funcţia de înregistrare a filmelor în format 21:9, puteţi înregistra conţinut şi vă puteţi bucura de acesta în raportul de aspect în stil cinematografic utilizat în filme. Iar capturarea imaginilor în format 1:1 este ideală pentru încărcarea celor mai reuşite fotografii pe Instagram.

Înregistrare 4K
Înregistrare 4K

Înregistrând la o rezoluţie de patru ori mai mare decât cea Full HD, veţi vedea fiecare detaliu.

Funcţie de stabilizare a imaginii SteadyShot™
Înregistrare fluidă şi stabilă, graţie funcţiei de stabilizare a imaginii

Înregistraţi clipuri video perfect stabilizate, chiar şi când vă aflaţi în mişcare, graţie funcţiei de stabilizare a imaginii SteadyShot™.

Dezlănţuiţi-vă latura creativă cu aparatul foto dual de 12 MP şi de 8 MP

Aparatul foto de 12 MP de pe Xperia 10 Plus vă permite să realizați fotografii uimitoare în orice situație și cu rapoarte de aspect diferite, printre care și 21:9. Aparatul foto de 8 MP vă ajută să obțineți o estompare frumoasă a fundalului, cunoscută sub numele de „efect Bokeh” și să realizați un prim-plan al subiectului cu zoomul optic 2x.

Obţineţi fundaluri superbe fără niciun efort

Bokeh este un efect artistic de fotografiere care permite obţinerea unui fundal estompat, nefocalizat. În trecut, numai aparatele foto DSLR puteau realiza acest efect, însă aparatul foto dual al dispozitivului Xperia 10 vă permite să-l obțineți prin simpla atingere a unui buton.

Prim-planuri detaliate cu zoom optic 2x

Apropiați-vă de locul acțiunii atunci când fotografiați cu zoomul optic 2x. Aparatul foto de 8 MP al dispozitivului Xperia 10 Plus vă apropie de subiect pentru a captura toate detaliile.

Design

Conceput pentru a se adapta la mâna dvs.

Xperia 10 Plus este proiectat ergonomic, având o formă fluidă care se potriveşte perfect în mâna dvs. Ecranul subţire în format 21:9 este confortabil de ţinut în mână şi este completat de un design fără margini, pentru o experienţă de vizionare mai captivantă pe smartphone.

Adevărata strălucire a luminii

Gama cromatică a Dispozitivului Xperia 10 Plus este inspirată de reflectarea luminii pe suprafeţele metalice, pentru un aspect elegant şi natural.

Acces uşor cu o singură mână, graţie mini-interfeţei de utilizare

Reduceţi dimensiunea afişajului cu simpla glisare a degetului mare, pentru acces rapid la toate aplicaţiile dvs. şi la multe alte funcţii. Astfel, puteţi folosi telefonul cu o singură mână atunci când vă aflaţi în mişcare şi vă bucuraţi în continuare de aceeaşi funcţionalitate.

Specificaţii

Afișaj lat Full HD+ de 6,5” în format 21:9 cu Înregistrare film în format 21:9, aparat foto dual de 12 MP + 8 MP și zoom digital 2x, sunet de înaltă rezoluție cu DSEE HX™ și LDAC.
  • Afişaj lat Full HD+ cu rezoluţia de 6,5” şi raportul de aspect de 21:9

  • Înregistrare filme în format 21:9

  • Sistem de aparat foto dual (12 MP + 8 MP) şi zoom optic 2x

  • Audio de înaltă rezoluţie cu DSEE HX™ şi LDAC

  • Baterie de mare capacitate, de 3.000 mAh

Dimensiuni
167 x 73 x 8,3 mm
Greutate
180 g
Rezistență la apă
-
Număr cartele SIM
Un singur SIM, Dual SIM
Capacitate
3.000 mAh
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor